As pirma karta sitam forume, bet turbut busiu nuo siol su jumis. Papasakosiu ka nors linksma. Nes jau kaip ir naktis, o as cia juokiuosi ant viso buto. Saunuoles JUS!!!
Pas mane irgi gyvenime yra buve visokiu situaciju, tik nezinau ar juokingai papasakoti mokesiu. Ir nezinau nuo ko pradeti nes viena uz kita geresne.

Nr. 1. Neturiu ir dabar labai ilgo vairavo stazo (2 m). bet tada turejau jas koki pusmeti, vaziuoti nebebijojau, bet iseinu is manikiurintes, ir atbulai reikia pavaziuti, kiemas didelis, platus. Uz manes stovi dvi masinos, bet tarp ju tilptu kokios dar 3-4. Tokio dydzio tarpas. As isimetu atbulini begi, gazo ne truputi, ir buuummm.... Ups i ta "mazyti tarpa netilpau...

Nr. 2. Vaziavom su drauges tevais ir jos giminem pas ja i kaima, Moletuose. Aisku nakti sugalvojom, kad su seniais neturim ka veikti, sedam i masina ir vaziuojam namo 5 panos. Man su geografija ne labai gerai, bet drauges padeda kelia rasti. Ir pagaliau pagaliau irvaziuojam is visokiu keliuku i normalu kelia, greitkeli. Iki vilniaus like kazkiek ten daug km, bet kadangi Lietuvoj tik vienas greitkelis drasiai vaziuoju i kauna. Juk pusiaukelej kur nors rasiu. Vaziuoju, o Kauno zenklu nera. Hmm... keistuoliai kelininkai kad nepastate, bet net ir man blondinei aisku kad vaziuojant link Vilniaus Kauna TIKRAI RASIME!!! Keista, bet kai pamaciau kad iki Vilniaus 20 km, supratau kad Kauno greiciausiai jau ne bus. O apsiskti niekur nera... Vilniui apsisukaum, vaziuojam link Kauno atgal, skambinu savo brangiajam ir aiskinuosi kur esu. Pasirodo kelyje Panavezys- Vilnius. Jis bando man kazka aiskinti, bet pasakau, kad cia ne tycia taip gavosi, tuoj grisiu i Kauna. Kelione tesiasi toliau. Tuoj tuoj kazkur i Kauna zenklai turi rodyti. Nepatikesit, bet ziuriu zenklas. Panevezio raj.