Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai, l/d "Žingsnelis", Rasytės 9, tel.460166

QUOTE(ernoja @ 2012 10 10, 18:10)
drinks_cheers.gif

Kaip ir pritariu tam, kad nevyksta bendri susirinkimai. Vienu metu, prieš trejus metus paskutinį kartą, vykdavo grupų atstovų susirinkimai. Dabar to nebėra. Tik nesakykit, kad čia mūsų vienų grupė nežino, kad jie vis tik vyksta.  g.gif

ne, musu grupe irgi nieko nezino, apie bendrus susirinkimus
Atsakyti

Nereikia visko tėvams primesti schmoll.gif Sakoma: "koks šeimininkas, tokia ir tvarka". Negi tik tėvams turi rūpėti bendravimas, problemų sprendimas? Darželio vadovybei tokių minčių nekyla? unsure.gif Būtent tas pasyvumas ir yra didžiausia bėda.
Atsakyti

Kreipėmės pernai, kai norėjome išsiaiškinti dėl būrelių. Deja, niekas nieko neorganizavo, tik pasakė, kad su direktore pasitars. Tuo ir baigėsi.
Atsakyti
Mano nuomone juk yra darželyje tėvų komitetas, tai kodėl nesikreipus su bėdomis pas juos, o jie jau pas direktorę? Nors aišku, kai informatyvumas toks, kad žinai tik balandžio mėn. naujienas, tai tikriausiai nelabai sužinosi ir tėvų komiteto narius ar bent jau kada jie renkasi ir kokie jų veiklos rezultatai darželio labui.
O kas liečia auklėtojų ir personalo darbą, turiu tik pagirti, auklėtojos tikrai daug širdies ir triūso įdeda ir šilumos mūsų vaikams išdalina. Juk manau, kad daugelis iš mūsų sutiks, kad tikrai negalėtume savo vaikams tiek laiko ir dėmesio skirti ir juos lavinti taip kaip juos lavina mūsų darželio auklėtojos ir mokytojai, DIDELIS IR NUOŠIRDUS AČIŪ JIEMS!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marutka: 10 spalio 2012 - 21:30
QUOTE(marutka @ 2012 10 10, 22:27)
Juk manau, kad daugelis iš mūsų sutiks, kad tikrai negalėtume savo vaikams tiek laiko ir dėmesio skirti ir juos lavinti taip kaip juos lavina mūsų darželio auklėtojos ir mokytojai, DIDELIS IR NUOŠIRDUS AČIŪ JIEMS!

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(marutka @ 2012 10 10, 22:27)
Mano nuomone juk yra darželyje tėvų komitetas, tai kodėl nesikreipus su bėdomis pas juos, o jie jau pas direktorę? Nors aišku, kai informatyvumas toks, kad žinai tik balandžio mėn. naujienas, tai tikriausiai nelabai sužinosi ir tėvų komiteto narius ar bent jau kada jie renkasi ir kokie jų veiklos rezultatai darželio labui.
O kas liečia auklėtojų ir personalo darbą, turiu tik pagirti, auklėtojos tikrai daug širdies ir triūso įdeda ir šilumos mūsų vaikams išdalina. Juk manau, kad daugelis iš mūsų sutiks, kad tikrai negalėtume savo vaikams tiek laiko ir dėmesio skirti ir juos lavinti taip kaip juos lavina mūsų darželio auklėtojos ir mokytojai, DIDELIS IR NUOŠIRDUS AČIŪ JIEMS!

Darželio taryba, tiksliau tėvų atstovai į ją, turėtų būti renkami per visuotinį tėvų susirinkimą, o ne slaptai. Taryba renkama 2-3 metams, priklauso nuo nuostatų. Į darželį eina vaikas jau 5 metus, nepamenu, kad kada kokie rinkimai būtų buvę. Tai į ką kreiptis?
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2012 10 09, 20:57)
Jau buvo apie tai daug diskutuota ir aiškinta: šokių būrelio neliko todėl, kad vadovė pakankamai užsiėmusi, netiko "šv. Bagdono" sąlygos ir laikas; dailės būrelio vadovė atidarė savo studiją, jai tiesiog neapsimoka, keramikos vadovė, regis, nepateikė švietimui reikalingų dokumentų... O naujų vadovų kol kas neatsirado...  unsure.gif

Teisingai Laba Diena pastebėjo: auklėtojos labai daug organizuoja, vaikams veiklos užtenka. Galų gale, vaikams reikia ne tik veiklos, bet ir poilsio. O mamoms - domėtis grupės veikla.  4u.gif

Teisingai pastebeta, bet is to jokios sklaidos nedaroma. Internetinis puslapis yra darzelio, jame NUOLAT turetu buti atnaujinama info. Mes, mamos, puikiai zinome, kas vyksta konkrecioje (musu vaiku) grupeje, bet, juokinga, kai kazkas siulo daugiau dometis lotuliukas.gif Isivaizduoju: ateinam i darzeli ir per visas grupes ,,apklausas vykdom" . Kaip tai isivaizduojate?
O pastabos del puslapio tikrai vietoj ir laiku. Jau seniai reiktu apsizvalgyti, pasiziureti i kitus... Tuomet nediskutuotume cia del psl. reikalingumo.
Aciu uz demesi, Komentaru nereikia aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2012 10 09, 19:57)
Jau buvo apie tai daug diskutuota ir aiškinta: šokių būrelio neliko todėl, kad vadovė pakankamai užsiėmusi, netiko "šv. Bagdono" sąlygos ir laikas; dailės būrelio vadovė atidarė savo studiją, jai tiesiog neapsimoka, keramikos vadovė, regis, nepateikė švietimui reikalingų dokumentų... O naujų vadovų kol kas neatsirado...  unsure.gif

Teisingai Laba Diena pastebėjo: auklėtojos labai daug organizuoja, vaikams veiklos užtenka.

Galų gale, vaikams reikia ne tik veiklos, bet ir poilsio. O mamoms - domėtis grupės veikla.  4u.gif

Ar tikrai buvo kalbėta su dailės būrelio vadove? Mano vaikas pernai lankė jos studiją ir kalbėjau su ja asmeniškai. Pasak jos, "Žingsnelis" neužsiminė apie galimybę organizuoti būrelį vėlesniu laiku. Darau išvadą, kad apie tai kas kam apsimoka/neapsimoka buvo nuspręsta be vadovės.

Auklėtojos tikrai labai daug veiklos organizuoja. Ačiū joms už tai.
Bet aš vistiek galvoju, kad būrelis tokiam amžiuje reikalingas ne tam, kad kažkaip išskirtinai vaikas būtų lavinamas. Tiesiog skatinam vaiką kažkuo domėtis. Šiuo metu maniškis lanko Yamahos muzikos mokyklėlę. Jis pats pasakė, kad šiemet nebenori dailės, nori muzikos. Niekas ten iš jo nereikalauja kažkokių aukštumų, tiesiog smagiai leidžia laiką. Šią savaitę vaikas kosėja ir teko praleisti užsiėmimą. Patikėkit, buvo ašarų... Ir pabandykit mane kas nors įtikinti, kad aš jam kenkiu leisdama į jo pasirinktą būrelį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džinė: 12 spalio 2012 - 19:52
QUOTE(Peledike @ 2012 10 12, 13:03)
Darau išvadą, kad apie tai kas kam apsimoka/neapsimoka buvo nuspręsta be vadovės.

Kažkokie darželio vadovybės nesutarimai su personalu tikrai yra. Išeina auklėtojos ir tikrai geros auklėtojos, kurias vaikai labai mylėjo. Man dar ir šiandien gaila, kad išėjo Audronė, o su ja kartu ir šokių būrelis dingo.... verysad.gif
Atsakyti
Sveikos mamos

atėjau truputį "apšluoti" jūsų temos. Nemalonu žinoma, bet teks įkelti taisyklę. Jūs protingos, suprasit kame reikalas wink.gif

! 
"Forume netoleruojamas dvigubų vartotojo vardų (nick'ų) turėjimas (ypač siekiant sudaryti palaikymą savo kitam vartotojui)
Atsakyti
QUOTE(Džinė @ 2012 10 12, 19:56)
Sveikos mamos

atėjau truputį "apšluoti" jūsų temos. Nemalonu žinoma, bet teks įkelti taisyklę. Jūs protingos, suprasit kame reikalas wink.gif

"Forume netoleruojamas dvigubų vartotojo vardų (nick'ų) turėjimas (ypač siekiant sudaryti palaikymą savo kitam vartotojui)

Aš neprotinga ir man reikia paaiškinimo, kodėl mano pasisakymas buvo koreguotas ax.gif
Kodėl reikėjo ištrinti mano pastebėjimą, kad tėvų komitetui priklauso mama, kuri nebeturi darželinio amžiaus vaikų, o komiteto pirmininką galima susirasti per facebook'ą? Prieš koreguodama pasisakymus galėtumėt įrodyti, kad tai yra netiesa.

Kadangi pasisakymas koreguotas, tai čia aš turiu dvigubą vartotojo vardą? smile.gif Prašau parašykite, koks nick'as dar prisijungia su mano IP adresu. Buvau išlėkus šiandien pusvalandžiui į parduotuvę, gal kas nors turi atsarginį mano buto raktą ir prisėdo prie mano kompo man nežinant unsure.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif

aš toji mama, kuri sėkmingai atgyveno šiam daržely dvi "kadencijas" ir keletą metų buvau tėvų atstovė darželio taryboje smile.gif Tikrai teko dalyvauti susirinkimuose, tvirtinti protokolus savo parašu ir etc.

Berods nuo 2010-2011m. sezono (galiu ir klysti, bet 2011-2012 m. sezoną tai jau tikrai) nieko, susijusio su taryba nevyko. Išskyrus tai, kad fotografavom baisias sanitarines sąlygas kelių grupių wc, kurios, vėliau buvo sutvarkytos savivaldybės lėšomis.

Nieko prieš šį darželį neturiu - turėjome nerealias auklėtojas kurios daug atidavė mūsų mergaitėm ir suvisam liksim už tai dėkingi 4u.gif

Dėl visų tėvų vadovavimo reikalų prašau kreiptis tiesiai į darželio valdžią, ir daugiau manęs šioje temoje "nelinksniuoti", nes, kad ir kaip bebūtų gaila, bet šis etapas mūsų šeimoje jau praeitas... ax.gif

Sėkmės!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 12 spalio 2012 - 21:36