Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos - mūsų numylėtos gėlės

ir man labai keistai augaliukai visai mazi 5-6 lapukai o jau ziedelius krauna, vakare (velai vakare)prisizadu fotoreportaza smile.gif
Atsakyti
Violeta, tau geltonoji krauna žieduką? oho. pas mane lapijos irgi yra, bet žieduko berods dar ne smile.gif
Obelžiedės jau antrą, priešpaskutinį kotelį išmečiau. dar vienas yra, laikosi. Vienas kotukas iš po apačios lyg ir buvo pradėjęs kažką bandyt leist, bet gal jėgų neužteko, nžn, nes visas nunyko iki pat žemių. tai aš jį įkišau balkone į išmetamų žemių krūvelę, jei norės gyventi, turi šansą.
Atsakyti
Amarrile, įspūdingi žiedynai thumbup.gif
deja, šitos gėlytės "vardo" nežinau.

Tam kataloge turbūt sena nuotroda, eik į ją, užeik į "motininį" puslapį to katalogo, tada įleis 4u.gif

Džiugu girdėti, kad geltonosios ir obelžiedės krauna pumpurus wub.gif

Beje, švediški daigeliai gali būt, kad bus su pumpurais- pas mane tokie buvo, tik po ilgos kelionės paštu visus tuos pumpurus numetė.

Ateina karščiai, laukiu naujų žiedukų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2011 06 27, 20:49)
Norejau žvilgteleti i kataloga temos pradzioje,kaip atrodo sios gelytes,bet neleidzia. įdedu nuotrauka triju metu gelytes,nepersodinamos,žiemojančios pas mane....gal visai neblogai,nes pirktiniu žiedeliu ilgokai laukti reikia.Gal pasakysit,kas cia per veisle g.gif
[

manau, kad čia "Candy rose".

http://images.google...n...366&bih=555
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 28 birželio 2011 - 11:41
As siemet turbut padariau klaida su svyranciom pelargonijom, kad kaip reikiant nepatrumpinau stiebu. Siemet jos pas mane antrametes ir teoriskai turetu buti dar grazesnes nei pernai ir gausiai zydeti, o viskas priesingai doh.gif Ziedu nera tiek tiek pernai ir patys kerai nera labai grazus g.gif Kai pavasari is nepatrumpintu pernyksciu stiebu pradejo atzaleles augti buvo gaila karpyti...

amarrile, labai grazi gelyte wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mademoisellee: 28 birželio 2011 - 11:56
Sveikutes obelziedziu zadetos fotos pradziai
user posted image
user posted image

o dabar pasibedavoti noriu, nezinau kaip cia MB ar spes paimti daigelius is Megos, gal kuri mergaite is Kauno galetu savo tel. duoti ir jei jau niekaip nespes, tai paskambinciau ir susitarciau kad paimtu daigelius o paskui atsiiimciau, jei kuri galetu tai tel. lauksiu az verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif Kokių gi grožių prisižiūrėjau... net pavydu... O kur jūs perkate gėlytes??? Na pavasarį iš Senukų/Ermitažo ir pan., kaip suprantu... O dabar? Kiek šian apžiūrėjau, neelabai kas rašo kokios tos pelargonijos g.gif

Darmačiau, buvo kažkoks užsakymas iš svetur, ar jie ir į LT siunčia, ar tik savoj šaly??? Kai užmačiau tuos grožius, tai taip užsinorėjau lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos! smile.gif

as jau Lietuveleje su jusu gelytem! thumbup.gif
na jos aisku bus truputeli pavargusios po tokios ilgos keliones, tai reiktu kad kuo greiciau i zemele isodintumet. 4u.gif

MANO TELEFONO NR: jei kas: 860888002, julija.
Atsakyti
sveikute sveikute, ant Lietuvos žemelės 4u.gif Laukėm mes JŪSŲ labai tongue.gif , oi dziaugsis visos mergaites ir sapnuos tik rožiažiedes tongue.gif
Atsakyti
Neili, bet tau tikrai labai tinka augaliukus augint 4u.gif viską, ką beaugini, kaip ant mielių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 06 28, 23:35)
Neili, bet tau tikrai labai tinka augaliukus augint  4u.gif  viską, ką beaugini, kaip ant mielių biggrin.gif

Ačiū blush2.gif
Atsakyti
Tikiuosi labai nesutrukdysiu visų džiaugsmingai nusiteikusių ir belaukiančių savo karališkų pirkinukų tongue.gif smile.gif

Iškilo blondiniškas klausimas blush2.gif Esu tikrai nemažai auginusi pelargonijų, bet tokio dalyko nebuvau mačiusi. Kaimynė pavasarį prisipirko paprastų "kaimietukių" pelargonijų, bet šiuo metu beveik pas visas ant lapų antrosios pusės tokios striošydlos rudos dėmės, kaip aprūdijusios atrodo. Į lapų viršutinę pusę taip pat prasimuša tokie apskritimai..

Gal prastai guglinau, bet neradau nei dorai įvardintos ligos, nei jos gydymo.. blush2.gif
Temos pradžioje taip pat neradau informacijos apie ligas, nors visad maniau, kad pelargonijoms jokios bėdos negresia...
Gal kuri atradusi minutėlę paaiškintų plačiau kas tai, nuo ko (priežiūros, oro sąlygų ar kt.) ir kaip tvarkytis su tokiu "grožiu"? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 29 birželio 2011 - 05:42