Įkraunama...
Įkraunama...

TALBOT

Manau, 8 imciau, su silku nerizikuociau stipriai nukrypt nuo dydziu lenteles, nes silkas nesitempia.
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2012 09 13, 15:52)
Ilgis nuo juosmens žemyn: petites ~53 cm, aparel ~58 cm. Tai žiūrėkit, kuris Jums labiau tinka.
Dėl dydžių tai nelabai patarsiu. Pagal jų dydžių lentelę ir Jūsų krūtinės matmenis, reiktų beveik jau 10 dydžio, kas tikrai man sunkiai protu suvokiama  biggrin.gif Aš, tikriausiai, pirkčiau kokį 4 dydį. Bet tuomet klubai ''kabės'' g.gif  Na, neįsivaizduoju. Gal atsilieps kas nors, turintis kokią Talbots suknelę ir galės pamatuoti 4u.gif

aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(linamog @ 2012 09 13, 16:09)
Manau, 8 imciau, su silku nerizikuociau stipriai nukrypt nuo dydziu lenteles, nes silkas nesitempia.

aciu.
Atsakyti
Na, kas ką gero gavot? Aš gavau megztuką. Buvau visiškai tikra dėl dydžio, nes Talbots megztukų turiu keletą. Bet gautasis visiškai nesuprantamo dydžio - rankovės iki alkūnių, o ir pats megztukas iki bambos, nors foto buvo parodytas sulig klubais. Žodžiu, mistika. Sijonas irgi didelis, bet siuvėja lengvai pataisys. Vėliau įdėsiu išmatavimus, gal kam pravers.
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2012 09 23, 23:38)
Na, kas ką gero gavot? Aš gavau megztuką. Buvau visiškai tikra dėl dydžio, nes Talbots megztukų turiu keletą. Bet gautasis visiškai nesuprantamo dydžio - rankovės iki alkūnių, o ir pats megztukas iki bambos, nors foto buvo parodytas sulig klubais. Žodžiu, mistika. Sijonas irgi didelis, bet siuvėja lengvai pataisys. Vėliau įdėsiu išmatavimus, gal kam pravers.

Aš turiu gauti šiomis dienomis keletą drabužių , todėl labai smalsu apie kokį sijoną ir megztuką rašote?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolantaO: 24 rugsėjo 2012 - 07:57
gavau dvi suknutes, abi M dydžio ir abi man per didelės verysad.gif
megztą dar galima su dirželiu bandyt nešiot, bet šilkinė cry.gif cry.gif cry.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
[quote=Zivukas.d,2012 09 25, 19:46]
gavau dvi suknutes, abi M dydžio ir abi man per didelės verysad.gif
megztą dar galima su dirželiu bandyt nešiot, bet šilkinė cry.gif cry.gif cry.gif

Megzta po plovimo pasitrauks, nes is merino vilnos.
Atsakyti
Gavau siandien sita
user posted image
Su ~90cm per krutine emiau S dydi. kaip ir gerai (vaizdas kaip pas manekene), bet pas mane uzpakalis labai riestas ir ryskus liemuo, tai teko truputi pasiaurint, nes megstu, kai isryskina liemeni, kitaip mane storina... Galejau ir XS imti. Siaip labai miela ir gan puosni. O dar pagavau uz nepilnus 6$ bigsmile.gif Pirmas blynas is talbots - neprisviles biggrin.gif Ir spalvos grazumas wub.gif
Atsakyti
Merginos, o Talbots svarkai atitinka dydi? Ar padidinti kaip ir kiti ju drabuziai?
domina konkreciai toks modelis
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Keliu 6 dydžio pencil sijono išmatavimus, gal kam padės perkant mirksiukas.gif

Liemuo 38 cm
Klubai 48 cm
Ilgis 55 cm

Megztukas šis:
user posted image

Mokėjau $30, dabar matau kainuoja $15. Kažkoks nesusipratimas. Pirkau, nes labai reikėjo vienos spalvos, tai va tik spalvą ir gavau biggrin.gif Super trumpas ir pats megztukas, ir jo rankovės, ir tos sagutės tokios ''pigios''.

Išmatavimai S dydžio (matavau užsagsčiusi sagas):

Pečiai (nuo siūlės iki siūlės) 34 cm
Krūtinė 44 cm
megztuko ilgis 53 cm
Rankovės ilgis (nuo peties siūlės) 45 cm, nuo pažasties 30 cm

Tai tiek žinių. Pasidalinkite įspūdžiais savo gautų drabužėlių 4u.gif
Atsakyti
[quote=Temidė,2012 09 26, 12:47]
Sveikos 4u.gif Keliu 6 dydžio pencil sijono išmatavimus, gal kam padės perkant mirksiukas.gif

Liemuo 38 cm
Klubai 48 cm
Ilgis 55 cm

O kurio sijonuko konkrečiai, čia tie matmenys.Aš gavau šį sijonuką 6 dydžio http://www.talbots.c...sp?id=prdi29014, tai jo matmenys kiek didesni;liemuo-39,5 cm,klubai -49,5cm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolantaO: 26 rugsėjo 2012 - 12:59
Neberandu jo TALBOTS tinklapyje...
Kur Jūs įkėlėte irgi turiu, reikės palyginti tongue.gif
Atsakyti
As gavau siuos:
user posted image
user posted imageuser posted image

Su 83 cm krūtine viskas tiko idealiai. Pirkau XS.

Svarkelio kokybė super.
Nustebino zaliasis megztukas. Net dideleje nuotraukoje, kai rinkausi, nesimate sagu. galvojau, kad jos neutralios, o gavau su zibanciomis sagomis. Nezinau, kaip paaiskinti. Kaip stikliukai, kristaliukai.
Atrodo puosniai ir yra kokybiskas.

Sviesusis storokas. Nuotraukoje neatrodo toks. Kokybe gera.

4u.gif
Atsakyti