Įkraunama...
Įkraunama...

TALBOT

Rožyčių švarkelis ir man krito į akį labai,buvau uzsisakiu bet neatsiuntė, todėl pirmadienį vel uzsisakiau, bet kažin ar atsiūs .
Atsakyti
QUOTE(jolantaO @ 2012 09 27, 11:06)
Rožyčių švarkelis ir man krito į akį labai,buvau uzsisakiu bet neatsiuntė, todėl pirmadienį vel uzsisakiau, bet kažin ar atsiūs .

Aš du kartus jį siunčiau, dar prieš visą anšlagą-tada R parašė, kad nėra, po to dar ir dydžių papildė, vėl siunčiau ir nėra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mia66505 @ 2012 09 13, 15:17)
noreciau uzsisakyti tokia suknele, mano ugis 164, 93-70-92. Tai geriausiai rinktis is kurio apparel ar pettite? Ir gal patarsite kuris dydis tiktu. Man su tais dydziais mistika neimanoma 4u.gif

http://www.talbots.c...mp;id=prdi28764

QUOTE(Temidė @ 2012 09 13, 15:52)
Dėl dydžių tai nelabai patarsiu. Pagal jų dydžių lentelę ir Jūsų krūtinės matmenis, reiktų beveik jau 10 dydžio, kas tikrai man sunkiai protu suvokiama  biggrin.gif Aš, tikriausiai, pirkčiau kokį 4 dydį. Bet tuomet klubai ''kabės'' g.gif 

Perverčiau atgal, ogi apie tą pačią mano gautą kalba eina-bet tai ištikrųjų ji viršuje labai maža, jei 10dydis-98cm krūtinei max, bet turbūt 95cm-pats tas ax.gif

reikės duot draugei pasimatuot-ji pas mus "kriaušytė" ax.gif -klubai 100, o viršus XS kažkur...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vlastimila: 27 rugsėjo 2012 - 10:50

Sveikos, norejau paklausti ar yra Talbots rubu isparduotuve SM ? Kotais nerandu g.gif
Atsakyti
TALBOTS IŠPARDUOTUVĖ
Atsakyti
Gavau 2 dydzio kelnes:
liemuo beveik 39, klubai placiausioje vietoje apie 50 cm, didintos, bet tikrai ne visu dydziu. Dabar jau pardavime nera, tai nuotraukos negaliu ideti. Bet kadangi modelis toks neaptemptas, tai sueis manau g.gif dar neapsisprendziau ar siaurinsiu

[quote=jolantaO,2012 09 26, 13:58]
[quote=Temidė,2012 09 26, 12:47]
Ilgis 55 cm
O kurio sijonuko konkrečiai, čia tie matmenys.Aš gavau šį sijonuką 6 dydžio http://www.talbots.c...sp?id=prdi29014, tai jo matmenys kiek didesni;liemuo-39,5 cm,klubai -49,5cm.
[/quote]

Si sijonuka ir as laukiu, tik uzsisakiau 4P, nes 2 dydzio nebuvo, paziuresim ar neskesiu doh.gif
Atsakyti
sveikos, jus siunciates per tarpninkes? Jei taip, tai galite imesti kokia.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mia66505 @ 2012 10 03, 13:08)
sveikos,  jus siunciates per tarpninkes? Jei taip, tai galite imesti kokia.. 4u.gif

Skelbimų skyrelyje "Internetinės parduotuvės" yra labai nemažai užsakinėjančių tarpininkių.
Aš, pvz., užsisakau čia:

Tarpininkė
Atsakyti
Sveikos, gal turite kuri issisaugojusi foto vienos suknutės. Manau per didyji sale pirkote smile.gif Ji tokia vasarariska, 100 proc silko, nugaroje ties kakliuku susirisa sniuriukas. Toks gana laisvas modeliukas . Kas tures gal supras apie kuria aš čia smile.gif 4u.gif
Atsakyti
gal kas galėtų parašyti šios suknutės, s dydžio matmenis 4u.gif

user posted image
Atsakyti
laukiu irvas keleta drabuzeliu.
bet paskaiciusi sita tema, jau sunerimau, ar busiu tinkamai pasirinkusi dydi uzsakinedama... unsure.gif
Atsakyti
parasykit atsiliepimu apie si svarkeli:

user posted image

ar tinka aukstaugems, didintas??? nesiojant EUR 38 imti 6ar8 dydi?
Atsakyti