Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuves - tai cirkas

QUOTE(Tavo_Mano @ 2011 06 23, 14:53)
kaip paaiskejo, emigrante tai jus, sedite uzienyje ir labai mylite lietuva is toli lotuliukas.gif
as gimiau lt, mano mama gime lt, jos mama gime lt, mamos mamos tetis gime lt..testi?...gera as emigrante lietuvoje lotuliukas.gif

doh.gif tai jus lietuve,vaikas lietuvis...jusu gimta kalba LIETUVIU...

MAno MB mama yra ruse,bet jis save laiko Lietuviu,nes cia gime,augo,gyvena,ir mokesi Lietuviu mokykloje,nes cia jo GIMTINE
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reika: 23 birželio 2011 - 13:59
QUOTE(Tavo_Mano @ 2011 06 23, 14:53)
kaip paaiskejo, emigrante tai jus, sedite uzienyje ir labai mylite lietuva is toli lotuliukas.gif
as gimiau lt, mano mama gime lt, jos mama gime lt, mamos mamos tetis gime lt..testi?...gera as emigrante lietuvoje lotuliukas.gif

As emigrante ,bet gerbiu sali, kurioje gyvenu .O jus ,kazkelintos kartos emigrante, salies ,kurioje gyvenate, negerbiat.Vat toks tai gaunasi skirtumas tarp musu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Reika @ 2011 06 23, 14:53)
doh.gif  nu varykit i savo gimta sali ir bus,bet jei vaikas GIME  Lietuvoje,turi Lietuvos PILIETYBE,tai ji ir yra jo gimtoji kalba.
JEi jum tai tragedija,reikejo pries tai mastyti ir isvis mano nuomone gimdyti geriau savo salyje ir duoti motinos salies pilietybe,kad veliau maziau problemu turetu

biggrin.gif biggrin.gif jus uzsigliucinus? biggrin.gif
As kalbejau ,kad yra nesamone sakyti -mano vaikas mokinasi ir kalba tik viena kalba ,nors mano kalba kitokia, nes mokyklu nera mano kalba ... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Reika @ 2011 06 23, 14:54)

MAno MB mama yra ruse,bet jis save laiko Lietuviu,nes cia gime,augo,gyvena,ir mokesi Lietuviu mokykloje,nes cia jo GIMTINE

As manau ,kad pas ja gimtines kaipo tokios neegzistuoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 23 birželio 2011 - 13:59
QUOTE(Reika @ 2011 06 23, 14:54)
doh.gif  tai jus lietuve,vaikas lietuvis...jusu gimta kalba LIETUVIU...

Mano gimtoji kalba RUSU, mentalitetas irgi.
Butent, mano vaikas irgi save laikys lietuviu, ir tai man sukelia dvejopus jausmus, apie kuriuos sioje temoje nenoriu plestis, nes visiskai, absoliuciai offtopic
Atsakyti
burbanti, ne apie jus gi...
man kvaila klausyti,kad oj kaip blogai nera mokyklu mamos gimtos kalbos, gerai kad nera tragedija vesti i lietuviu mokykla...

bet dabar susimaisiau...TAVO MANO, kazkelinta karta lietuviu,bet nors ir augusi bei gimusi cia,neskaito saves Lietuve...

gal ir man pasikapstyti tarp proproseneliu,atrasiu,kad kuris nors vokietis ir aiskinsiu,kad vokieciu mano gimtoji ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tavo_Mano @ 2011 06 23, 15:01)
Mano gimtoji kalba RUSU, mentalitetas irgi.
Butent, mano vaikas irgi save laikys lietuviu, ir tai man sukelia dvejopus jausmus, apie kuriuos sioje temoje nenoriu plestis, nes visiskai, absoliuciai offtopic

O tai jei jis laikys save lietuviu ir be lietuviu ir anglu kalbos mokes dar ir rusu -tai bus blogai?
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 06 23, 15:00)
As emigrante ,bet gerbiu sali, kurioje gyvenu .O jus ,kazkelintos kartos emigrante, salies ,kurioje gyvenate, negerbiat.Vat toks tai gaunasi skirtumas tarp musu  biggrin.gif

Visiskai neturiu uz ka gerbti sia sali, nes tik tikri lietuviai gali elgtis kaip avinu banda ir ziureti kaip tyliai juos dusina,arba...kaip pasielgete jus, tikra lietuve, tyliai pabegote is skestancio laivo..
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 06 23, 15:00)

As manau ,kad pas ja gimtines kaipo tokios neegzistuoja.

oj baik, ji Ruse iki kaulu smegenu, Lietuvos nemegsta, Lietuviai baisus vagys ir didelis blogis,kad as Lietuve biggrin.gif...
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2011 06 23, 15:02)
burbanti, ne apie jus gi...

lotuliukas.gif A ,cia ne man ,pseprasam tada.
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 06 23, 15:02)
O tai jei jis laikys save lietuviu ir be lietuviu ir anglu kalbos mokes dar ir rusu -tai bus blogai?

butu gerai kitaip sustatyti prioritetus-rusu-gimtoji,lietuviu,anglu, bet del to, kad mano vaikas butu antrarusiu lietuvoje, tai neimanoma.
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2011 06 23, 15:03)
oj baik, ji Ruse iki kaulu smegenu, Lietuvos nemegsta, Lietuviai baisus vagys ir didelis blogis,kad as Lietuve biggrin.gif...

Zinai ka as sakau lietuviams ,kurie sedi anglijoje ir ja koneveikia -pyzdinkit is tos salies ,kurios nemegstat ,kas jus cia laiko -skatiertju darozhka skazala mandavoshka biggrin.gif ieskokit tu vietu ant kuriu neburnosit . biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tavo_Mano @ 2011 06 23, 15:03)
Visiskai neturiu uz ka gerbti sia sali, nes tik tikri lietuviai gali elgtis kaip avinu banda ir ziureti kaip tyliai juos dusina,arba...kaip pasielgete jus, tikra lietuve, tyliai pabegote is skestancio laivo..

mieloji o Rusijoje gera gyventi,ten nera norinciu begti? ten nera prasigerusiu? nera nusikalteliu? ten net viduri dienos restorane apsaudys, apvogs uzsienio zvaigzdute ir nieko blogo tame nematys...
visur nera rojus,bet jei jau taip chujovai,tai gal grizk i savo isivaizduojama roju.

Pyktis ima kai zmones varo ant salies ,kuri juos maitina.
Vaikas Lietuvis,todel ir jo gimtoji kalba Lietuviu,o namie ir su kitais tegu sneka rusiskai.
As rusu ismokau 5m, is egzo valstybinio 59balus gavau...o rusisko kraujo manyje 0
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reika: 23 birželio 2011 - 14:09
QUOTE(Tavo_Mano @ 2011 06 23, 15:05)
butu gerai kitaip sustatyti prioritetus-rusu-gimtoji,lietuviu,anglu, bet del to, kad mano vaikas butu antrarusiu lietuvoje, tai neimanoma.

Gali visko buti ,as tikiu, kad taip ir bus, kaip sakote ,nes kaip jus kaqlbat ,taip kalbes jusu vaikas .Jus sakot -mes cia antrarusiai ,o jusu vaikas galvoja -mano mama niekad nemeluoja ,jei ji taip sako, tai reiskiasi taip ir yra .Jis gi niekad nesupras ,kad cia tik jusu rasizmas kalba .
Atsakyti