QUOTE(*magnifique* @ 2012 03 17, 12:38)
o planus jusu tikrino ir ilgalaikius ir pamokos?
Pas mus privalomi trumpalaikiaim bet nė vienų netikrino.
QUOTE(sadija @ 2012 03 18, 19:06)
Mane dabar neramina vienas klausimas. Rugsėjį grįžau po vaiko auginimo atostogų, ir gruodį sužinojau, kad 2012 II pusmetį turėsiu atestuotis į vyr. mokytoją. Dabar esu sunerimus, nes neturiu jokių rodiklių, išskyrus seminarų ir kursų lankymus. Net nežinau ką daryti, ar prašyti kad nukeltų mano atestaciją, ar kaip nors pavyks 

Labai ramiai gali nusikelti ateičiai.
QUOTE(*magnifique* @ 2012 03 18, 19:10)
dar as del to audito..o kazi jie kiekvieno mokytojo pamokos stebejimo protokolus atiduoda mokyklos valdziai ar is tu protokolu kazkokias apibendrinancias isvadas suraso, o protokolus pasiema patys?
Administracija žino, kas pravedė labai blogas pamokas (pamoka vertinama 1 balu), kad superines. Čia jau pavardėm minima, bet tik direktoriui.
QUOTE(lili* @ 2012 03 18, 21:43)
kiek vieną dieną po pamokų , auditoriai renaksi pas direktorių ir aptaria visą dieną
bent pas msu taip buvo
manau tų pokalbių metu daug pasakoma
arba kaip minėjo mergaitės nesunku gi atrinkti
Bijoti nereikai, bet nervų bus labai daug

Bijoti nereikai, bet nervų bus labai daug

QUOTE(*magnifique* @ 2012 03 19, 19:41)
sitai as jau perskaiciusi, cia apie ju komentarus nieko daug nera, daugiau apie ju elgiasi, tad pagalvojau, gal kas konkretesniais komentarais pasidalins:)
Na, aš labai aiškiai buvau parašiusi, kad pasako tris pliusus (privalumus) ir du minusus (tobulintinus dalykus).