Cha, manęs nekamuoja tai. Atostogos tik 09-02 baigiasi
Klasės neturėsiu, tai ir neisiu rugsėjo 1
Juk moterys kiek rūbų beturėtų - vis tiek neranda, ką apsirengti
Aš - ne išimtis, pernai visą savaitę vyrą kankinau, kad neturėsiu ką apsivilkti - bet pervažiavom visus PC Vilniuje ir nieko neradau gero, tai teko apsirengti tai, ką turėjau spintoje - visai puikiai apsirengiau......................
O šiaip kiek rūbų bebūtų - gali spinta lūžti, bet apsirengti nėra ką ir nors tu ką
Aš - ne išimtis, pernai visą savaitę vyrą kankinau, kad neturėsiu ką apsivilkti - bet pervažiavom visus PC Vilniuje ir nieko neradau gero, tai teko apsirengti tai, ką turėjau spintoje - visai puikiai apsirengiau......................
O šiaip kiek rūbų bebūtų - gali spinta lūžti, bet apsirengti nėra ką ir nors tu ką
QUOTE(syppsenelle @ 2011 08 29, 18:49)
O man kadangi išvis pirmieji darbo metai, tai dar reikės ateinantį sekmadienį gerokai atsinaujinti garderobą, nes tikrai neturių ką apsirengti
Rugsėjo pirmajai turiu klasikinę suknelę, bet va, jei bus šalta, tada ir aš neturėsiu 
analogiska situacija
QUOTE(alicija.ali @ 2011 08 29, 15:17)
MOKYTOJŲ KAMBARYS MIRĘS....?
Nejau, Jūsų nekamuoja amžinas klausimas...Neturiu ką apsirengti...
Šį rugsėjį nerandu tikrai ką apsirengti.
Sijoną turiu, o bliuskutės vis nepriderinu. Dar suknelę turiu, bet neįlendu
nuo ilgo miegojimo.
Nejau, Jūsų nekamuoja amžinas klausimas...Neturiu ką apsirengti...
Šį rugsėjį nerandu tikrai ką apsirengti.
pirmsais metais matyt kur nekamuoja tas klausimas, nes jau liepą pasiruošus buvau

Mamoms - drąsos, mokytojams - meilės, visoms - rasti metų bėgime laiko pasidžiaugti vaikais.
Su Rugsėjo 1-ąja, mielos Mokytojos!!!
Sveikos, visas ir visus su švente - o kad tos gėlytės kiaurus metus vaikų ir mūsų veiduos spindėtų
Kokia jauki klasė įdėta buvo
Užėjau pasveikinti ir palinkėti, kad visoms mokytojoms pirmoji šių mokslo metų pamoka praeitų sklandžiai ir sėkmingai, mokinukai būtų motyvuoti ir žingeidūs
Užėjau pasveikinti ir palinkėti, kad visoms mokytojoms pirmoji šių mokslo metų pamoka praeitų sklandžiai ir sėkmingai, mokinukai būtų motyvuoti ir žingeidūs