Įkraunama...
Įkraunama...

☼ MOKYTOJŲ KAMBARYS ☼

sveikos, ir aš dar nežinau savo krūvio, nes klausimas kiek bus suformuota klasių kurioms aš dėstau..
Atsakyti
Sveikutės, ar galiu prisijungti prie jūsų būrelio ax.gif Nuo kitos savaitės ir vėl pradėsiu minti mokyklos slenkstį po dviejų metų pertraukos doh.gif Mokau matematikos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sadija: 22 rugpjūčio 2011 - 17:09
sadija, sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mokytojos,

MB gavo darbą mokykloje. Anksčiau tik praktiką atlikinėjo. Noriu jam padėti ir suprasti... Gal priimsit ir mane nors ir nesu mokytoja blush2.gif Labiausiai bijau, kad nesusitvarkys su vaikais arba bus per griežtas, visgi iki dabar krašto apsaugoj dirbo.
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2011 08 22, 18:31)
Sveikos mokytojos,

MB gavo darbą mokykloje. Anksčiau tik praktiką atlikinėjo. Noriu jam padėti ir suprasti... Gal priimsit ir mane nors ir nesu mokytoja blush2.gif Labiausiai bijau, kad nesusitvarkys su vaikais arba bus per griežtas, visgi iki dabar krašto apsaugoj dirbo.

reikia vyriškos rankos mokykloj mirksiukas.gif Sėkmės TB 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pulina @ 2011 08 22, 18:36)
reikia vyriškos rankos mokykloj  mirksiukas.gif  Sėkmės TB  4u.gif

Aš man atrodo labiau jaudinuosi nei jis pats.
Klausimas apie planus. Juos turėtų duoti mokykla ar pats mokytojas turi parašyti? Nes jis rašo pats... O juk visiškai žalias... gali tiek pievų prirašyti g.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Man taip pat nuo rugsėjo teks lankytis mokytojų kambaryje smile.gif Laukiu nesulaukiu.

agree, aš manau, jog jums nederėtų kištis į vyro darbą perdaug. Jei jis pats rašosi, reiškia žino ką ir kaip daryti, reiktų juo pasitikėti, o ne galvoti, kad nesąmonių prirašys 4u.gif Juk jis vyras, turi galvą ant pečių. O be to, jei mokytojas, tai matyt, kažkokį universitetą yra baigęs ir gavęs diplomą, o tai reiškia, kad ten mokėsi kaip ką daryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2011 08 22, 18:48)
Klausimas apie planus. Juos turėtų duoti mokykla ar pats mokytojas turi parašyti? Nes jis rašo pats... O juk visiškai žalias... gali tiek pievų prirašyti g.gif

Patiems reikia. Čia pavyzdžiai http://www.pedagogik....php?-337399975
Jie dabar rašomi kitaip negu prieš porą metų, kiekviena mokykla turi savo formas. Tai pirma tegul išsiaiškina, o tai bus bereikalingas darbas. O ir vadovėlių visokių yra. Nebent kūno k. dėsto, tai paprasčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2011 08 22, 18:48)

Mokytojai rašo patys.
Atsakyti
QUOTE(laisla @ 2011 08 22, 19:31)
Sveikos  smile.gif  Man taip pat nuo rugsėjo teks lankytis mokytojų kambaryje  smile.gif  Laukiu nesulaukiu.

agree, aš manau, jog jums nederėtų kištis į vyro darbą perdaug. Jei jis pats rašosi, reiškia žino ką ir kaip daryti, reiktų juo pasitikėti, o ne galvoti, kad nesąmonių prirašys  4u.gif  Juk jis vyras, turi galvą ant pečių. O be to, jei mokytojas, tai matyt, kažkokį universitetą yra baigęs ir gavęs diplomą, o tai reiškia, kad ten mokėsi kaip ką daryti  smile.gif

Jei nepanikuotu taip, tai nesikisciau... ax.gif Pats rasosi, o as redaguoju biggrin.gif

Ernoja, didelis aciu 4u.gif
Atsakyti
aggree, ką jis dėstys? Nueikit į tą temą...
Be to, visada galima klausti kolegų, kuruojančio pavaduotojo, direktoriaus. Grafas tegu susižiūri, nes mokyklose būreliai, kaip sakė, savo priėmę tvarką.
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2011 08 22, 22:19)
aggree, ką jis dėstys? Nueikit į tą temą...
Be to, visada galima klausti kolegų, kuruojančio pavaduotojo, direktoriaus. Grafas tegu susižiūri, nes mokyklose būreliai, kaip sakė, savo priėmę tvarką.

Dėstys istoriją 8, 11, 12 klasėm. Plius gauna auklėjamąją klasę. Auklėjamosios klasės planą bendrom jėgom parašėm. Et vadovybei netiks, lai pataiso smile.gif nes į juos visą vasarą nebuvo įmanoma prisibelst.
Ačiū už patarimus 4u.gif
Atsakyti