Įkraunama...
Įkraunama...

TALBOT

QUOTE(Temidė @ 2012 09 26, 12:47)
Megztukas šis:
user posted image

Mokėjau $30, dabar matau kainuoja $15. Kažkoks nesusipratimas. Pirkau, nes labai reikėjo vienos spalvos, tai va tik spalvą ir gavau biggrin.gif Super trumpas ir pats megztukas, ir jo rankovės, ir tos sagutės tokios ''pigios''.

Tai gerai, kad nepirkau sio megztuko, via ziurejau ziurejau. Tik sian matau Talbots kauna Sale vel sukele. Sis megztukas db jau 38$ doh.gif Siaip as niekuom nebuvau nusivylus dar, Tik Kelnes dvejas pirkus, abi didintos jei ziuret ju dydziu lentele. Db laukiu dvieju Batuku ir suknytes.
Papildyta:
Db ziuriu ziuriu, kainos daugelio prekiu sukeltos vos ne keturis kartus doh.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo someday...: 26 rugsėjo 2012 - 13:24
QUOTE(someday... @ 2012 09 26, 14:20)
Tik Kelnes dvejas pirkus, abi didintos jei ziuret ju dydziu lentele.

Parašykit kelnių matmenis į temutę, manau, daug kam bus labai naudinga . Tame tarpe ir man 4u.gif
Bet tikrai, kaip sukėlė kainas Talbots. Ryte dar buvo pigu, dabar viskas dvigubai doh.gif
Atsakyti
Tiksliai neparasysiu nes 6 dydi pardaviau, bet pamenu per klubus buvo apie 102cm. O 2dydi irgi siaurinau. Mano klubai 95 liemuo apie 72, tai buvo dideles. O va dzinsai tiko idealiai su siaip matnenim. Ismatavimus dzinsu parasysiu gal veliau tikslesnius, db vaikai miega, nenoriu blaskytis prie sprintos.
Atsakyti
QUOTE(jolantaO @ 2012 09 26, 12:58)
Aš gavau šį sijonuką 6 dydžio http://www.talbots.c...sp?id=prdi29014, tai jo matmenys kiek didesni;liemuo-39,5 cm,klubai -49,5cm.

O kaip pats sijonukas? Nepavyko man jo sužvejoti verysad.gif

Aš gavau šį sijonuką http://www.talbots.c...erSale=cat90030 Medžiagytė labai graži, plona, su pamušalu. Toks grynai vasarinis ir neprastas. Patiko.
Atsakyti
[quote=Eimutė,2012 09 26, 20:17]
O kaip pats sijonukas? Nepavyko man jo sužvejoti verysad.gif

Fainas sijonukas, labai jo norejau,medziaga tokia kaip stora drobe,spalvos ryskios,audinys dazytas is vienos puses, labai dailiai pasiutas,su pamusalu.Vis pasiziuriu i ji ir groziuosi, kaip kokiu meno kuriniu.Na gal pavasarinis ir vasarinis,siemet tikriausiai nepranesiosiu.Laukiu dar poros sijonuku, tokio kaip pas jus, tai neuzsisakiau, bet noreciau visu,labai man patinka talbots stilius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolantaO: 26 rugsėjo 2012 - 20:19
QUOTE(jolantaO @ 2012 09 26, 21:18)

Fainas sijonukas, labai jo norejau,medziaga tokia kaip stora drobe,spalvos ryskios,audinys dazytas is vienos puses, labai dailiai pasiutas,su pamusalu.Vis pasiziuriu i ji ir groziuosi, kaip kokiu meno kuriniu.Na gal pavasarinis ir vasarinis,siemet tikriausiai nepranesiosiu.Laukiu dar poros sijonuku, tokio kaip pas jus, tai neuzsisakiau, bet noreciau visu,labai man patinka talbots stilius.

O aš turbūt šitokį panašios medžiagos gavau... realiai spalvos dar gražiau atrodo ...irgi žiūriu grožiuosi, įsivaizduoju kaip gražiai atrodytų prie Jcrew tipiu, tik dydį pirkau..koks buvo, dar vis mastau ar pasilikt ir nest persiut g.gif ....

user posted image

Atsakyti
[quote=Vlastimila,2012 09 26, 21:48]
O aš turbūt šitokį panašios medžiagos gavau... realiai spalvos dar gražiau atrodo ...irgi žiūriu grožiuosi, įsivaizduoju kaip gražiai atrodytų prie Jcrew tipiu, tik dydį pirkau..koks buvo, dar vis mastau ar pasilikt ir nest persiut g.gif ....

Tokio audinio sukneliu dar yra keletas dydziu, as vis pagalvodavau , kad gal vertetu,aisku iki sios dienos pabranginimo.Isivaizduociau ta suknele su juodu trumpu svarkiuku eiti i darba.O ir kainos Talbots sijonu buvo nepalyginamai mazesnes,nei Jcrew pvz.medvilniniu pencil sijonu, kurie dar ir be pamusalo, todel taip ir neuzsisakiau is ju.Dabar tik pamaciau, kad yra salikelis , atrodo,tokio pat rasto ,kaip ir mano sijonas.Labai noreciau http://www.talbots.c...rSale=cat440041
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolantaO: 26 rugsėjo 2012 - 21:27
Nemažai talbots šį kartą prisipirkau, bet ėmiau su ta intencija, kad prisimatuot, sužinot dydžius, medžiagų faktūrą.... suknutės sijonai, švarkas-nepasakyčiau, kad didinti, man atitinka Jcrew dydžius...
gavau šią suknutę, tiesa sakant-iš kurios nieko gero nesitikėjau-bet norėjau būtent raudonos spalvos....man ji nuostabi, nusipirkčiau visų spalvų, deja jau nieko nebėra verysad.gif -man daabr mažokas 8 dydis-bet tikiuos numesti keletą kg blush2.gif spalva daug gražesnė-skaistesnė raudona natūroje, pati medžiaga plona švelni ir tampli-labai gerai tinkanti mano figūros tipui-kai yra pilvukas-labai gerai maskuoja 10 balų šiai suknelei thumbup.gif

Bow Split Neck Sheath

user posted image

8 dydis tiks krūtinei ± 100cm, klubai irgi panašiai

Išpardaviminė kaina buvo 25,59$

Sekanti suknutė-visai ne mano figūrai, ši labiau tiks toms, kurių viršutinė dalis smulkesnė nei apatinė, gera medžiaga, turi truputį žvilgesio, bet nedaug, kokybė superinė

Silk Doupioni V-neck Sheath

išpardaviminė kaina buvo-37,59$

10dydis

krūtinė 48cm
klubai 103cm

user posted image

Ir švarkas- wub.gif -pirkau navy spalvą, jei kuriai netiks kita spalva nei navy-su mielu noru perimčiau ax.gif

TAip pat nusipirkau 18dydžio tokį pat sijoną-keliausiu pas siuvėją mirksiukas.gif

user posted image

Kate fit Seasonless Wool Stand Colar jacket

Dydis 8

Per krūtinę 49cm, bet dar pasitempia kažkiek-labai labai maloni medžiaga, slidoka matinė, gerai krentanti wub.gif wub.gif

Išpardaviminė kaina 39,59$
Atsakyti
Vlastmila, liuksiški pirkinukai. Ypač švarkas thumbup.gif
Atsakyti
Toliau mirksiukas.gif

Talbots Grace Fit Gold-Button Jacket spalva juoda

user posted image

medžiaga Cotton/spandex canvas-tokia standesnė kaip ir sijono-kur aukščiau įdėjus juodą su gėlėm- 8 dydis tiks krūtinei +- 100cm

aš pati nelabai mėgstu tokias medžiagas, nes man netinka-jos labai lieknina priploja užpakalį, kurį aš atvikščiai norėčiau pasididint blush2.gif

greičiausiai švarko kaip ir sijono nepasilksiu

Švarko išpardaviminė kaina 19,59$

Grace fit Golg button jacket

Charming Cardi, padidintas-bet tą jau žinojau, tinka M, spalva realiai labiau patiko, kokybė irgi-panašus i Jcrew Jackie cardigan-tik žymiai pigesnis thumbup.gif

user posted image

Charming cardi

Išpardaviminė kaina 12,39$

Taip pat labai patiko šis sijonukas, tik nelabai aš mėgstu margus blush2.gif , bet kai tokia kaina, išpardaviminė-17,59$ thumbup.gif

user posted image

Medžiaga minkšta, bet nėra labai plona

Dydis 8 man tinka, klubams apie 100cm

Watercolor Floral
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vlastimila: 27 rugsėjo 2012 - 09:38
[quote=Vlastimila,2012 09 27, 10:09]

Labai ačiū už naudingą informaciją ir komentarus. Dabar lieka laukti gerų kainų.
Atsakyti
Labai rūpėjo kas tai per medžiaga faille g.gif

pirkau 18 dydį sijono, kitokio jau nebebuvo- norėjau ryškiai raudono ax.gif

user posted image

tai ji tokia standi irgi g.gif Įdomu ar visi tokie rūbai iš faille g.gif

LAukiu

user posted image

user posted image

Ko labai laukiau ir negavau-gal kuriai labiau pasisekė ir galit pakomentuot mirksiukas.gif

user posted image

Šito ypač norėjau-taip ilgai jis buvo prekyboje ir neatsiuntė verysad.gif

user posted image
Atsakyti