zilee, o gal žinai, kada ten būna vandens aerobikos užsiėmimai?
QUOTE(andos @ 2006 09 12, 17:28)
zilee, o gal žinai, kada ten būna vandens aerobikos užsiėmimai?
Merginos rase, kad neva I, III ir V -18.15. Bet tas kiek matau buvo balandzio men, idomu ar pasikeite grafikas?

Jeigu eidi, buk gerute informuok, kaip ten kas ir kur... kiek kainuoja ir t.t.

QUOTE(agotas @ 2006 04 27, 15:33)
Uzsiemimai vyksta Kauno Centro sporto mokykloje (Misko g.), I, III ir V - 18.15 val., trunka 45 min. Vanduo tikrai nera saltas, apie 26 laipsnius. Pati anksciau ejau, tikrai smagu.
Sveikos visos.
Aš tai esu liekna ir svorio metimas man nemotais. Tačiau norėčiau lankyt baseiną, nes pataria daktaria. tik nežinau ką ten veikt. O be to ir plaukt nelabai moku. Gal kas galit kur patart ir kad kaina nesikjandžiotų.
Aš tai esu liekna ir svorio metimas man nemotais. Tačiau norėčiau lankyt baseiną, nes pataria daktaria. tik nežinau ką ten veikt. O be to ir plaukt nelabai moku. Gal kas galit kur patart ir kad kaina nesikjandžiotų.
QUOTE(raganiukshte @ 2006 09 17, 21:49)
Sveikos visos.
hm, tai gal tada gali ismokti plaukti normaliai

arba pabandyk vandens aerobika , nors sito dar isbandziusi nesu.... bet labai noriu

apie vandens aerobika, cia merginos yra jau prirasiusios, pagal kaina gali psirinkti nuo 60 lt iki.....
sekmes, jei eisi i vandens aerobika, parasyk, ar patiko

Kauno centro sporto mokyklos baseine Miško g. (tel. 422352) vandens aerobika vyksta I, III, V -adieniais. Kaina 10 Lt. Trukmė 45 min.
Sakė, kad prieš tai tikrina dėl grybelio ir pan. - žodžiu reik ateiti ne paskutinę minutę
Jei lankai pastoviai, išduodamas pastovus leidimas
Sakė, kad prieš tai tikrina dėl grybelio ir pan. - žodžiu reik ateiti ne paskutinę minutę

Andos,
kelinta valanda vyksta uzsiemimai?
kelinta valanda vyksta uzsiemimai?
18.15 val. I, III, V.
QUOTE(lytutis @ 2006 09 18, 17:02)
Kauno centro sporto mokyklos baseine Miško g. (tel. 422352) vandens aerobika vyksta I, III, V -adieniais. Kaina 10 Lt. Trukmė 45 min.
Jei lankai pastoviai, išduodamas pastovus leidimas 

ačiū

oje tik dabar pastebėjau kokia data žinutės

Ir as ieskau info apie aqua gimnastika.
Buvau Linijoj, aqua gimnastikoj, nezinau kokia ten buvo trenere, bet man labai patiko
- visus stebi, kam reikia dar karta parodo judesi. Siaip, nepatikesit, bet vandeny suprakaitavau
Siaip ta pirma treniruote net iki galo neisbuvau-galvojau paskesiu, nes labai pavargau
Jei rimtai, tai nepaskestum, nes gylis nedidelis, be to trenere priziuri.
Dabar ieskau kur pigiau pardet lankyt. Galvojau apie Impuls (oaze) bet kainos ir zmoniu labai daug
O i misko g. labai toli man vaziuot (nuo autostrados).
O toje mokykloje prie Savo vyksta Aqua? O Silainiuose?
Buvau Linijoj, aqua gimnastikoj, nezinau kokia ten buvo trenere, bet man labai patiko

Siaip ta pirma treniruote net iki galo neisbuvau-galvojau paskesiu, nes labai pavargau

Jei rimtai, tai nepaskestum, nes gylis nedidelis, be to trenere priziuri.
Dabar ieskau kur pigiau pardet lankyt. Galvojau apie Impuls (oaze) bet kainos ir zmoniu labai daug

O i misko g. labai toli man vaziuot (nuo autostrados).
O toje mokykloje prie Savo vyksta Aqua? O Silainiuose?
gal jau kas nors pradejot eiti i baseina misko gatvej? ar vyksta ten dabar tos vandens treniruotes kaip patiko jeigu buvot? ir kaina ar nepasikeite? 10 lt liko?
Nieko nezinau
Pati apie ta pati galvoju..
Speju, kad kaina galejo ir pakilti

Speju, kad kaina galejo ir pakilti

sveikos, skambinau ten, tai sakė viskas taip pat - pirmadieniais trečiadieniais penktadieniais 18.15 val treniruotės. kaina 10 Lt ir dar 1 lt už tipo kojų patikrinimą kad nėra grybelio (neesmė kad jis nebūtinai turi matytis
) bet pati dar nebuvau