Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight

Taip dziaugiausi sita tema, tikrai miela buvo skaitineti kol vel neprasidejo bardakas doh.gif pliusas tik tas kad ima aisketi kas yra kas cool.gif
Atsakyti
Gal dar kuri nemate 4u.gif
Apie Twilight 15 min.
Atsakyti
dar biggrin.gif

user posted image
user posted image

Vat kojos tai jos tooobulos wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 11 04, 12:09)
filmo ištrauka, prieš vestuvių ceremoniją:
trumpai
ilga

naaaais bigsmile.gif

user posted image
user posted image
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
ir dar viena nauja radau
user posted image
Atsakyti
ta baisi liemenė garantuotai jo, kur išvakarėse klube grojo

daryk pagirsiu Stefą, kad susiėmė ir sukūdo.

galvoju, kaip turėtų jausis Kristen su tokiu miniu lipdama ant scenos ar pasilenkdama įspaudų daryt. kaip plika nu.

filmuotoj medžiagoj labai lievas buvo metas, kai ji nulipusi maunasi tuos kablus lauk, ten kažkokia moteriškė su prekybcentrio maišiuku šalia makaluojasi, mažu tuos sportbačius jai duoda, jie ten vietoj šalia pat scenos susilenkinėja, aunasi, krapštosi, apsauginiai du alia bando užstot. nu baisu, koks anti-organizavimas.

egliosh, tu berods pernai prieš filmą nežiūrėjai ištraukų ane?
Atsakyti
Laba,
nu man ir ta suknė nea schmoll.gif Šiaip aš mmegėja tokio neformato ir t.t. bet ... gal amžius biggrin.gif , bet man pati suknelė ant Kristen nesižiūri nors tu ką.
O va Teilorą pagirsiu dar kartą, nu fain vaikinukas atrodo nuo pradžios iki galo, ir apranga ir egesys, super. wub.gif
Aš jeigu ką irgi po gimtadienio šventimo biggrin.gif . Šiemet pasirinkom žaidimų kambarį, nes vaiko kambaryje remontą reikėjo daryti po poros mėnesiu tik įsikėlus, po vaikų siautimo. O darže gimtadienis net nešvęstas nes mano mažasis princas sugebėjo susirgti, visa laimė, kad dukrai dabar atostogos, tai atidirbinėja dabar savo nuodemes mergina. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 11 04, 18:50)
egliosh, tu berods pernai prieš filmą nežiūrėjai ištraukų ane?

ne, neziurejau nieko ka imesdavo, nuotrauku irgi, nei kai nupiratino gimdymo scenas, tik va dabar oficialias istraukas maciau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliosha: 04 lapkričio 2011 - 19:27
Sveikos biggrin.gif 4u.gif

buvau daug cituot pasiryžus bigsmile.gif lotuliukas.gif tiek nuotraukų, vienos labai gražios, kitos ne tiek, bet wub.gif wub.gif wub.gif Vilkiuko fotosesija wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif ir dar Kristen foto, kur Partizanė įkėlė wub.gif

Ceremonijos dar neperžiūrėjau, bet jau pasikrovė bigsmile.gif Vyriokai Kristen nuotraukose užgožė ax.gif sutinku su visais pastebėjima dėl suknelės ir šukuosenos doh.gif

Kristen kojos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti

Idomu biggrin.gif

cia siaip ..
Atsakyti
man sitoj foto kaip aki traukia antras planas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

user posted image
Papildyta:
user posted image
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
he he nikki prie bajerio

volvo ba žaidimas
Atsakyti
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti