Įkraunama...
Įkraunama...

☼ MOKYTOJŲ KAMBARYS ☼

O man įdomu, kad nežinai krūvio, nei kokios klasės g.gif tai kaip čia? Na ura vadinasi?
Atsakyti
QUOTE(jugeta @ 2011 08 16, 10:04)
O kodėl eini dirbti į mokyklą? smile.gif  ax.gif

QUOTE(Mandra Sandra @ 2011 08 16, 10:19)
O man įdomu, kad nežinai krūvio, nei kokios klasės  g.gif tai kaip čia? Na ura vadinasi?

Pala pala kas cia per puolimas blink.gif kaip as nzn kruvio ir klasiu? g.gif zinoma zinau mirksiukas.gif Tik norejau pasakyti nezinau su kokiomis problemomis susidursiu dar, ka noresiu tobulinti, kur ka keisti, kur konkreciai ko siekti 4u.gif o einu MOKYTi ir DIRBTI, BUTI GERA, ATSIDAVUSIA MOKYTOJA, SUDOMINTI IR ISMOKYTI VAIKUS
Atsakyti
Ne puolimas 4u.gif
Parašei: „ kai nežinai nei mokinių, nei klasių“, taip ir supratau, kaip parašyta, kad tu nežinai, kokias gausi klases. O norėjai pasakyt, kad nepažįsti mokinių.

Nereikia jaudintis, per tuos posėdžius nieko nereikia kalbėt naujokams, pristato, įteikia gėlytę ir viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvaitee @ 2011 08 16, 10:32)
o einu MOKYTi ir DIRBTI, BUTI GERA, ATSIDAVUSIA MOKYTOJA, SUDOMINTI IR ISMOKYTI VAIKUS

Nereikia nervintis mirksiukas.gif

Ėmei ir pasakei savo tikslą. Jis gi nebūtinai turi būti susijęs su mokomuoju dalyku. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jugeta: 16 rugpjūčio 2011 - 09:38
QUOTE(Mandra Sandra @ 2011 08 16, 10:35)
Ne puolimas  4u.gif 
Parašei: „ kai nežinai nei mokinių, nei klasių“, taip ir supratau, kaip parašyta, kad tu nežinai, kokias gausi klases. O norėjai pasakyt, kad nepažįsti mokinių.

Nereikia jaudintis, per tuos posėdžius nieko nereikia kalbėt naujokams, pristato, įteikia gėlytę ir viskas  mirksiukas.gif

Jo sorry gal as ne taip surasiau 4u.gif Turejau omeny, kad nepazystu mokiniu mirksiukas.gif
O per pirmasisa pamokas issakot mokiniams kazkokias Jusu nusistatytas taisykles? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2011 08 16, 10:19)
O man įdomu, kad nežinai krūvio, nei kokios klasės  g.gif tai kaip čia? Na ura vadinasi?

Aš nežinau krūvio. bigsmile.gif verysad.gif Sužinosiu tiksliai 31d. per posėdį. Ir tai ... schmoll.gif . Pas mus maža mokykla, ant bedugnės krašto stovi. biggrin.gif (gal uždarys, oa gal ne ir taip jau keli metai). Aišku tą krūvį skirsto, žiūri, bet čia vos ne projektas gaunasi. Mažose mokyklose kur vaikų skaičius labai svarbus, aiškiausia būna rugsėjo 1 dieną, kada pamatai kiek vaikų ateina. Tėvams ne visada suprantama, jei jis neleis vaiko į mokykla , kad reikia prašymą parašyti.
Tai mums direktorė ir pasake, viskas bus aišku tik rugsėjo 1 d.
Iš tiesų, tai jau esu pripratusi prie tokios situacijos. ax.gif Labai smagu kai kolegės čia sako, kad krūvis kokios 24 ar 28 pamokos. Aš džiugiuos, kad 18 būtų. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(alicija.ali @ 2011 08 16, 10:39)
Aš nežinau krūvio.  bigsmile.gif verysad.gif  Sužinosiu tiksliai 31d. per posėdį. Ir tai ... schmoll.gif . Pas mus maža mokykla, ant bedugnės krašto stovi. biggrin.gif (gal uždarys, oa gal ne ir taip jau keli metai). Aišku tą krūvį skirsto, žiūri, bet čia vos ne projektas gaunasi. Mažose mokyklose kur vaikų skaičius labai svarbus, aiškiausia būna rugsėjo 1 dieną, kada pamatai kiek vaikų ateina. Tėvams ne visada suprantama, jei jis neleis vaiko į mokykla , kad reikia prašymą parašyti.
Tai mums direktorė ir pasake, viskas bus aišku tik rugsėjo 1 d.
Iš tiesų, tai jau esu pripratusi prie tokios situacijos.  ax.gif Labai smagu kai kolegės čia sako, kad krūvis kokios 24 ar 28 pamokos. Aš džiugiuos, kad 18 būtų.  tongue.gif

Ir man tas pats smile.gif
Atsakyti
Alicija, aišku tuomet, kai situacija tokia, belieka laukti smile.gif
Lietuvaitee, praleidau (o gal ir nesakei) kokį dalyką dėstysi? Aišku, kad supažindinam, kaip bus, ko joems tikėtis smile.gif Aš pvz. visada sudarau griežtos įvaizdį per pirmą savaitę, tada lengviau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2011 08 16, 10:43)
Alicija, aišku tuomet, kai situacija tokia, belieka laukti smile.gif
Lietuvaitee, praleidau (o gal ir nesakei) kokį dalyką dėstysi? Aišku, kad supažindinam, kaip bus, ko joems tikėtis smile.gif Aš pvz. visada sudarau griežtos įvaizdį per pirmą savaitę, tada lengviau  mirksiukas.gif

Istorija destysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Įdomu smile.gif Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Man labai patikęs straipsnis smile.gif

http://www.lrytas.lt...3...s-rūpi.htm
Atsakyti
QUOTE(jugeta @ 2011 08 21, 19:40)

Labai teisingas thumbup.gif
Atsakyti