Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai bateliai

QUOTE(Januse @ 2011 11 28, 17:02)
Įsimylėjau juos iš pirmo žvilgsnio  blush2.gif nors truputi laisvi jie man bet įsidėjus vidpadi manau bus kaiptik
user posted image

Man jie grynai tarybiniai.
Mano mama prieš kokį 20 metų labai labai panašius turėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*chiquita* @ 2011 11 29, 23:36)
Mano mama prieš kokį 20 metų labai labai panašius turėjo  biggrin.gif

tai vadinama klasika tai kas niekad nepasensta smile.gif
Atsakyti
mano vestuviniai bateliai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedre_giee: 01 gruodžio 2011 - 19:30
QUOTE(Aurore_ @ 2011 08 17, 21:08)
Dar mąstau apie tokį derinuką:

Kokie man gražūs šitie!!! Aš jau senai galvojau apie žalius mūsų vestuvėms, bet dar nieko gražaus nebuvau radūs, o čia labai gražu...Aišku moterišku kulniukas aukštokas, bet šiaip tai super! Tai ko ieškau smile.gif
Atsakyti
Ketinu siųstis batelius @ bigsmile.gif

Kas patartų kokio cm kulnas būtų praktiškiausia ir patogiausia ?
Įdomu raudonų batukų kulnas, kiek cm ?
Papildyta:
QUOTE(*chiquita* @ 2011 11 30, 00:36)
Mano mama prieš kokį 20 metų labai labai panašius turėjo  biggrin.gif

Mano nuomonė tokia pati, išvaizdos klausimu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savrina: 09 gruodžio 2011 - 09:04
Sveikutes,
cia mano vestuviniai bateliai. Gal kas netycia tokiu iesko? 40dydis, naturali oda, pirkti Estee parduotuveje. Patogus, gana platus.
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
as begalo noreciau Christian Louboutin bateliu raudona pakulne... wub.gif gal jei busiu labai gera savo busimajam kazkaip pavyktu susitart g.gif http://www.google.lt...t:429,r:18,s:42 kazko panasaus.. blush2.gif wub.gif
Atsakyti
sveikos,man toks klausimas iskilo,kaip jums su ismierom?Ar nesikeicia?Nes man tokia problema,jei perku batus Lietuvoje tai 39,o Ispanijoje nesioju 38dydzio.Noriu uzsisakyti is visagaliojo interneto,bet vat kaip pataikyti su dydziu,kad butu kaip tik tas kurio man ir reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Simona82 @ 2011 12 21, 15:58)
sveikos,man toks klausimas iskilo,kaip jums su ismierom?Ar nesikeicia?Nes man tokia problema,jei perku batus Lietuvoje tai 39,o Ispanijoje nesioju 38dydzio.Noriu uzsisakyti is visagaliojo interneto,bet vat kaip pataikyti su dydziu,kad butu kaip tik tas kurio man ir reikia g.gif

cia gal ne i tema, bet as pati gyvenu ispanijoje. lt nesiodavau 39, o ispanijoje 39 mazi batai....nesuprantu as tu ismieru. tikriausiai kad keiciasi. bet kad va visom skirtingai
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2011 12 21, 18:23)
cia gal ne i tema, bet as pati gyvenu ispanijoje. lt nesiodavau 39, o ispanijoje 39 mazi batai....nesuprantu as tu ismieru. tikriausiai kad keiciasi. bet kad va visom skirtingai

O man kitaip.Nesvarbu kokios firmos visi batai 38 ar nei 38 nei 39 doh.gif Vat del to ir bijau uzsakineti batus per interneta g.gif
Atsakyti
del spalvotu bateliu.. Yra gi purskiamu dazu spec.batams. Pati,jauciu,pasinaudosiu sia gudrybe. Beje,jau isbandytas reikalas! Maniskis vienus be galo mylimus batelius taip atsinaujino-super atrodo!
Atsakyti
Na va, aš jau nusprendžiau jog TĄ dieną avėsiu nude spalvos batelius, tai nusipirkau tokius internetu iš Next. Labai džiaugiuosi, kad tiko ir patiko wub.gif Kulnas labai aukštas, su paslėpta platformyte smile.gif tačiau tikrai patogūs, nes tinka lenkimas thumbup.gif Gan ilgai planavau pirkti baltus batelius, bet paskui pamaniau, kad būtų gerai, jog bateliai būtų ne vienai dienai smile.gif linkiu ir jums rasti tai, ko norite thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pufaike: 31 gruodžio 2011 - 13:52