Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos - mūsų numylėtos gėlės

QUOTE(amarrile @ 2011 07 03, 11:03)
Turiu rupestelį. Ateinančia savaite ruošiu kelis lovelius. Miksuosiu burgundine -letai auganti,nedaug svyranti-su ruzava vienspalve kaskadine. Lovelis 45 cm,bus 3-4 augaliukai. Neapsisprendziu,tamsiosios turetu buti vidury 1+2+1 ar krastuos 1+1+1. Tamsiu turiu tik penkias tamsias

pgl svyrima lovelio vidury geriau labiau svyrančias. turiu svyrančias labiau šonuose tai kažkaip nepatinka g.gif
Atsakyti
Na, šiek tiek mano džiaugsmų biggrin.gif Tik bergpalais spalvos nu neišgaunu. reikės su fotiku padirbėt rimčiau biggrin.gif Ta rožinė kompaktinė dideliame vazone labai milžiniškus žiedynus krauna. pirkau už 6 lt ermtaže per akciją, o kaip išvešėjo thumbup.gif nežinau va tik veislės, bet jau žiedynai didesni už kumštį

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Partizanė: 03 liepos 2011 - 21:43
Nieko nera graziau uz geles po lietaus wub.gif labai grazu Partizane, taip gaivu smile.gif
Atsakyti
Labai gražu, Partizane, viskas taip skoningai suderinta... 4u.gif
Atsakyti
Dėkui dėkui, komozicija, kurioje dabar pražydo ir daugiau spalvų, nebėra tokia rafinuota biggrin.gif liko kaimietiškai marga, bet gerai.
Tik va stiprus lietus vakar jau išdaužė tas kupolinius žiedynus.
Per klaidą būsiu nusipirkusi (pirkau grynai baltą) labai gražios spalvos kompaktinę. Ji tokie švelniai švelniai rausva - persikinė, daugybę kartų šviesesnė už bergpalais, o žiedukai pilnaviduriai. kai sužys daugiau, nufotkinsiu. gražutė tokia wub.gif
Atsakyti
Pasimaivysiu ir aš su savo mažulėlėm ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
dziugu, kad kitom merginom prigijo daigiukai, bet gaila, kad westdale ir denise neistvere keliones, tikrai matosi kad jos lepnios..
reikes paciai ju isigyt kad tureciau daigiuku jei dar kada reikes pagalbos ax.gif

tikiuosi kad dauguma daigiuku prigis ir kad greitu metu sukraus ziedelius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(julijaph @ 2011 07 04, 11:15)
dziugu, kad kitom merginom prigijo daigiukai, bet gaila, kad westdale ir denise neistvere keliones, tikrai matosi kad jos lepnios..
reikes paciai ju isigyt kad tureciau daigiuku jei dar kada reikes pagalbos  ax.gif

tikiuosi kad dauguma daigiuku prigis ir kad greitu metu sukraus ziedelius  thumbup.gif

Aciu tau didziulis kad pargabenai mums gelytes,na ka jau padarysi kad neprigyjo juk nera garantijos kad ir turguje ar parduotuveje pirktos gelytes visada isgyvena mirksiukas.gif
Atsakyti
O ar yra geltonų palergonijų?Kažkaip pagalvojau,kad norėčiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 07 04, 13:28)
O ar yra geltonų palergonijų?Kažkaip pagalvojau,kad norėčiau rolleyes.gif

Yra, tik viena veislė, bet geltonumas nėra toks labai ryškus. atrodo taip:
user posted image

Lietuvoj pirkt nėra, siunčiausi iš Švedijos. kol kas mažas daigiukas, atsigaudinėja nuo papuvimo
Atsakyti
...Atsigaudinėja šiaip labai gerai, mano net žiedelius krauna mažylė jau...

niu reziumė skaičiuojant kas liko iš gautų "švedžių".

15 daigų buvo užsakyta, 1 atkeliavo jau papuvęs Leufsa; dar kiti 2 - Denise buvo išmesta netrukus, šiandien matau, kad ir westadale neprigijo , deja, taip ir atrodė nuo pat pradžių, kad joms nelabai seksis. Bet tuščia bėdos, su tokiom lepiom gėlėm man nelabai norisi prasidėt blush2.gif bet kitos kaip suvešėjo, net puiku.
Labai geras oras šiom dienom prisidėjo prie to, manau - be saulės kepinimo, su lietum, drėgme ore, po stogu na ir suvešėjo...

kaip kitoms - ar dar kas turi denise ir westdale, kaip sekasi su šiom gėlytėm?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 05 liepos 2011 - 08:05
Sveikos,
Mano Swanland Pink nelabai kaip atrodo, palikau vos viena lapuką apdžiuvusį, lyg bando nauji lįsti. Jeigu būtų paprasta kaimietukė, mesčiau lauk negalvodama. Mini czech irgi kažkaip nelabai kaip atrodo. O va Zofia pope tai visam gražume žydi wub.gif , va tokie žiedeliai kaip foto, tik žinoma iki tokio krūmo dar augti ir augti biggrin.gif

user posted image.

Botans roda lyg normaliai, tik šita man labiausia smirda doh.gif .
Atsakyti