sveikos, ir aš dar nežinau savo krūvio, nes klausimas kiek bus suformuota klasių kurioms aš dėstau..
Sveikutės, ar galiu prisijungti prie jūsų būrelio
Nuo kitos savaitės ir vėl pradėsiu minti mokyklos slenkstį po dviejų metų pertraukos
Mokau matematikos

sadija, sveika prisijungus

Sveikos mokytojos,
MB gavo darbą mokykloje. Anksčiau tik praktiką atlikinėjo. Noriu jam padėti ir suprasti... Gal priimsit ir mane nors ir nesu mokytoja
Labiausiai bijau, kad nesusitvarkys su vaikais arba bus per griežtas, visgi iki dabar krašto apsaugoj dirbo.
MB gavo darbą mokykloje. Anksčiau tik praktiką atlikinėjo. Noriu jam padėti ir suprasti... Gal priimsit ir mane nors ir nesu mokytoja

QUOTE(aggree @ 2011 08 22, 18:31)
Sveikos mokytojos,
Labiausiai bijau, kad nesusitvarkys su vaikais arba bus per griežtas, visgi iki dabar krašto apsaugoj dirbo.

reikia vyriškos rankos mokykloj

QUOTE(pulina @ 2011 08 22, 18:36)
Aš man atrodo labiau jaudinuosi nei jis pats.
Klausimas apie planus. Juos turėtų duoti mokykla ar pats mokytojas turi parašyti? Nes jis rašo pats... O juk visiškai žalias... gali tiek pievų prirašyti

Sveikos
Man taip pat nuo rugsėjo teks lankytis mokytojų kambaryje
Laukiu nesulaukiu.
agree, aš manau, jog jums nederėtų kištis į vyro darbą perdaug. Jei jis pats rašosi, reiškia žino ką ir kaip daryti, reiktų juo pasitikėti, o ne galvoti, kad nesąmonių prirašys
Juk jis vyras, turi galvą ant pečių. O be to, jei mokytojas, tai matyt, kažkokį universitetą yra baigęs ir gavęs diplomą, o tai reiškia, kad ten mokėsi kaip ką daryti

agree, aš manau, jog jums nederėtų kištis į vyro darbą perdaug. Jei jis pats rašosi, reiškia žino ką ir kaip daryti, reiktų juo pasitikėti, o ne galvoti, kad nesąmonių prirašys

QUOTE(aggree @ 2011 08 22, 18:48)
Klausimas apie planus. Juos turėtų duoti mokykla ar pats mokytojas turi parašyti? Nes jis rašo pats... O juk visiškai žalias... gali tiek pievų prirašyti

Patiems reikia. Čia pavyzdžiai http://www.pedagogik....php?-337399975
Jie dabar rašomi kitaip negu prieš porą metų, kiekviena mokykla turi savo formas. Tai pirma tegul išsiaiškina, o tai bus bereikalingas darbas. O ir vadovėlių visokių yra. Nebent kūno k. dėsto, tai paprasčiau

QUOTE(aggree @ 2011 08 22, 18:48)

Mokytojai rašo patys.
QUOTE(laisla @ 2011 08 22, 19:31)
Sveikos
Man taip pat nuo rugsėjo teks lankytis mokytojų kambaryje
Laukiu nesulaukiu.
Juk jis vyras, turi galvą ant pečių. O be to, jei mokytojas, tai matyt, kažkokį universitetą yra baigęs ir gavęs diplomą, o tai reiškia, kad ten mokėsi kaip ką daryti 

Jei nepanikuotu taip, tai nesikisciau...

Ernoja, didelis aciu

aggree, ką jis dėstys? Nueikit į tą temą...
Be to, visada galima klausti kolegų, kuruojančio pavaduotojo, direktoriaus. Grafas tegu susižiūri, nes mokyklose būreliai, kaip sakė, savo priėmę tvarką.
Be to, visada galima klausti kolegų, kuruojančio pavaduotojo, direktoriaus. Grafas tegu susižiūri, nes mokyklose būreliai, kaip sakė, savo priėmę tvarką.
QUOTE(Mandra Sandra @ 2011 08 22, 22:19)
aggree, ką jis dėstys? Nueikit į tą temą...
Dėstys istoriją 8, 11, 12 klasėm. Plius gauna auklėjamąją klasę. Auklėjamosios klasės planą bendrom jėgom parašėm. Et vadovybei netiks, lai pataiso

Ačiū už patarimus