Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight

Laikas keisti temos pavadinima...
Atsakyti
QUOTE(dangus giedras @ 2011 11 03, 22:22)
Laikas keisti temos pavadinima...

i Breaking Dawn? biggrin.gif
baigsim tema ir keisim manyciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2011 11 03, 22:26)

drinks_cheers.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Sveikos, retai pakomentuoju, nors paskaitau beveik visad.
Man irgi Stefka kapitaliai pakudus, o Teiloras ir bernioko i toki labai neloga vyruka uzaugo. Nors tokio tipazo vyrai man nelabai schmoll.gif , bet sarmo jis tikrai turi.
Nu nelabai as cia originaliai pasisakiau, bet...
P.S. sory be lietuvisku raidziu.
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2011 11 03, 22:26)

Labiau tiktu - Kas "graziau" parasys apie Twilight ar aktorius...

Nes sioje temoje butent apie tai ir rasoma...
Atsakyti
QUOTE(Japoniene @ 2011 11 03, 22:30)
drinks_cheers.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Sveikos, retai pakomentuoju, nors paskaitau beveik visad.
Man irgi Stefka kapitaliai pakudus, o Teiloras ir bernioko i toki labai neloga vyruka uzaugo. Nors tokio tipazo vyrai man nelabai schmoll.gif , bet sarmo jis tikrai turi.
Nu nelabai as cia originaliai pasisakiau, bet...
P.S. sory be lietuvisku raidziu.

aha, sakau kazkaip isejo ir pirma mintis-oho, kaip gerai atrodo bigsmile.gif
jap... siandien beklausydama tu patarsku pries ceremonija pagaliau ikirtau kodel Tayloras irgi sukudo biggrin.gif juk jis del to vaidmens turejo prisiiaugint nemaza kieki raumenu! uztat dabar kaip manekenas atrodo user posted image skaiciau, kad ir Robke puse metu turejo ziuret ka valgo ir sportuot karsta.gif

Papildyta:
o, sutvarkyti antspaudukai
user posted image
Kristen su Robertu nosytem susiglaude biggrin.gif

ceremonijos irasas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliosha: 03 lapkričio 2011 - 22:49
QUOTE(egliosha @ 2011 11 03, 22:40)
aha, sakau kazkaip isejo ir pirma mintis-oho, kaip gerai atrodo bigsmile.gif
jap... siandien beklausydama tu patarsku pries ceremonija pagaliau ikirtau kodel Tayloras irgi sukudo biggrin.gif juk jis del to vaidmens turejo prisiiaugint nemaza kieki raumenu! uztat dabar kaip manekenas atrodo user posted image skaiciau, kad ir Robke puse metu turejo ziuret ka valgo ir sportuot  karsta.gif

saunuple moteriske, visai kitaip atrodo.
Nu mazu ir Robke "rimciau " atrodys rolleyes.gif , o jei rimtai tai jis tokio tipazo zmogus, kuris gerai atrodo butent tokio sudejimo, nu minimaliai pasportavus butu nieko, bet jei daugiau tai man tai bent juokingai atrodytu. biggrin.gif
Nezinau Kristen ir man nepatiko, ir... net negaliu tiksliai ivardinti kodel.... g.gif Nu be abejo, dar ir del to kad nesu jos fane, ir ziuriu tiesiog is savo prizmes, o Kristen aplamai nemano skonio. Aisku nera kad nepatiktu ar pn, bet i ja ziuriu tiesiog kaip i aktoriu kuris atliko man patikusios knygos herojes vaidmeni, bet kaip motera tai nesizaviu schmoll.gif ir siame renginyje ji kazkaip labai nekaip.
Truksta man to fanatizmo, nu bet po filmo bus kitaip biggrin.gif

Atsakyti
sorry uz dydi swoon.gif
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imagenai nai nai wub.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dangus giedras @ 2011 11 03, 22:34)
Labiau tiktu - Kas "graziau" parasys apie Twilight ar aktorius...

Nes sioje temoje butent apie tai ir rasoma...

Vistiek as kazko nesuprantu.... Kokiu tikslu tu cia uzsukai?
Atsakyti
QUOTE(Japoniene @ 2011 11 03, 22:55)
Vistiek as kazko nesuprantu.... Kokiu tikslu tu cia uzsukai?

ai, ignoruok irnesakyk.gif tikriausiai atsijunge ir skaito, matos du sveciai apacioj hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliosha: 03 lapkričio 2011 - 23:03
Manau ne po viena skaitanciu yra,...
As tik susidomejau, pareiskimu zmogaus kuris tiesiai aiskiai pasake, kad jei zaidi vienoj smelio dezej tai i kita"konkurentu" lotuliukas.gif deze eiti negalima schmoll.gif jokiu budu. O va dabar staiga... komentaras g.gif Tai ir paklausiau blush2.gif
O jei rimtai gaila, kad negaliu uzsibuti ir gal? sulaukti atsakymo, nes vistik rytais anksti tenka keltis, o ir vyras po sportu parsirado todel einu nuo kompo.
Iki.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Japoniene: 03 lapkričio 2011 - 23:08
Malonu, kad skaitote musu tema 4u.gif Mes irgi pas jus uzsukame...

Esu ne kazkurios temos, o Twilight fane. Perskaitykit paskutinius 10 temos puslapiu - vien kritika... Negi nieko grazaus nebuvo?

Atsakyti
siaip buvo labai grazus Tayloras biggrin.gif ir Nikki su Jacksonu nuostabiai atrode, beabejo ir Robke su Ashley atrode puikiai! dziaugemes graziomis naujomis fotkemis is artejancio filmo ir plojom katuciu nusipirkusios bilietus. ir Kristen liuks Glamure buvo. nezinau kodel tau pasirode negrazu.
dedu ignora ir daugiau nekomentuosiu-negrazu daros.

Atsakyti