Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos - mūsų numylėtos gėlės

QUOTE(Partizanė @ 2011 07 27, 15:25)
kur dedam nuotraukas, tai sodinukai iš švedijos. o sėklytes sakėmės iš ebayjaus, bet ten apgavo, sėklos ne rožiažiedžių ir ne obelžiedžių.

Aišku. Ačiū 4u.gif O iš kokio psl Švedijos ir kiek už siuntimą mokėjot? Nes iš to angliško labai brangus siuntimas. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2011 07 27, 16:31)
Aišku. Ačiū  4u.gif  O iš kokio psl Švedijos ir kiek už siuntimą mokėjot? Nes iš to angliško labai brangus siuntimas.  doh.gif

iš švediško turbūt dar brangiau...
www.sutarve.se
ir dar vienas puslapis nepamenu tiksliai, pora psl atgal pasakaitykit, kaip tik rašiau apie tai
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 07 27, 20:33)
iš švediško turbūt dar brangiau...
www.sutarve.se
ir dar vienas puslapis nepamenu tiksliai, pora psl atgal pasakaitykit, kaip tik rašiau apie tai

Ačiū labai 4u.gif Atsidėkodama pasirodau ir aš, kad nebūt tuščiom..... biggrin.gif Nežinau, kaip jos net tiksliai vadinasi blush2.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 27 liepos 2011 - 22:44
QUOTE(tute28 @ 2011 07 27, 23:29)
Ačiū labai  4u.gif  Atsidėkodama pasirodau ir aš, kad nebūt tuščiom.....  biggrin.gif  Nežinau, kaip jos net tiksliai vadinasi  blush2.gif

Oooo wub.gif Kokios grazios. Mano tikiuos viena panasi bus. Siaip, berods Ada Green vadinasi. g.gif Oi, kaip norec plenciuku. blush2.gif
Atsakyti
Vajeee kokios grazios thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ypac pirmoj nuotraukoj wub.gif
oi kaip tokiu noreciau mirksiukas.gif
Atsakyti
Tute28 nuostabūs žiedai wub.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Aš,kadangi esu sena bambekle,tai kaip priklauso bigsmile.gif -Tokias gražias gelytes turi ir iki šiol slepia blink.gif Ar jos po atviru dangum/ar pastogej?Parašykit plačiau,kaip išlaikot jas per žiema...Jos taip vadinamos karališkosios,ar ne
mastau.gif Pas mane pora dideliu plencu ir sene baltos rolleyes.gif
Atsakyti
Ačiū už pagyras mano gėlytėm 4u.gif
Na gavau pylos tai gavau biggrin.gif
O auga tai balkone pas mane jos. Norėčiau gyvent name, tada turbūt jų trigubai daugiau būtų blush2.gif Žiemą aš jas įsinešu į namus ir tiek. Laistau tik rečiau. Žiemą jei jau nori smarkiai žydėti, tai nuskainau pumpurus. Skaičiau kažkur, kad taip reik, kad augalas pailsėtų ir vasarą daugiau žiedų sukrautų. Šiaip aš ne LT gyvenu, Airijoj. Tai pas mus žiemos švelnesnės. Į vidų reik įnešt kokiem 3 mėn. Kas liečia dėl flenciukų, tai mielai pasidalinčiau, jei jų būtų. Bet nėra verysad.gif Nežinau, kaip jos flencuojasi, nes bandžiau nulaužtas šakeles ir į vandenį kišt ir į žemes, tai neprigijo schmoll.gif Tik vienas flenciukas išaugo iš šaknų. Tai jos gal tik taip ir dauginasi g.gif
O aš pakerėta jūsų tų švedukių wub.gif Šakės, koks grožis wub.gif Dabar rezgu mintį iš kur jų gaut. Iš to UK psl, tai iki 15 augaliukų, 21 svaras už siuntimą. Brangokai, tai reiktų susikooperuot kažkaip.
O ar turit tą appleblossom margais lapais? Jau tos tai išvis nerialios wub.gif O įdomu jos lengvai dauginasi šakelėmis ?
Tai va, pamilau šitas gėlytes wub.gif Gal dėto, kad vaikystėj labai nemėgau biggrin.gif Mama žiemą jų pristatydavo visas palanges. Ir kai aš sėdėdavau kambary, tai būtinai jai reikdavo nuskainiot negražius lapus.O kvapas jau visiem aiškus tų sevobinių kaimietukių biggrin.gif
Seksiu ir toliau jūsų temą, lauksiu nuotraukyčių su naujais žiedeliais.
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2011 07 28, 11:28)
Tai va, pamilau šitas gėlytes  wub.gif  Gal dėto, kad vaikystėj labai nemėgau  biggrin.gif  Mama žiemą jų pristatydavo visas palanges. Ir kai aš sėdėdavau kambary, tai būtinai jai reikdavo nuskainiot negražius lapus.O kvapas jau visiem aiškus tų sevobinių kaimietukių  biggrin.gif
Seksiu ir toliau jūsų temą, lauksiu nuotraukyčių su naujais žiedeliais.

drinks_cheers.gif Vaikystėje dėl to kvapo nemėgdavome jų doh.gif
Atsakyti
Tos kur pačios pirmos - turiu panašias į tas baltas. Užaugtų gražios, tačiau jos visiškai netinkamos būti po atviru dangumi. gauna vos vos lietučio ir žiedas nugeibsta, jį reikia išskinti. tada nesusidaro gražus kupolas aplink augaliuką, lieka tik pavieniai žiedeliai, neturintys vaizdo.... o gaila labai. tačiau neturiu stogo visiškai. sakiau kitąmet nebeauginsiu jų.
kas Vilniuje, rudenį galėsiu nuskint visą meduką ir išsidalinę šakelėm galima bus pasiflencuot. aš jas kišau tiesiog į žemę ir man kambary jos prigijo. pavasarį buvo užklupę balstasparniai, išpurškiau ir išnešiau į laiptinę. žiemą nežydėjo, augo labai sausai. pavasarį lauke atgijo.

-------
geltonoji. spalva daugmaž tokia, gal vos vos blankesnė
user posted image
Atsakyti
radau nuotrauką internete, va tokios galiu padalint, jei kas norės atvažiuot iki manęs. bet sakau, pati šių nešaknydinsiu, duosiu šakelių už ačiū nusilaužt biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2011 07 27, 22:29)
Ačiū labai  4u.gif  Atsidėkodama pasirodau ir aš, kad nebūt tuščiom.....  biggrin.gif  Nežinau, kaip jos net tiksliai vadinasi  blush2.gif

Labai grazios thumbup.gif
Atsakyti