Įkraunama...
Įkraunama...

☼ MOKYTOJŲ KAMBARYS ☼

QUOTE(O'Hara @ 2012 01 03, 20:40)
Kompiuterinio raštingumo - 80val., o tų spec. pedagogikos, spec. psichologijos ir kalbos kultūros yra nustatytas valandų skaičius jau pačiuose seminaruose (bet gali būti užskaitoma iš universiteto).

Kompiuterinio raštingumo nereikėjo g.gif Kiek šiemet ar pernai atestavosi, nė viena šitų kursų nelankė. Spec berods trunka 6 dienas. Universitete buvo pedagogika ir psichologija, atskirai specialiosios pedagogikos ar psichologijos nesimokėm. Nebent naujose programose yra. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2012 01 04, 00:29)
Kompiuterinio raštingumo nereikėjo g.gif Kiek šiemet ar pernai atestavosi, nė viena šitų kursų nelankė. Spec berods trunka 6 dienas. Universitete buvo pedagogika ir psichologija, atskirai specialiosios pedagogikos ar psichologijos nesimokėm. Nebent naujose programose yra.  g.gif

o kur skelbiama kada vyksta sie kursai? upc puslapyje nepavyko rasti..
Atsakyti
QUOTE(Sagittarius @ 2012 01 03, 23:12)
Man tai neužskaitė, nors valandų iš Universiteto pakako. bet švietimo skyriuj pasakė, kad tie kursai yra privalomi ir būtina juos išsilaikyti

Kaip keista g.gif

reikėjo parodyti atestacijos tvarkos nuostatus:

11. Mokytojas, kuris pirmą kartą atestuojasi, privalo išklausyti:
11.1. specialybės kalbos (kalbos kultūros) kursus;
11.2. kompiuterinio raštingumo kursus (programas), atitinkančius reikalavimus mokytojų kompiuterinio raštingumo programoms, patvirtintus Lietuvos Respublikos švietimo ir mokslo ministro. Jeigu asmuo panašios apimties kursus yra išklausęs anksčiau arba studijų metu privalo pateikti tai įrodantį dokumentą.
11.3. švietimo ir mokslo ministro nustatytos apimties specialiosios pedagogikos ir specialiosios psichologijos kursus mokytojams, neturintiems specialiojo pedagogo kvalifikacijos. Jeigu asmuo panašios apimties kursus yra išklausęs anksčiau arba studijų metu privalo pateikti tai įrodantį dokumentą.

Kai aš studijavau pedagogiką mes turėjom visas šias studijų programas ir laikėm egzaminus.

Man net specialybės kalbos (kalbos kultūros) kursus užskaitė, nors nėra parašyta, kad taip galima padaryti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jugeta @ 2012 01 04, 11:54)
Kaip keista  g.gif

Kai aš studijavau pedagogiką mes turėjom visas šias studijų programas ir laikėm egzaminus.
Man net specialybės kalbos (kalbos kultūros) kursus užskaitė, nors nėra parašyta, kad taip galima padaryti  ax.gif

o kuri universiteta ir kelintais metais esate baigusi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *magnifique*: 04 sausio 2012 - 11:09
QUOTE(*magnifique* @ 2012 01 04, 11:09)
o kuri universiteta ir kelintais metais esate baigusi?

2006 m. Klaipėdos kolegiją smile.gif Vėliau buvo išlyginamosios studijos, bet universitete nieko panašaus nebedėstė....

Kolegos, kurie baigė specialybes universitete turėjo papildomai dar metus studijuoti vien tik pedagoginius dalykus.
Atsakyti
QUOTE(jugeta @ 2012 01 04, 13:47)
2006 m. Klaipėdos kolegiją  smile.gif Vėliau buvo išlyginamosios studijos, bet universitete nieko panašaus nebedėstė....
Kolegos, kurie baigė specialybes universitete turėjo papildomai dar metus studijuoti vien tik pedagoginius dalykus.

Turi nebūti praėjęs kažkoks laiko tarpas nuo baigimo. Aš kai gyniausi (bet tada senoji tvarka buvo) tai po KK man nereikėjo nieko, tik dalyko įskaitą apsiginti, į Vilnių teko važiuoti su darbais paruoštais. Iš esmės KK pedagogikos ir psichologijos pagal valandas į valias duoda, žinau pati smile.gif bet gali būti, kad per senai baigta.

ARBA dar toks variantas, man kai reikėjo pažymos, kad su pradinukais galiu dirbti anglų dėstydama, tai aš jau po kokių 4-5 metų po baigimo, ten nuvažiavus gavau tą pažymą, nes mes gi ir praktiką su pradinukais atlikinėjom, tai va gal ten galima būtų iš jų pačių gauti pažymą, kad tokia ir tokia tikrai tiek r tiek valandų klausė pedagogikos ir psichologijos kursą, gal užtektų.
Atsakyti
Gal yra mokytoja pildziusi Comenius kvalifikaciniu projektu anketa? Reikia pagalbos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dovesa @ 2012 01 04, 14:22)
Gal yra mokytoja pildziusi Comenius kvalifikaciniu projektu anketa? Reikia pagalbos  verysad.gif

Pildau jau keletas metų. Kokios pagalbos reikia?
Atsakyti
Sveikos, kolegės. Turiu prašymą - reikia pristatymo su power point'u apie atliekų perdirbimą. Gal žinote gerų nuorodų. Gali būti ir koks mokomasis filmukas. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Kaip pas Jus piniginiai reikaliukai?
Pas mane liudna, kai kirto, tai kirto... blink.gif paliko mus ant minimumo, tai zinokit pasijaus. Sumazes atlyginimas 230 Lt. O darbus tai daryti visus vistiek reikės. ax.gif
Mes neissilaikom, del to taip pas mius liudna. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(alicija.ali @ 2012 01 10, 17:46)
Pas mane liudna, kai kirto, tai kirto... blink.gif paliko mus ant minimumo, tai zinokit pasijaus. Sumazes atlyginimas 230 Lt. O darbus tai daryti visus vistiek reikės. ax.gif
Mes neissilaikom, del to taip pas mius liudna.  unsure.gif

Mes išsilaikom, dar ir sutaupom, tai kol kas niekas nesikeičia. dar ir premijas šiokias tokias gavom
Atsakyti
QUOTE(alicija.ali @ 2012 01 10, 18:46)
Mes neissilaikom, del to taip pas mius liudna.  unsure.gif

pas mus premiju nebuvo, o apie mazinima jau irgi perspejo verysad.gif
Atsakyti