Įkraunama...
Įkraunama...

☼ MOKYTOJŲ KAMBARYS ☼

QUOTE(lili* @ 2012 03 22, 10:01)

ko gero net tą pačią dieną gali tekt pas direktorę kulniuot  biggrin.gif , nu dar tokių cirkų negirdėjus buvau  doh.gif

Kad turbūt direktoriaus ir mažai būtų, būtų aptarinėjama ir pasitarime... doh.gif

QUOTE(Retisa @ 2012 03 22, 10:45)

kolegė įsitaisė skrandžio opą. daktarė sako - būtinas reguliarus maitinimasis. ji sako - neįmanoma, aš mokykloje dirbu... daktarė - niekaip nesuprantu, gal jūs čia susitarusios visos mokytojos kad vienodai sakote, kaip tai neįmanoma???

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(ernoja @ 2012 03 22, 12:53)
aha, viena košę, kita sumuštinį lotuliukas.gif

arba šaltibarščius - plerrrrrrrrrrrr, plerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, plerrrrrrrrrrrrrrrrr bigsmile.gif taip ir padarysiu - pirmadienį. Per penktokų pamoką (o ten - vietinės grietinėlės vaikai: čisto štoby poržatj) cool.gif
Atsakyti
o paskui su kokiais 8tuntokais rašyk kontrą ir tik bezzzz bezzzz bezzz. cool.gif
Atsakyti
Reikia dirbti su vaikais o ne kontrą po kontro rašyti doh.gif lotuliukas.gif kolegei mamelė viena pasakė, kai sužinojo kad abu jos sūnus, vienas vyresnis, kitas mažiukas, rašo kontrolinius iš to pačio dalyko ir dar tą pačią dieną .. SKANDALAS - mokytoja pasidarė laisvadienį, nes vaikus įdarbino, o pati sėdės kaip pabučiuota.. na arba gers kavą pas kolegę lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2012 03 22, 15:49)
Reikia dirbti su vaikais o ne kontrą po kontro rašyti doh.gif  lotuliukas.gif kolegei mamelė viena pasakė, kai sužinojo kad abu jos sūnus, vienas vyresnis, kitas mažiukas, rašo kontrolinius iš to pačio dalyko ir dar tą pačią dieną .. SKANDALAS - mokytoja pasidarė laisvadienį, nes vaikus įdarbino, o pati sėdės kaip pabučiuota.. na arba gers kavą pas kolegę lotuliukas.gif

blink.gif doh.gif kaip ta mokytoja drįsta , švietimo skyriui iš karto paskambinčiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

papasakosiu iš tos pačios serijos ir aš biggrin.gif Vienai kolegei buvo taip, kad sujungė pamokas ("užėmė "), kad vaikams nebūtų lango, nereikėtų laukti, tai irgi atsirado motinėlė, kuri paskambino, kaip jūs drįstat, juk jūs gausit pinigus už dvi pamokas, nors vedėt tik vieną doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif komedijos...
Atsakyti
,,tai dabar mes kontrą rašysim, o jūs sėdėsit ir žiūrėsit, ane?"
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2012 03 22, 16:49)
Reikia dirbti su vaikais o ne kontrą po kontro rašyti doh.gif  lotuliukas.gif kolegei mamelė viena pasakė, kai sužinojo kad abu jos sūnus, vienas vyresnis, kitas mažiukas, rašo kontrolinius iš to pačio dalyko ir dar tą pačią dieną .. SKANDALAS - mokytoja pasidarė laisvadienį, nes vaikus įdarbino, o pati sėdės kaip pabučiuota.. na arba gers kavą pas kolegę lotuliukas.gif

paskui tie kontrolinių sąsiuviniai patys išsitaisys, įsivertins ir pažymius susirašys kur reikia bigsmile.gif
ir už ką kažin mums pinigus moka.... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Retisa: 22 kovo 2012 - 17:04
QUOTE(Jurginė @ 2012 03 22, 15:37)
o paskui su kokiais 8tuntokais rašyk kontrą ir tik bezzzz bezzzz bezzz.  cool.gif

doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o gal pššššššššššššš, pšššššš?
QUOTE(Jurginė @ 2012 03 22, 16:33)
,,tai dabar mes kontrą rašysim, o jūs sėdėsit ir žiūrėsit, ane?"

grynai...

QUOTE(Retisa @ 2012 03 22, 17:03)

ir už ką kažin mums pinigus moka.... g.gif

parazitai, veltėdžiai, liaudies kraujo čiulpikai (fui, kokios nešvankios mintys atsijojo blush2.gif doh.gif )
Atsakyti
...atostogauja visą vasarą, ir ne tik, svarbiausia, kad dirbti nemoka su jų angelais.....
Atsakyti
...ir dar mėnesį atostogų per mokslo metus turi. cool.gif
Atsakyti
Matau, kad tėvelių fantazijai ribų nėra... lotuliukas.gif sugalvok tu man...kavos gerti schmoll.gif
Aš pasisakysiu... gėda... bet neturiu kur trauktis. Na, aš kartais palieku per kontrolinį tam kad nusirašytų. Pati stoviu už durų. Bet kavą gerti... schmoll.gif klasėje turėtų būti vienas mokinys, kad ji galėčiau palikti.
Atsakyti
My Webpage gal kas gali padėti surasti arba žino ir net nereiki ieškoti, kur ir už kiek galima išnuomoti tą "MOKYKLINIS" mikroautobusiuką?
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2012 03 23, 05:58)
My Webpage gal kas gali padėti surasti arba žino ir net nereiki ieškoti, kur ir už kiek galima išnuomoti tą "MOKYKLINIS" mikroautobusiuką?

Prisidedu..ir as ieskau,kas isnuomuoja mokyklinius autobusiukus Vilniuje.Arba siaip gal kas turit patirties,kur pigiau galima tokius mikroautobusiukus issinuomuoti.
Atsakyti