Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos - mūsų numylėtos gėlės

QUOTE(Meizė @ 2011 07 05, 10:16)
Sveikos,
O va Zofia pope tai visam gražume žydi  wub.gif , va tokie žiedeliai kaip foto, tik žinoma iki tokio krūmo dar augti ir augti biggrin.gif

Žiedeliai tikrai nuostabūs wub.gif
Atsakyti
Pasirodau su savo gėliukais ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Pas mane Rococo ir Bornholm atrodo geriausiai atsigavo, auga lapeliai ir viršūnė,
Happy Appleblossom ir Swanland Pink lyg apmirusios, lendantys lapeliai sustojo, vienos jų stiebas nieko, kitos negražiai tamsokas, na toks lyg be gyvybės, nors viršūnėj jaunas lapelis atrodo neblogai.
Atsakyti
Pas mane ligtai irgi visos atsigavo,vienos is viso pumpuryno kaip ir vienas ziedelis zydes rolleyes.gif
Papildyta:
[quote=Lamama,2011 07 05, 08:41]
Pasirodau su savo gėliukais ax.gif
Na grazumas siu gelyciu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikos,
mano visos lyg ir juda mažais žingsneliais į priekį, leidžia po naują lapelį. bet viena, kur buvo permirkusi, kotas juoduot ėmė ir vakar dar pelėsi nukrapščiau. vėl previkūru palaisčiau, bet nuo laistymo vis dar labiau įmirksta.

kaip durnius su durelėm, nešioju pirmyn atgal, kad po lietum nesulytų biggrin.gif

QUOTE(Meizė @ 2011 07 05, 08:16)

o kokie žiedai... lyg surfinijų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Partizanė: 05 liepos 2011 - 13:19
QUOTE(Meizė @ 2011 07 05, 09:16)
Sveikos,
Mano Swanland Pink nelabai kaip atrodo, palikau vos viena lapuką apdžiuvusį, lyg bando nauji lįsti. Jeigu būtų paprasta kaimietukė, mesčiau lauk negalvodama. Mini czech irgi kažkaip nelabai kaip atrodo. O va Zofia pope tai visam gražume žydi  wub.gif , va tokie žiedeliai kaip foto, tik žinoma iki tokio krūmo dar augti ir augti biggrin.gif

user posted image.

Botans roda lyg normaliai, tik šita man labiausia smirda  doh.gif .

šios gelytes lapai visai tokie,kaip mano karališkosios jaunu auginuku ant lango pries mano nosi biggrin.gif krumas jos augus,tai didesne ir yra dabartiniu momentu už kitas,manau. O čia naujas kurinelis ax.gif Nu ir nefotogeniška mano aplinka gelyčiu schmoll.gif
http://images115.fot...lynas504-vi.jpg
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 07 05, 14:18)
kaip durnius su durelėm, nešioju pirmyn atgal, kad po lietum nesulytų biggrin.gif

lotuliukas.gif
Klausyk, kur beužeisi pasiskaitinėt, tavo nekalti bajeriukai iš koto verčia - nuotaikos ir smailo liežuvio savininkė.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2011 07 05, 15:29)
šios gelytes lapai visai tokie,kaip mano karališkosios jaunu auginuku ant lango pries mano nosi biggrin.gif  krumas jos augus,tai didesne ir yra dabartiniu momentu už kitas,manau. O čia naujas kurinelis ax.gif Nu ir nefotogeniška mano aplinka gelyčiu  schmoll.gif

gera kompozicija, švelnios spalvos žiedų, prie jų tie tamsūs lapai man gerai žiūrisi. dar kai viskas subujos bus manau labai gražu wub.gif
Mano švedės po truputį kruta. Dodd's super double:
user posted image
Ungarisk appleblossom:
user posted image
šitas tik vieną lapelį išspaudė, bet vis tiek progresas, svarbu nemiršta biggrin.gif bandysiu paliet šiandien su silpnesniu tirpalu trąšų.
Dar pražydo viena svyranti, turėjo būt alyvinė, gavosi purpurinė tokia, bet labai graži, aksominė biggrin.gif ir su tom alyvinėm dera labai, tik tarp jų kažkodėl raudonų isimaišė, pagadino derinį, visai mixas lovely gavosi doh.gif ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2011 07 05, 17:01)

Dar pražydo viena svyranti, turėjo būt alyvinė, gavosi purpurinė tokia, bet labai graži, aksominė biggrin.gif ir su tom alyvinėm dera labai, tik tarp jų kažkodėl raudonų isimaišė, pagadino derinį, visai mixas lovely gavosi doh.gif  ax.gif

Tik jau nesinervink dėl mixo, juk tokios spalvos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 07 05, 14:41)
lotuliukas.gif
Klausyk, kur beužeisi pasiskaitinėt, tavo nekalti bajeriukai iš koto verčia - nuotaikos ir smailo liežuvio savininkė.. thumbup.gif

tu mane irgi dažnai prajuokini wink.gif biggrin.gif thumbup.gif

Dantiste, vat ir pas mane panašus judėjimas priekin biggrin.gif aš beje palaisčiau seasoliu. tai po dviejų dienų progresas ir pasimatė pažangesnis rolleyes.gif

lietus žudikas baigia man visas gėles išguldyt mad.gif
Atsakyti
šio pavakario darbelis ax.gif Patinka,lyg ir prasme rado buves vienišas tamsiuju lovelis..Tik ar nesupyks labai,kad sutrugdžiau žydeti....
My Webpage
Atsakyti
Sveikos, kazkada skaiciau kad kazkurios pelargonijas baltasparniai uzpuole, bet kazkaip neuzsiliko kaip su jais kovoti blush2.gif
gal galite kuri priminti blush2.gif
beda kad mano pomidoruose tu brudenu debesis unsure.gif ...decis neveikia ax.gif
Atsakyti