Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai bateliai

QUOTE(MoonbeaM @ 2011 09 19, 15:21)
Mes irgi beveik vienodo ūgio, tad batų "žudikų" tikrai neavėsiu, o rinksiuos vos 2-3 cm pakulne (tikiuosi pavyks rasti gražius g.gif ).

Čia man atrodo pats tobuliausias pasirinkimas nuotakoms - ir romantiška, ir patogu, ir jaunikio "nepraaugsit" wub.gif
user posted image

Atsakyti
Mano buvusi bendradarbe tai gaminosi vestuvinius batukus. Tiksliai nepasakysiu kur, bet, kiek pamenu, Algirdo g-vej, kazkur netoli Mindaugo g. "Maximos" yra batsiuviu dirbtuves. Ji bent jau buvo labai patenkinta ju darbu. O mokejo, jei gerai pamenu, apie 150 Lt (mazdaug pries metus), bet bijau pameluot... blush2.gif
Atsakyti
Mano issvajoti bateliai Gal dar kas ir pamena, kaip ju ieskojau. Turbut man jie svarbesni, nei suknele buvo hihihi.gif meile is pirmo zvilgsnio, taip sakant smile.gif
Atsakyti
QUOTE(biti atskrend @ 2011 11 15, 12:36)
Mano issvajoti bateliai Gal dar kas ir pamena, kaip ju ieskojau. Turbut man jie svarbesni, nei suknele buvo hihihi.gif meile is pirmo zvilgsnio, taip sakant smile.gif

Iš tiesų mieli, bet ne kiekvienam tokie patinka, na turi jau tikrai kristi į akį wink.gif
Atsakyti
As tuos savo batelius pamaciau SIOSE vestuviu nuotraukose ir nuo tada nebegalejau ramiai miegot doh.gif lotuliukas.gif O svarbiausia, niekaip negalejau firmos iziuret - kokia gi tikimybe imt ir surast juos nezinant visiskai nieko?.. tad vilciu nepuoselejau... kol viena vakara, eilini syki beieskant 'red suede shoes' ebay pamaciau JUOS. MB issigando mano laimes klyksmo lotuliukas.gif Tokia vat istorija bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biti atskrend: 15 lapkričio 2011 - 13:55
QUOTE(biti atskrend @ 2011 11 15, 13:54)
As tuos savo batelius pamaciau SIOSE vestuviu nuotraukose ir nuo tada nebegalejau ramiai miegot  doh.gif  lotuliukas.gif O svarbiausia, niekaip negalejau firmos iziuret

Taigi rašo firma toje nuorodoje biggrin.gif Katrina's beautiful striking red shoes were by Irregular Choice...

Batukai tikrai dailūs 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *chiquita*: 18 lapkričio 2011 - 02:07
*chiquita*, mano nelaimei, as sita bloga tik dabar aptikau jum parodyt su fotom ir aprasymu. Anksciau buvo tarp fotografesportfolio darbu kitoj svetainej ir ten nei nuorodos, nei pavadinimo nebuvo. Tad vilties neturejau dideles ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biti atskrend: 18 lapkričio 2011 - 14:02
Zinau, kad kazkur vilniuje, prie sostines turgelio yra firma la feur ar kazkas panasaus, ten batukus galima uzsisakyti is lenkijos man rodos, bet sukomplektuoji batelius nuo a iki z, issirenki kulniuko forma, auksti, medziaga ir tt. kaina priklauso nuo pasirinkimo, bet pazistama uz neriniuotus batelius su siuntimu mokejo apie 200lt
Atsakyti
Įsimylėjau juos iš pirmo žvilgsnio blush2.gif nors truputi laisvi jie man bet įsidėjus vidpadi manau bus kaiptik
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Januse @ 2011 11 28, 18:02)
Įsimylėjau juos iš pirmo žvilgsnio  blush2.gif nors truputi laisvi jie man bet įsidėjus vidpadi manau bus kaiptik

O man jie visai nieko, geras pasirinkimas (ypač, jei iš aukštesnių merginų esate ar jaunikis žemesnis ar tokio pat ūgio kaip jūs) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Januse @ 2011 11 28, 17:02)
Įsimylėjau juos iš pirmo žvilgsnio  blush2.gif nors truputi laisvi jie man bet įsidėjus vidpadi manau bus kaiptik
user posted image

O man labai grazus wub.gif pati sau zinoma rinksiuosi baltus, bet sie jei butu balti ,tai visai sakyciau tobuli butu tongue.gif man ir kulnas normalus atrodo, kas is to, kad pasiima nuotakos nenormalaus aukscios ir dar su platforma o po to vos baznycioje isstovi doh.gif jau geriau optimalaus aukscio kulniuko su kuriais galima butu isbuti iki tarkim sokiu pradzios blush2.gif
Atsakyti
Januse, simpatiski batukai! Pamegink vidpadi isidet ir po namus kokia valandike pavaiksciot, isitikint, kad viskas gerai mirksiukas.gif

Man baltu visai nesinorejo. Pati esu labai blyskios odos, tai jei dar visa baltai issipuosciau be ryskesniu akcentu, tai kaip lavonelis atrodyciau biggrin.gif
Atsakyti