Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos - mūsų numylėtos gėlės

QUOTE(xaos @ 2011 07 02, 08:50)
Netekau vienos keliautojos - Westdale Appleblossom cry.gif , kitos apgyvendinos balkone laikosi neblogai: lapai gyvesni, viršūnėlės atrodo pajudėjo. Kaip sekasi kitoms keliautojoms?

Aš Denise jau išmečiau, o kiti du po truputį augina mažyčius lapelius, senų lapų nebeturi, kiek buvau tokių pusiau apdžiūvusių palikus, vis tiek suvyto, nuėmiau visus, tai gal dabar visas jėgas į naujų auginimą nukreips ax.gif
Atsakyti
Pas mane tai dvi kaip ir normaliai auga, o kitos dvi tai siaip sau lapai pradejo juoduoti truputelis liudna bet tai ka padarysi verysad.gif
Atsakyti
ziuriu ziuri..ir atsiziureti negaliu tongue.gif
jau grozis tu ''roziniu;; ir obelziediniu pelargoniju...savu kaimieciu cia net deti nebera reikalo, kaimieciu lotuliukas.gif ..
stoju ir as i eile..kai prasides skabymo sezonas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(anikita @ 2011 07 02, 17:29)
ziuriu ziuri..ir atsiziureti negaliu tongue.gif
jau grozis tu ''roziniu;; ir obelziediniu pelargoniju...savu kaimieciu cia net deti nebera reikalo, kaimieciu lotuliukas.gif ..
stoju ir as i eile..kai prasides skabymo sezonas ax.gif

Kad nereiktu tu kaimiečiu atsiprasyti,kai anos per daug poniskos bus ir tik po stogu gyvens blink.gif As savo karališkajai vietos nerandu schmoll.gif Mat,ana lietaus nemegsta doh.gif
Atsakyti
turėjau vieną karališką praeitais metais, bet nepatiko man blush2.gif nužydi, lauk paskui kol vėl žiedus sukraus, ant balkono krašto lovely buvo, tai nuo saulės kepė, tai lietus nudaužydavo greit blush2.gif neišlaikiau per žiemą, bet ir nesinori man jų. O kaimietės gi gražios, šiaip visos man jos gražios, ypač jei gausiai žydi, tik su rožiažiedėm gal daugiau egzotikos biggrin.gif
Atsakyti
Vakarinis reportazas. Kai langas katik nuvalytas lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Kiekvienais metais auginu pelargonijas dėl jų nelepaus būdo, bet net neįsivaizdavau, kad tokių gražių rožiažiedžių būna blink.gif thumbup.gif

Aš šiemet praktiškai visas iš pernai išsisaugojau ir pasidauginau, tik kažkodėl alyvinės spalvos neprigijo g.gif Kažkaip nelabai spalvas suderinau, ai, bet tegul žydi kaip jau gavosi biggrin.gif Va, man ta raudonais lapais labai patinka, gali ir žiedų nebūti, ta lapų spalva man labai graži. O dar Seniuose nusipirkau pabandymui kažkokių keistais lapais(sakau, gal čia net ne pelargonijos,kaip jūs manot?), kai patrinu tarp pirštų, tai tarsi petražolėm, tarsi morkų lapais kvepia lotuliukas.gif
Va, parodau savo darželį, aišku pavėluotais viskas daryta, tai dar neišbujojęs kaip reikalas ax.gif
user posted image
user posted image

Tiesa, dar norėjau paklausti ne į temą, gal žinot šios gėlės pavadinimą? Nusipirkau turguje užvakar, paklausiau ir grįžus supratau, kad jau neprisimenu, o norėčiau pasidomėti, kaip auginti smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2011 07 01, 12:19)
Vienam lovely kažkodėl pražydo kompaktinės ryškiai raudonai, o svyrančios alyvinės ir dar viena violetinė skleidžiasi doh.gif o taip derinau spalvas, kad būtų vienodi atspalviai, tik vienos tamsesnės, kitos šviesios biggrin.gif

o aš pastebėjau, kad visai tarpusavy konstrastuojančios spalvos gerai žiūrisi. turiu viename vazonę tokį atsitiktinį derinį - ryškiai persikinę (berods ten bergpalais) ir alyvinę. kaip gerai žiūrisi thumbup.gif
dar pas draugę esu mačiusi raudoną ir violetinę - irgi puikiai. nu žo, gaunasi tokie kenzo deriniai biggrin.gif

vieną tikrai turiu ne tokią, kokią pirkau. vietoj mex kažkokia raudono vyno. raudonoj sienoj visai nesimato.

QUOTE(Ex @ 2011 07 01, 14:56)
Draugystė.. wub.gif

user posted image

labai miela wub.gif
Atsakyti
Baltupyte Kaip gražu i nematytus geliukus žvilgteleti wub.gif kaip tiktu ta raudonlape i dabar destoma kompozicija bigsmile.gif Parsigabenciau is bet kur rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 02 liepos 2011 - 22:08
Labas rytas.

Baltupyte, labai įdomus ir gražūs augaliukai thumbup.gif

Aš atnešu vieną kuklų žiedelį, Harlequine Rosy O'day:

user posted image
Atsakyti
Turiu rupestelį. Ateinančia savaite ruošiu kelis lovelius. Miksuosiu burgundine -letai auganti,nedaug svyranti-su ruzava vienspalve kaskadine. Lovelis 45 cm,bus 3-4 augaliukai. Neapsisprendziu,tamsiosios turetu buti vidury 1+2+1 ar krastuos 1+1+1. Tamsiu turiu tik penkias tamsias
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 03 liepos 2011 - 11:04
Amarrile, mielai pasidalinčiau, ale dabar nerausiu iš lovelio ax.gif Bet rudenį tai laisvai galiu atiduoti kupstelį smile.gif
O tai tos karpytais, kaip petražolių lapeliais, pas mane vadinasi pelargonijos ar aš čia prisisvaigau? Kitais metais aš jų nebeauginsiu, labiau patinka stambesniais žiedais g.gif
Atsakyti