Kokie man gražūs šitie!!! Aš jau senai galvojau apie žalius mūsų vestuvėms, bet dar nieko gražaus nebuvau radūs, o čia labai gražu...Aišku moterišku kulniukas aukštokas, bet šiaip tai super! Tai ko ieškau
as begalo noreciau Christian Louboutin bateliu raudona pakulne... gal jei busiu labai gera savo busimajam kazkaip pavyktu susitart http://www.google.lt...t:429,r:18,s:42 kazko panasaus..
sveikos,man toks klausimas iskilo,kaip jums su ismierom?Ar nesikeicia?Nes man tokia problema,jei perku batus Lietuvoje tai 39,o Ispanijoje nesioju 38dydzio.Noriu uzsisakyti is visagaliojo interneto,bet vat kaip pataikyti su dydziu,kad butu kaip tik tas kurio man ir reikia
sveikos,man toks klausimas iskilo,kaip jums su ismierom?Ar nesikeicia?Nes man tokia problema,jei perku batus Lietuvoje tai 39,o Ispanijoje nesioju 38dydzio.Noriu uzsisakyti is visagaliojo interneto,bet vat kaip pataikyti su dydziu,kad butu kaip tik tas kurio man ir reikia
cia gal ne i tema, bet as pati gyvenu ispanijoje. lt nesiodavau 39, o ispanijoje 39 mazi batai....nesuprantu as tu ismieru. tikriausiai kad keiciasi. bet kad va visom skirtingai
cia gal ne i tema, bet as pati gyvenu ispanijoje. lt nesiodavau 39, o ispanijoje 39 mazi batai....nesuprantu as tu ismieru. tikriausiai kad keiciasi. bet kad va visom skirtingai
del spalvotu bateliu.. Yra gi purskiamu dazu spec.batams. Pati,jauciu,pasinaudosiu sia gudrybe. Beje,jau isbandytas reikalas! Maniskis vienus be galo mylimus batelius taip atsinaujino-super atrodo!
Na va, aš jau nusprendžiau jog TĄ dieną avėsiu nude spalvos batelius, tai nusipirkau tokius internetu iš Next. Labai džiaugiuosi, kad tiko ir patiko Kulnas labai aukštas, su paslėpta platformyte tačiau tikrai patogūs, nes tinka lenkimas Gan ilgai planavau pirkti baltus batelius, bet paskui pamaniau, kad būtų gerai, jog bateliai būtų ne vienai dienai linkiu ir jums rasti tai, ko norite