Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight

QUOTE(egliosha @ 2011 11 03, 23:29)
siaip buvo labai grazus Tayloras biggrin.gif ir Nikki su Jacksonu nuostabiai atrode, beabejo ir Robke su Ashley atrode puikiai! dziaugemes graziomis naujomis fotkemis is artejancio filmo ir plojom katuciu nusipirkusios bilietus. ir Kristen liuks Glamure buvo. nezinau kodel tau pasirode negrazu.
dedu ignora ir daugiau nekomentuosiu-negrazu daros.

drinks_cheers.gif
Iki lekiu i darba. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 11 03, 21:29)

K.Sewart kiek nusipigino su tais sportbačiais. O kalbėjimo maniera  doh.gif

Ir mane pradzioj suerzino, kad is ausktakulniu issoko.. bet tai kaip ji pedos anspauda butu padarius.. ax.gif Si karta su pateisinam priezastim smile.gif

QUOTE(dangus giedras @ 2011 11 03, 23:34)
Labiau tiktu - Kas "graziau" parasys apie Twilight ar aktorius...

Nes sioje temoje butent apie tai ir rasoma...

Wow.. o ka sita motera cia daro?? g.gif Ar uzbegai dantis niestincius pasigalasti biggrin.gif
Atsakyti
Nekreipkit dėmesio mergaitės, būkit aukščiau to wink.gif

Ceremonijos įrašo nemačiau, tai netgi tuo džiaugiuosi. nes Kristen kratymasis purtymasis nagų kramtymas ir pan. yra nežavus visiškai man. tai yra nerviniai tikai, negebėjimas susivaldyti. nei vieno žmogaus tai nepapuošia. nei kaimynų mergiotės, nei žvaigždės.

tačiau, žiūrėdama tik į nuotraukas, turiu pripažint, kad ji atrodė labai įprastai, gana žavingai, savo stiliuje. beje, sportbačiai netgi savotiškai derėjo prie jos tos suknelės. suknelė iš arti tikrai labai įdomi, graži, prabangi, tačiau iš toli ta pati suknelė atrodė labai prastai, čia ją rengusių dizainerių praliotas sakyčiau. praliotas tame, kad iš toli tiek Robertas, tiek Tayloras atrodė už ją daug geriau. negalima taip su jauna moterim pasielgt.

Stefa sukūdusi, su kuo ją ir sveikinu, šaunuolė.

toks tat mano įspūdis.
Atsakyti
priviet!

egliosha, tu malacius smile.gif ir as tave myliu!

man glamour foto sesija... niu grazios foto be tos kur ant virselio biggrin.gif

o Niki tai kokia grazuole...

bet man jau nervas ima, atrodo kuo maziau laukt reikia tuo labiau lauki biggrin.gif nors kazkaip nzn, nuojauta tokia kaip pas Partizane.. ir dar kaip minejau, man toks vaizdas - kad atsisesiu ir jau eit reiks biggrin.gif metus lauki ir taip greitai baigiasi biggrin.gif

Kristen sportbaciai tai kaip firminis zenkas - ji be ju niekur biggrin.gif

Partizane, kaip tavo gimtadieniai praejo? ar dar nepraejo? as mazajam piratus ruosiau... taremes tipo jo kaip grazu, ir kaip jis nori... paskui atsikele issimiegojes ir sako (ciak ia jau viska paruosiau) - as pyratu nebenoriu! anie blogi yra, o as geras cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 11 04, 11:25)
*Nekreipkit dėmesio mergaitės, būkit aukščiau to wink.gif

**Ceremonijos įrašo nemačiau, tai netgi tuo džiaugiuosi. nes Kristen kratymasis purtymasis nagų kramtymas ir pan. yra nežavus visiškai man. tai yra nerviniai tikai, negebėjimas susivaldyti. nei vieno žmogaus tai nepapuošia. nei kaimynų mergiotės, nei žvaigždės.

tačiau, žiūrėdama tik į nuotraukas, turiu pripažint, kad ji atrodė labai įprastai, gana žavingai, savo stiliuje. beje, sportbačiai netgi savotiškai derėjo prie jos tos suknelės. suknelė iš arti tikrai labai įdomi, graži, prabangi, tačiau iš toli ta pati suknelė atrodė labai prastai, čia ją rengusių dizainerių praliotas sakyčiau. praliotas tame, kad iš toli tiek Robertas, tiek Tayloras atrodė už ją daug geriau. negalima taip su jauna moterim pasielgt.

* Zinau.. bet kalbant apie sita persona negaliu susituret.. doh.gif Ji cia isdraske tema, suskalde dalyves.. ir dar ant sitos apspjaudytos temos, o tikliau tai musu.. ateina kazka aiskint.. doh.gif
** O gaila kad nematei.. nepaisant to buvo vistiek idomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2011 11 04, 10:32)
priviet!
egliosha, tu malacius smile.gif ir as tave myliu!

nu aciu, aciu, kam tos geles laugh.gif siaip tai vyras i antra darba eit pradejo tai turiu uzsiemima hihihi.gif

Atsakyti
Fracūz, relax wink.gif neverta smile.gif

QUOTE(antajo @ 2011 11 04, 10:32)
Partizane, kaip tavo gimtadieniai praejo? ar dar nepraejo? as mazajam piratus ruosiau... taremes tipo jo kaip grazu, ir kaip jis nori... paskui atsikele issimiegojes ir sako (ciak ia jau viska paruosiau) - as pyratu nebenoriu! anie blogi yra, o as geras  cool.gif

ahahha lotuliukas.gif thumbup.gif vaikai yra vaikai.

oi, gimtadienių maratonas buvo... žinai, su gimine vienas baliukas, su vaikais, draugų vaikais - kitas, daržely - trečias. visur vaišės, naminiai užkandžiai, naminiai tortai. tai aš prie puodų, puodų...
didžiausias būna aišku vaikų balius. tai ten buvo tema "princesės ir princai". visos karūnos nulėkė lauk žaidimų kambary bedūkstat, suknelės riožinės tik liko biggrin.gif persigalvojimų nebuvo, tik kiekvienam užėjusiam ji tokiu žemu vaikišku bosu pasisiveikindavo: "labas, aš esu princesė" svečiai labai juokėsi biggrin.gif ten tai viskas buvo į tą temą - tortas, staltiesės, stiklinaitės ir pan biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Prancuzyte @ 2011 11 04, 10:32)
* Zinau.. bet kalbant apie sita persona negaliu susituret.. doh.gif  Ji cia isdraske tema,  suskalde dalyves.. ir dar ant  sitos apspjaudytos temos,  o tikliau tai musu.. ateina kazka aiskint..  doh.gif 

tai gi mes cia group.gif group.gif group.gif

QUOTE(egliosha @ 2011 11 04, 10:37)
nu aciu, aciu, kam tos geles laugh.gif siaip tai vyras i antra darba eit pradejo tai turiu uzsiemima hihihi.gif

thumbup.gif

QUOTE(Partizanė @ 2011 11 04, 10:41)
.
didžiausias būna aišku vaikų balius. tai ten buvo tema "princesės ir princai". visos karūnos nulėkė lauk žaidimų kambary bedūkstat, suknelės riožinės tik liko biggrin.gif persigalvojimų nebuvo, tik kiekvienam užėjusiam ji tokiu žemu vaikišku bosu pasisiveikindavo: "labas, aš esu princesė"  svečiai labai juokėsi biggrin.gif  ten tai viskas buvo į tą temą - tortas, staltiesės, stiklinaitės ir pan biggrin.gif

joo... musu tik usai liko tokie biskiuka praskyde biggrin.gif o namai tai liko kaip suduzes laivas po visko biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2011 11 04, 10:55)

joo... musu tik usai liko tokie biskiuka praskyde biggrin.gif o namai tai liko kaip suduzes laivas po visko biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

ty što, jau po antro gimtadienio, kai sienas valiau nuo kriaušių ir tortų aš pasakiau daugiau jokių vaikų baliuškų namuose biggrin.gif pas mumi daug tokių nedidelių žaidimų kambarių, kur yra čiuožynės, kamuoliukai, karstyklės, ten ir baliavoja vaikai, galiu siautėti kaip išprotėję biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
Nauji stilai:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

mano klausimai:

- ar šįkart filmo biudžetas buvo mažesnis už pirmojo, kad aktoriai net patys savo rūbus susinešė į filmavimą? atleisčiau kostiumų dailininką/ę tuojau pat.

- kas čia per vilkų mergos? iš kur jų tiek daug? priminkit prašau

Atsakyti
ten kazkuris dar turetu su maza mergyte but pagal knyga.
kutvela, neispitrioju per telefona nieko doh.gif
Atsakyti
filmo ištrauka, prieš vestuvių ceremoniją:
trumpai
ilga

Atsakyti
Labuka,

o jau pasipyle komentarai is ceremonijos, smagu skaityti nuomones... biggrin.gif

Na ka as ir pasisakysiu...Pritariu ceremonija prastai suorganizuota aktoriai, blaskesi nezinojo ka ir kaip daryti...Stefka man ir pasirode suplonejusi, saunuole 4u.gif
o antspaudukai grazus visgi kristen ir robas vienas prie kito, traukte traukia... thumbup.gif wub.gif
Kristen suknute kuklute bet grazi, bet su plaukais galejo kazka geriau padaryti... schmoll.gif

jau as turiu bilietus i filma jetus laukiu nesulaukiu! thumbup.gif
Atsakyti