Įkraunama...
Įkraunama...

☼ MOKYTOJŲ KAMBARYS ☼

QUOTE(ernoja @ 2012 01 23, 16:50)
O čia irgi ko gero nuo auditorių priklauso, nes kai kurie nenori jokių cirkų, o tik tokių pamokų, kokias įprastai veda mokytojas. Ir sakė labai greitai pamato, kad tokia pamoka yra vienkartinė, o dirbama visai kitaisp.

Tai žinoma ne vienkartinių pamokų mirksiukas.gif ,gal ne taip supratot, ką norėjau pasakyt, nes tai tikrai greitai pasimato,jei tai vienkartinis reikalas bet , kad tai vyktų nuolat, darbas grupėm, debatai ir t.t. na žodžiu ,kad būtų šiuolaikinė pamoka, o ne tokia ,kaip kad 90-aisiais , čia taip pas msu išsireiškė biggrin.gif Ir pvz. netradicine ji epavadino mano pamoką, sveikos gyvensenos, kai visą pamoką mokiniai dirbo grupėse, pristatinėjo, diskutavo, aštik įžanginį žodį tariau ir apibendrinimą , na ir aišku pamokoje jiems padėjau, nukreipiau tinka linkme mąstyti, kai kam ir pirštu bakstelėdavau, ką turėtų pasakyti biggrin.gif Man tai normali pamoka, nes Sveikoj gyvensenoj aš taip dažnai dirbu ax.gif O pvz. per Gamtos ir žmogaus ar biologijos pamokas jau kitokie metodai, ten jau ne tik žaist , bet ir mokintis reikia smile.gif
Atsakyti
Reikia, patarimo, treciadieni ateina stebet pamokos su 11okais, priklauso kontrolinis, geriau kas priklauso, ar ji atidet kitai pamokai, o ta kita atsikelt del stebejimo unsure.gif
Atsakyti
rekomenduociau dirbti pagal plana
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2012 01 23, 19:08)
Reikia, patarimo, treciadieni ateina stebet pamokos su 11okais, priklauso kontrolinis, geriau kas priklauso, ar ji atidet kitai pamokai, o ta kita atsikelt del stebejimo  unsure.gif

stebima ir kontrolinio darbo pamoka 4u.gif dirbk pagal planą
Atsakyti
QUOTE(Retisa @ 2012 01 12, 12:29)
vėliau tikrint neateis, bet kažkas turės vaduoti jūsų pamokas, o tas pamokas taip pat tikrins... pas mus auditas buvo prieš 3 metus, bet tos kolegės kurios vadavo lituanistės pamokas 11-12 klasėse ( ji buvo papuolus į rimtą avariją kaip tik savaitgalį prieš auditą, tik po mėnesio į darbą grįžo), tai dar iki šiol košmarus sapnuoja. lyg tyčia tuo metu nebuvo laisvų lituanisčių tai ir socialinė, ėjo, ir biologė, ir matematikės...

Tikrai taip. Vėliau tikrinti neateina, o vaduojančių pamokas vertina lygiai taip pat kaip ir nuolat dirbančių. Nors ir žino,kad esi vaduojanti.Pas mus audito metu viena kolegė stipriai sirgo ir turėjo ilgalaikį nedarbingumą. Ją vaduoti buvo paprasyta jau pensijoje esanti kolegė ir dabar jau nebedirbati mokykloje. Tai po jos stebėtos pamokos kaip minusas buvo įvardintas šiuolaikinių mokymo metodų trūkumas. Jie puikiai žinojo, kad šita moteris gelbėja situaciją,kai nėra kam dirbti ir įdarbinta tik laikinai. Čia kalba eina apie vadavimą pradinėse klasėse.
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2012 01 23, 17:48)
Tai žinoma ne vienkartinių pamokų mirksiukas.gif ,gal ne taip supratot, ką norėjau pasakyt, nes tai tikrai greitai pasimato,jei tai vienkartinis reikalas  bet , kad tai vyktų nuolat, darbas grupėm, debatai ir t.t. na žodžiu ,kad būtų šiuolaikinė pamoka, o ne tokia ,kaip kad 90-aisiais , čia taip pas msu išsireiškė  :

A, man tai jau tokios tradicinės, su darbu grupėse, IT blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2012 01 23, 19:08)
Reikia, patarimo, treciadieni ateina stebet pamokos su 11okais, priklauso kontrolinis, geriau kas priklauso, ar ji atidet kitai pamokai, o ta kita atsikelt del stebejimo  unsure.gif

Jei auditas stebi, geriau nedaryt kontrolinio, nes tai turi būt tokia pati pamoka, kaip kitos, t. y.: su uždavinio skelbimu, darbu, apibendrinimu, refleksija, įsivertinimu.
O juk taip nesinori iš vaikų atimti tų brangių minučių.
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2012 01 25, 23:53)
Jei auditas stebi, geriau nedaryt kontrolinio, nes tai turi būt tokia pati pamoka, kaip kitos, t. y.: su uždavinio skelbimu, darbu, apibendrinimu, refleksija, įsivertinimu.
O juk taip nesinori iš vaikų atimti tų brangių minučių.

Čia jau kaip kur...Pas mus buvo,kad mokytojai dirbo pagal plana ir rašė kontrolinius ir nieko, atėjo į kitas pamokas, kada nebuvo kontrolinio.
Nebent mokytojas per visas tos savaitės pamokas rašytų kontrolinius, va gal tada nelabai gerai, tada reikėtų kažką pakeisti.
Juk dirbam savo darbą, kaip suplanavę, o ne tam kad kažkam nuo to būtų geriau
Atsakyti
gal kas zinote kiek padideja atlyginimas apsigynus vyr. mokytojo kategorija?
Atsakyti
QUOTE(*magnifique* @ 2012 01 28, 14:30)
gal kas zinote kiek padideja atlyginimas apsigynus vyr. mokytojo kategorija?

Priklauso labai nuo daug ko: stažo, pamokų skaičiaus, skirto koeficiento. Man į AŽ parašykit, galėsiu paskaičiuoti.
Atsakyti
Gal kuri galėtumėte atsakyti, esu priimta į mokyklą pagal terminuotą darbo sutartį - vieneriems mokslo metams. Ar tai reiškia, kad birželį turėsiu išeiti iš darbo ir negausiu nei jokios išeitinės, nei atostoginių? g.gif cool.gif
O kaip būtų nėščios moters atveju, ar pristačius pažymą, ją vistiek atleistų pasibaigus darbo sutarčiai? g.gif
Ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vėjo_blaškoma @ 2012 01 29, 13:27)
Gal kuri galėtumėte atsakyti, esu priimta į mokyklą pagal terminuotą darbo sutartį - vieneriems mokslo metams. Ar tai reiškia, kad birželį turėsiu išeiti iš darbo ir negausiu nei jokios išeitinės, nei atostoginių?  g.gif  cool.gif 
O kaip būtų nėščios moters atveju, ar pristačius pažymą, ją vistiek atleistų pasibaigus darbo sutarčiai?  g.gif
Ačiū už atsakymus  4u.gif

išeitinė tai tikrai nepriklauso; su atostoginiais net nežinau, pasakys gal kas; nėščia ar nenėščia - sutartis yra sutartis, ji baigiasi ir viskas.
Atsakyti