QUOTE(Košė-Malošė @ 2011 11 22, 23:07)
nežinau, jei sukritikuosit vadinasi blogai darau, jei nesukritikuosit, vadinasi viską darau gerai, kad vaikiukas pavalges atsirūgtų aš sau guldau ant pilvo, po valgio ilgai nelaikau atsirūgsta ir pakeliu, o vat prieš valgį ir ilgiau mes taip pagulim, toks gulėjimas man regis ir puikus būdas vaikučiui atsirūgti nes manoji kur kas solidžiau atsirūgsta taip gulėdama nei sakysim kai aš ją ant peties laikydavau + puiki treniruotė galvytės laikymui nes pati ją riečia ir kelia ir kai aš ją pasiguldau prieš maitinimą ant pilvo ji tiesiog šliaužia link krūtų užuosdama pieną ir pastebėjau, kad tai patvirtina taisyklę, vaikas prie krūtinės labai turi įtakos pieno gamybai na žinoma jau nekalbant apie mielą pabendravimą su vaiku, bet čia reikia nutaikyt tą momentą kada vaikas nėra suirzias ir dar kas turit bėdų su diegliukais tai paguldžius ant pilvuko vaikučiui greičiau išeina dujos iš pilvuko na bent jau manajai, kai guldyvau ant lovos ant pilvo ji verkšelndavo, pykdavo kol dujos išeidavo, paskui suirzus dažnai ir valgydavao neramiai arba puldavo taip ryt, kad springdavo, o kai ant pilvo laikau gaunasi akių kontaktas artimesnis fizinis kontaktas ir atrodo ir tos dujos išeina lengviau ir vaikas valgo ramiau, nu vat pasidalinau savo patirtim

o del nutraukto pieno taip pat galiu paantrint, aš taip pat nusitraukiu labai skirtingus kiekius iš visiškai nežystos krūties kartais vos 60 ml nutraukiu, kartais pasiseka ir 120 ml nutraukiu, bet taip pat priėjau išvados, kad nutrauktas pienas nėra rodiklis kiek to pieno pas jus yra nes paskui duodavau mažylei žyst iš tos krūties jei nutraukdavau tik 60 ml, o būna ir iš vis nieko nenutraukiu, gerdavo ji godžiai ir matosi, kad vaikas ryja, o ne tuščią krūtį žinda.