Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai bateliai

QUOTE(Simona82 @ 2012 01 03, 12:30)
Na as ir pasiziurejau si puslapi ir man patiko,bet as apie baltus,nuotakos batelius galvoju.Toks klausimas,o kaip jums su ismiera,t.y.atitiko?

man tiko, nešioju 39, tai tokį ir pirkau. Koja mano ne siaura, bet ir nelabai plati, keltis aukšta, tai būna kad nelabai gražiai atrodo batas. Bet šiuo atveju manau normaliai viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(savrina @ 2012 01 03, 11:59)
Kokia kaina išėjo ? gal pasirodysite?  smile.gif

šiaip batai 28 svarai buvo, bet iš viso kaina gavosi iki 150 lt su visais siuntimais iš UK ir per LT, siunčiausi su vienos supermamietės pagalba, nes tiesiai į LT nesiunčia iš tos parduotuvės....

bandau kelti foto, iš karto atsiprašau už kokybę, paskubom fotkinta smile.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Na aš irgi atrodo atrandu, ko norėjau. Iš pradžių būtume darę žalią derinuką su MB (mūsų abiejų mėgstamiausia spalva), bet, matyt, apsistosim prie pirminio varianto - mėlynų akcentų. Bateliai, kuriuos išsirinkau, bet dar neturiu.
Atsakyti
Aurore_ labai dailus melynieji, jei dar ir vyrui rasit tokios spalvos bus thumbup.gif

o as va jau parsiveziau ir savo zaliuosius, tad rodau gyvai smile.gif
user posted image
user posted image

dar bandysiu susirasti pakeitimui zalias balerinas ir ties avalyne bus uzdetas pliusiukas smile.gif nors vienas.. smile.gif

sekmes beieskancioms 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Pufaike @ 2012 01 05, 22:34)
šiaip batai 28 svarai buvo, bet iš viso kaina gavosi iki 150 lt su visais siuntimais iš UK ir per LT, siunčiausi su vienos supermamietės pagalba, nes tiesiai į LT nesiunčia iš tos parduotuvės....

bandau kelti foto, iš karto atsiprašau už kokybę, paskubom fotkinta  smile.gif

user posted image
user posted image

Vienas prie vieno manieji, tik mano labiau matiniai thumbup.gif
Tik pirkau čia, per sm paskutinėm dienom, mat apsigavau su batų siuvykla.

Va, rodausi smile.gif
Tiesa, visgi siūlau turėti ir antrą variantą, nors jie ir patogūs, kojos nuo vaikščiojimo, pozavimo ir t.t. kiek pavargo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ptashka: 07 sausio 2012 - 09:36
QUOTE(RagaZZa @ 2012 01 07, 11:03)
kokie grazus batai abu thumbup.gif man patinka tokio tipo smile.gif tik kazkaip baisu siustis man...

Manieji buvo šiaip iš Asos, galiu pasakyti, kad lengvai mažinti, nes kaip supratau žmogus nusipirko ir buvo mažoki, o man kaip tik. Nešioju 35-36, šitie buvo 36 dydžio.
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2012 01 07, 10:34)
Vienas prie vieno manieji, tik mano labiau matiniai  thumbup.gif
Tik pirkau čia, per sm paskutinėm dienom, mat apsigavau su batų siuvykla.

Va, rodausi smile.gif
Tiesa, visgi siūlau turėti ir antrą variantą, nors jie ir patogūs, kojos nuo vaikščiojimo, pozavimo ir t.t. kiek pavargo

neblogas sutapimas thumbup.gif
aš vis pavaikštau, pavaikštau po namus, bet tai ne tas pats kas lauke trepsėti visą dieną, tai tikriausiai jau teks kažką dar rasti pakeitimui g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pufaike @ 2012 01 07, 19:00)
neblogas sutapimas  thumbup.gif
aš vis pavaikštau, pavaikštau po namus, bet tai ne tas pats kas lauke trepsėti visą dieną, tai tikriausiai jau teks kažką dar rasti pakeitimui  g.gif

Būtinai, žinok aš net darbe juos ofise tampiau, atrodė tokie patogūs aukštakulniai, labai džiaugiausi. Jie ir iš tikrųjų patogūs, nu bet ne tokiam krūviui. Ceremoniją atstovėti, prieš ją dar attrypčioti iš jaudulio, po to fotosesija, per kurią netgi pabegioti teko fotografui liepus per senovinį grindinį biggrin.gif O kiti bateliai per mano protingumą išvažiavo į šventės vietą biggrin.gif Žodžiu, ant rytojaus padai dar lengvai dilgčiojo padai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurginas_Vilnius @ 2012 01 06, 23:09)
Aurore_ labai dailus melynieji, jei dar ir vyrui rasit tokios spalvos bus  thumbup.gif

o as va jau parsiveziau ir savo zaliuosius, tad rodau gyvai smile.gif

dar bandysiu susirasti pakeitimui zalias balerinas ir ties avalyne bus uzdetas pliusiukas smile.gif nors vienas.. smile.gif

sekmes beieskancioms  4u.gif

Super stilingai atrodo ta žalioji pora batukų. Realios nuotraukos net gražesnės negu Zaros puslapyje thumbup.gif
O mes būtinai ir vyrui ieškosim mėlynų batų, tada bus irgi puikiai suderinta smile.gif
Atsakyti
kankinuosi ieskodama basuciu savo papludimio vestuvems, ieskau lygiapadziu, taciau puosniu su gelemis dekoruotu ar pan.
kokiuose puslapiuose matete dideli pasirinkima ?
gal turite ideju kur ieskoti ax.gif
Atsakyti
Ar ketinate kas nors siųstis internetu vestuvinius batelius ?
Gal kas jau parsisiuntė ir gali rekomenduoti int. parduotuves ?
Ar tikite prietaru, kad bateliai turi būti uždara nosim ?

Atsakyti
QUOTE(savrina @ 2012 01 18, 12:26)
Ar ketinate kas nors siųstis internetu vestuvinius batelius ?
Gal kas jau parsisiuntė ir gali rekomenduoti int. parduotuves ?
Ar tikite prietaru, kad bateliai turi būti uždara nosim ?

O koks čia prietaras? Nors jau iš karto sakau, kad netikiu biggrin.gif wink.gif Kažkaip kiek peržvelgusi foto esu, tai labai mažai kas su uždarais bateliais buvo smile.gif
Aš jau parsisiunčiau su atvira nosyte, rašiau šioje temoje smile.gif
Atsakyti