Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai, l/d "Žingsnelis", Rasytės 9, tel.460166

QUOTE(Apuokas @ 2012 09 16, 09:12)
bigsmile.gif Labas, niko nepaskaičiau ir pagalvojau- koks keistas pasisakymas  lotuliukas.gif
Bet gi tolokai jums nuo namų  g.gif Nors ir mums panašiai  cool.gif

dabar mes jau iš viso iš kito miesto galo važinėjam blink.gif bet darželio tai tikrai net neplanuojam keisti ax.gif
Atsakyti
Sakykit, kas tikslai zinote, ar yra kazkokios nuostatos ar tai reikalvaimai kada turi buti vedinamos grupes patalpos? As pilnai pritariu vedinimui bet tik ne per tokius orus ir tuo metu kai vaikai yra toje patalpoje, vaikai laksto susile o uzuolaidos plevesuoja....Nu tai kaip tokiu atveju negalvosi kad specialiai daroma kad vaikai sirgtu ir ju automatiskai maziau butu grupeje?
Ar as cia viena tokia paranoike smile.gif Kaip kitom atrodo?
Atsakyti
Daug kartų diskutuota šia tema smile.gif Nežinau, ar yra kažkokios nustatytos valandos vėdinimui, bet aš tik už vėdinimus. Kad nesušiltų vaikai, reikia tėvams ploniau juos aprengti, ypač jei vaikas judrus ir linkės sušilti smile.gif o jei patalpos bus pridvisusios - tai ligų tikimybė tikrai bus didesnė.
Kad vaikai susirgtų tikrai niekas specialiai to nenori ir nedaro - darželiui nenaudinga, jei daug vaikų pastoviai jame serga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Braita @ 2012 09 20, 12:23)
Daug kartų diskutuota šia tema smile.gif Nežinau, ar yra kažkokios nustatytos valandos vėdinimui, bet aš tik už vėdinimus. Kad nesušiltų vaikai, reikia tėvams ploniau juos aprengti, ypač jei vaikas judrus ir linkės sušilti smile.gif o jei patalpos bus pridvisusios - tai ligų tikimybė tikrai bus didesnė.
Kad vaikai susirgtų tikrai niekas specialiai to nenori ir nedaro - darželiui nenaudinga, jei daug vaikų pastoviai jame serga  ax.gif

tai as irgi tik uz vedinimus ir pilnai jum pritariu, vaikas mano buten labai greit susila tai ir stengiuos kad ir kelnes plonesnes butu ir maikute. Tik gal tas vedinimas turi buti proto ribuose - ne istisa diena. Paciai nesinori tiketi savo prielaidom, nes aukletojos tikrai atrodo neblogos ir rupestingos.
Atsakyti
Tas traukimas palei žemę kiekvienoj patalpoj gali būt skirtingas- reikia sėst ir pajaust.
O namuose kol kas, pas mus langai praviri ir net nevadinu to vėdinimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gidli @ 2012 09 20, 10:54)
Sakykit, kas tikslai zinote, ar yra kazkokios nuostatos ar tai reikalvaimai kada turi buti vedinamos grupes patalpos? As pilnai pritariu vedinimui bet tik ne per tokius orus ir tuo metu kai vaikai yra toje patalpoje, vaikai laksto susile o uzuolaidos plevesuoja....Nu tai kaip tokiu atveju negalvosi kad specialiai daroma kad vaikai sirgtu ir ju automatiskai maziau butu grupeje?
Ar as cia viena tokia paranoike smile.gif Kaip kitom atrodo?

Patalpos turėtų būt vėdinamos kai vaikų nėra grupėje 4u.gif

QUOTE(Braita @ 2012 09 20, 12:23)
Kad vaikai susirgtų tikrai niekas specialiai to nenori ir nedaro - darželiui nenaudinga, jei daug vaikų pastoviai jame serga  ax.gif

Mes visi už vėdinimus, na bet atsiprašau kai lauke jau tikrai nevasara o ypač kada vėjas didelis o langai atlapoti, nors vaikiukai ant žemės sėdi, na tai jau atsiprašau doh.gif
Pas mane namie taip pat ištisą dieną vėdinama, bet skersvėjo nėr, ko negaliu pasakyt apie darželio grupę, nes per grindis taip traukia, kas baisu doh.gif
Atsakyti
Mūsų gruoėjė kiek teko matyti, tai patalpos vėdinamos stipriai ir aš už tai, o ir vaikų lankomumas žiauriai geras, mažai kas serga. Auklėtojos miegamąjį vėdina kai vaikučių nėra, uždaro duris į grupę ir vėdina, atitinkamai vėdina ir kitas patalpas. Taip, kad nematau bėdos, kad patalpos yra vėdinamos, manau, kad vaikas tiek darželyje tiek namuose gali susirgti ar papulti į skersvėjį.
Atsakyti
QUOTE(marutka @ 2012 09 20, 13:45)
Mūsų gruoėjė kiek teko matyti, tai patalpos vėdinamos stipriai ir aš už tai, o ir vaikų lankomumas žiauriai geras, mažai kas serga. Auklėtojos miegamąjį vėdina kai vaikučių nėra, uždaro duris į grupę ir vėdina, atitinkamai vėdina ir kitas patalpas. Taip, kad nematau bėdos, kad patalpos yra vėdinamos, manau, kad vaikas tiek darželyje tiek namuose gali susirgti ar papulti į skersvėjį.

tai cia ne apie tai kalba, situaciaj tokia kad pvz atvedi is ryto vaika ar ateini pasiimti tai langai atidaryti miegamajam ir pacioj grupej kur to metu vaikai zaidzia, tuo tarpu duris niekur neuzdarytos. Pagal aukletojos zodzius atsyt kai jie sedi ant grindu tai langus uzdaro, bet juk kai seip vaikai zaidzia nesuziuresi kur ten vienas biegs kur kitas atsiguls
Nzn as vedinima suprantu taip - kol vaikai zaidzia tai galima uzdaryti duris i miegamaji i atodaryti ten langus kai vaikai miega tai vel gi uzdaryt dyris ir atidaryti langus zaidimo patalpoj, o kai iseina i lauka ar tai sale tai galma visur viska atidaryti, padaryti skersveji ir tam uztenka 10 min
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gidli: 20 rugsėjo 2012 - 13:02
Bendros tiesos nebus biggrin.gif kas vienam šalta, kitam - karšta. Vienam vaikui susirgt užtenka tik kad kojos pravėstų, ar vėjukas papūstų, kitam tai nė motais, priešingai norisi vėsumos ax.gif

Atsakyti
Bet, kad čia tiesos manau nieks neiško, tiesiog paklausė kada reikia vėdinti, mano nuomone šaltu periodu vėdinti reikia kai vaikučių nėra toje patalpoje kuri vėdinama ir tiek, paprasta jokio kriminalo ir visi laimingi smile.gif
Atsakyti
O kokia situacija mūsų darželyje su būreliais? Juos panaikino? Nes panašu, kad tik mūsų vienų darželis liko be būrelių. Kažkaip keistai. Lyg turėjo visur būrelius panaikint, o dabar gavosi taip, kad tik mūsų darželis juos panaikino doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Beiker @ 2012 10 06, 20:42)
O kokia situacija mūsų darželyje su būreliais? Juos panaikino? Nes panašu, kad tik mūsų vienų darželis liko be būrelių. Kažkaip keistai. Lyg turėjo visur būrelius panaikint, o dabar gavosi taip, kad tik mūsų darželis juos panaikino  doh.gif

Nebus mūsų darželyje būrelių. Darželio tinklalapyje yra paskelbtas straipsnis ir būrelių atsiradimas jam prieštarautų.
Atsakyti