Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos - mūsų numylėtos gėlės

QUOTE(Ex @ 2011 07 28, 16:42)
Negi siuntėjas sumaišė bele ką ir bele kaip.. g.gif Lyg ir nepigu buvo pirkt, o atsakomybės už kokybę, originalą nėr?

tai vat rizika didziule siustis ir daigelius ir seklas doh.gif , bet pabandyt verta, kaip sakoma kas nerizikuoja tas negeria sam..... (nors manyciau kad jis geriamas visada, tik kartais is laimes o kartais is liudesio), na manau kitos trys mane nudziugins ir kelsiu laimes taure smile.gif
Atsakyti
Prasau patarimo. Isigyjau as tokia pavargusia palergonija, ir nezinau ka daryti su perzydejusiais ziedais, ar nuskinti ar palikti, ar reikia ja kaip nors dar skabyti ?
Atsakyti
QUOTE(Sara33 @ 2011 07 28, 18:16)
Prasau patarimo. Isigyjau as tokia pavargusia palergonija, ir nezinau ka daryti su perzydejusiais ziedais, ar nuskinti ar palikti, ar reikia ja kaip nors dar skabyti ?

Būtinai nukirpti, kad krautų naujus žiedus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neili @ 2011 07 28, 17:21)

Noel Gordon

ir antroji Orange Rosen (tik ji nepanasi i tokia tik spalva panasi o ziedelis nepinnaviduris  doh.gif  verysad.gif )

Pirmoji tai labai graži wub.gif , bet antroji ohmy.gif - tiesiog sunku patikėti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Meizė @ 2011 07 28, 12:41)
gal yra kokių paruoštų tirpalų purškimui? g.gif

jei laistai actara, dar būtinai reikia šalia prilipinti geltonus lipdukus, kad jie tuos skraidančius gyvius sugaudytų. parduodami specializuotose pardėse.
galima pasiruošti natūralesnį purškalą:
vanduo+žalias muilas+aitrūs čili pipirai. man padėjo.
baltasparniai nelabai gyvena vėjuotoj vietoj, matyt laikai kur uždarai?

QUOTE(Charlize @ 2011 07 28, 14:56)
Sveikos. Na ir aš įdėsiu savo augintines.

oi nu drauge miela labai gražu. tavo gėlių "dukros" pas mane irgi puikiai bujoja

QUOTE(Neili @ 2011 07 28, 15:21)

Noel Gordon
user posted image
user posted image

ir antroji Orange Rosen (tik ji nepanasi i tokia tik spalva panasi o ziedelis nepinnaviduris  doh.gif  verysad.gif )
user posted image
user posted image

Įdomumui ieškojau originalų nuotraukų
user posted image
user posted image
aš teturiu vieną paaiškinimą - gal tikrai, čia per klaidą pirmieji žiedai nepilnaverčiai? g.gif
nes mano Orange Bud irgi toks šiaip sau... "lietuviškas" biggrin.gif

QUOTE(bell @ 2011 07 28, 17:11)
melynas laipiojancias(padarysiu)pelargonijas
Laukiu savo tutti frutti,

įdomu bus pamatyt tavo išvardintas veisles
Atsakyti
O ar gali būti, kad toks skirtumas dėl trąšų?

Mano kompaktinės nuo pavasario žydėjo siaubingai dideliais burbulais (panašiai kaip didelis greipfrutas), o dabar kai pakeičiau trąšas (nors ir skirtas pelargonijoms), žiedai susmulkėjo iki apelsinų dydžio ...
Atsakyti
O sakykite, nuzidejusius ziedus reikia kirpti tik pati ziedyna ar su visu ilgu kotu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sara33 @ 2011 07 29, 10:42)
O sakykite, nuzidejusius ziedus reikia kirpti tik pati ziedyna ar su visu ilgu kotu  ax.gif

Su kotu,nes paskui styro parudave stagarai rolleyes.gif
Atsakyti
Toks kvailas klausimas- vienam vazonėlyje susodintos 3 pelargonijos, viena pirmąjį žiedą turėjo gražiai raudoną, kitos buvo margutės, o dabar jau visos margos- negi galėjo susikryžminti g.gif
Atsakyti
www.thompson-morgan.com

pirksiu geranium`blue sybil`, manau augs kaip vijokline.
kiek ieskojau savo nusalusiu vijokliniu, `black rose` atrodo vienas prie vieno ka turejau. bet velgi, tai parasyta svyrancios. nors savo daigelius tuomet pirkau a la senukai tipo parduotuveje.bet ziurint, tai yra ta pelargonija.Pirma sezona uzaugo gal iki 80 cm, antra vasara buvo jau virs 180cm, o trecia tapo puikiu, graziu vijokliniu pelargoniju krumu. Istiesu galvoju, gelems juk vistiek, kaip augti, vis parisdavau prie sienutes, ir puikiai augo. svyranciai gal dar sunkiau-vejai tarso.
Idomu, kad prie tos `black rose` parasyta, kad dauginimas draudziamas. Nesuprantu kodel. As savo tai flianciukus dalinau visiems, nes kas pamatydavo, norejo tu `vijokliniu`
mano sekancios vasaros planai tokie-apacioje melynos lobelijos, po to levandos, o auksciau melyna `vijokline` `blue sybil`. Na gal dievai pasijuoks is mano planu, bet bandysiu kitamet.
Atsakyti
QUOTE(bell @ 2011 07 29, 11:38)

Idomu, kad prie tos `black rose` parasyta, kad dauginimas draudziamas. Nesuprantu kodel.

Matyt todėl, kad išvesta veislė yra užpatentuota ir neleidžia dauginti, kad neužsidirbtum pardavinėdama, ar šiaip dovanodama, o kad kiti eitų pirkti pas išvedėjus biggrin.gif
Mano hortenzijos lygiai taip pat - dauginimas draugiamas
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2011 07 28, 18:02)

nus, kol kas bent keliais žiedeliais pasidžiaugt galiu. Atsigavo viena gėlytė, turbūt šita gera veislė, mažiukas krūmiukas, bet 8 žiedynus suskaičiavau, kad krauna, keli pražydo wub.gif
user posted image

Mano lygiai tokia pati pirkau uzpernai zalioj stotelej, o ji veisline kokia veisle jei veisline?
Atsakyti