Įkraunama...
Įkraunama...

Catrice dekoratyvinė kosmetika

Ar geri Catrice lupdaziai? ar turi nude atspalviu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia. @ 2011 08 02, 19:50)
Ar geri Catrice lupdaziai? ar turi nude atspalviu? 4u.gif

turi turi ax.gif 'čia tą vieną BE NATURAL spalvytę turbūt jau pusė forumo turi mirksiukas.gif
user posted imageuser posted image

turiu ir aš.. patinka, kad nesausina 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaiMita: 02 rugpjūčio 2011 - 20:21
QUOTE(SaiMita @ 2011 08 02, 21:20)
turiu ir aš.. patinka, kad nesausina  4u.gif

Riebiai tepas? sausumu neisryskina? bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 08 02, 21:38)
Riebiai tepas? sausumu neisryskina?  bigsmile.gif  4u.gif

Man riebumo pakanka. Lupos mano jautrios, greit sauseja, serpetoja, bet kad sis sausintu-nepastebejau 4u.gif nors nedaznai ir naudoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 08 02, 21:38)
Riebiai tepas? sausumu neisryskina?  bigsmile.gif  4u.gif

Man sausumus išryškina doh.gif Iš pradžių lyg ir patiko, bet dabar nebenaudoju schmoll.gif Nes reikia nuolat stebėti savo lūpų vaizdą veidrodėlyje biggrin.gif Radau kitas tinkančias spalvas, ir ramu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(metamorphosis @ 2011 08 03, 08:39)
Man sausumus išryškina doh.gif Iš pradžių lyg ir patiko, bet dabar nebenaudoju schmoll.gif Nes reikia nuolat stebėti savo lūpų vaizdą veidrodėlyje biggrin.gif Radau kitas tinkančias spalvas, ir ramu smile.gif

nu va, tai gal ir sausina ax.gif
aš kadangi pasiteplioju maximum du kartus per savaitę, tai nepastebėjau to 4u.gif
Metamorphosis, o kurie nesausina? 4u.gif
Atsakyti
O man tikrai nesausina, net sakyciau riebokas

Dar is riebiu yra manhattan firmos, irgi labai smagus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soy: 03 rugpjūčio 2011 - 13:10
QUOTE(SaiMita @ 2011 08 03, 10:24)
nu va, tai gal ir sausina  ax.gif
aš kadangi pasiteplioju maximum du kartus per savaitę, tai nepastebėjau to  4u.gif
Metamorphosis, o kurie nesausina?  4u.gif

Na, iš turimų man riebiausias atrodo 050 Princess Peach smile.gif Net keista, kaip toks dalykas gali priklausyti nuo spalvos, bet, kai tepi, atrodo, kad visai kitos rūšies lūpdažį teptum smile.gif Dar malonūs 100 Lobster love. Šių ir spalvos, ir riebumas man patys pačiausi smile.gif Beje, mėgstu juos abu maišyt, tada gaunasi man labiausiai patinkanti ir tinkanti spalva smile.gif
Atsakyti
Prisiskaičiau aš čia visko ir užsikrėčiau ta Infinite Matt pudros manija. Nusipirkau per savo žioplumą 030 apricot beige ir siaubas. : D Atrodau baisiai, nes mano veido oda iš prigimties šviesi ir neįdeganti. Tespėjau šiandien užsitept ir dabar galvoju ką daryt. Parduot gal reiks, nors pati pudra tiek konsistencija, tiek viskuo kitu - labai gera. : D
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2011 08 03, 16:38)
Prisiskaičiau aš čia visko ir užsikrėčiau ta Infinite Matt pudros manija. Nusipirkau per savo žioplumą 030 apricot beige ir siaubas. : D Atrodau baisiai, nes mano veido oda iš prigimties šviesi ir neįdeganti. Tespėjau šiandien užsitept ir dabar galvoju ką daryt. Parduot gal reiks, nors pati pudra tiek konsistencija, tiek viskuo kitu - labai gera. : D

o tai pirkot iš akies?testeriukais nepasinaudojot? Bus pamoka biggrin.gif Aš kai kelis kartus pirkdama neatitaikiau spalvos sau,tai daba dar pasitepus išeinu į dienos šviesą,kad įsitikinčiau,jog spalva tink. Nors čia tas dažniau galioja brangesnes perkant.
Atsakyti
Ai, paliksiu atsiliepimą apie catrice gel eyeliner apvalioje dėžutėje. Taigi turiu pasidažius labai save stebėt, kad nebūtų likę po antakiais per dieną, o valosi labai sunkiai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(koko_sa @ 2011 08 04, 00:29)
o tai pirkot iš akies?testeriukais nepasinaudojot? Bus pamoka biggrin.gif Aš kai kelis kartus pirkdama neatitaikiau spalvos sau,tai daba dar pasitepus išeinu į dienos šviesą,kad įsitikinčiau,jog spalva tink. Nors čia tas dažniau galioja brangesnes perkant.

Naudojaus testeriukais ir pardavėja tepliojo, bet tiesiog gal apšvietimas kaltas buvo, kad ten viskas atrodė normaliai biggrin.gif
Atsakyti