Įkraunama...
Įkraunama...

☼ MOKYTOJŲ KAMBARYS ☼

Cha, manęs nekamuoja tai. Atostogos tik 09-02 baigiasi biggrin.gif Klasės neturėsiu, tai ir neisiu rugsėjo 1 bigsmile.gif
Atsakyti
Juk moterys kiek rūbų beturėtų - vis tiek neranda, ką apsirengti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Aš - ne išimtis, pernai visą savaitę vyrą kankinau, kad neturėsiu ką apsivilkti - bet pervažiavom visus PC Vilniuje ir nieko neradau gero, tai teko apsirengti tai, ką turėjau spintoje - visai puikiai apsirengiau...................... mirksiukas.gif
O šiaip kiek rūbų bebūtų - gali spinta lūžti, bet apsirengti nėra ką ir nors tu ką g.gif g.gif g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(syppsenelle @ 2011 08 29, 18:49)
O man kadangi išvis pirmieji darbo metai, tai dar reikės ateinantį sekmadienį gerokai atsinaujinti garderobą, nes tikrai neturių ką apsirengti  g.gif  biggrin.gif  Rugsėjo pirmajai turiu klasikinę suknelę, bet va, jei bus šalta, tada ir aš neturėsiu  blush2.gif

analogiska situacija drinks_cheers.gif kazkiek rubeliu parsisiunciau is uzsienio bet dar ne visus gavau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(alicija.ali @ 2011 08 29, 15:17)
MOKYTOJŲ KAMBARYS MIRĘS....?
Nejau, Jūsų nekamuoja amžinas klausimas...Neturiu ką apsirengti...
Šį rugsėjį nerandu tikrai ką apsirengti. verysad.gif Sijoną turiu, o bliuskutės vis nepriderinu. Dar suknelę turiu, bet neįlendu  lotuliukas.gif nuo ilgo miegojimo.

pirmsais metais matyt kur nekamuoja tas klausimas, nes jau liepą pasiruošus buvau smile.gif galiu net du variantus dėtis smile.gif
Atsakyti

user posted image
Mamoms - drąsos, mokytojams - meilės, visoms - rasti metų bėgime laiko pasidžiaugti vaikais.

Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Morepink: 01 rugsėjo 2011 - 14:04
Su rugsėjo 1-ąja , kolegės

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2011 09 01, 15:03)

wub.gif koks grazus sveikinimas wub.gif Su rugsejo 1 4u.gif
Atsakyti
Su Rugsėjo 1-ąja, mielos Mokytojos!!!
Atsakyti
Sveikos, visas ir visus su švente - o kad tos gėlytės kiaurus metus vaikų ir mūsų veiduos spindėtų wub.gif
Atsakyti
Sveikinimai mokslo ir žinių dienos (besibaigiančios) proga 4u.gif
Kažin, yra čia etikos mokytojų? ax.gif
Atsakyti
Kokia jauki klasė įdėta buvo wub.gif

Užėjau pasveikinti ir palinkėti, kad visoms mokytojoms pirmoji šių mokslo metų pamoka praeitų sklandžiai ir sėkmingai, mokinukai būtų motyvuoti ir žingeidūs 4u.gif

user posted image
Atsakyti