Įkraunama...
Įkraunama...

Catrice dekoratyvinė kosmetika

QUOTE(delfiuka @ 2011 07 26, 12:38)
Gal kas nors Kaune matė dar tokius?  4u.gif

mačiau prie pašto, prie skalsos euroke, buvo padėti atskirai ties nagų lipdukais
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2011 07 26, 18:43)
mačiau prie pašto, prie skalsos euroke, buvo padėti atskirai ties nagų lipdukais

Dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2011 07 20, 20:57)
užėjo matyt durnumėlis ir nusipirkau tokią spalvytę
user posted image

spalva taip ir vadinasi "am i blue or green",na nelabai man patinka nors dažo gerai, reikia 2 sluosnių tada spalva tolygi, džiūsta greitai, bet spalvytė kažkaip mane nuteikia nepatogiai, nu nž...

Siandien si laka iskomandiravau i siuksliu deze, nes bandydama nusilakuot nagus sunaudojau puse buteliuko lako(ir puse buteliuko lako nuemejo), o rezultate nelygus dengimasis su burbuliuotu pavirsiumi doh.gif Nesilakavo nei ranku, nei koju nagai. Visiskas pravalas verysad.gif Turbut ant lempu karstu ilgai parduotuvej buvo uzsigulejes. Bijosiu i siu laku puse net paziuret cool.gif
Atsakyti
QUOTE(baggio @ 2011 07 26, 22:08)
Siandien si laka iskomandiravau i siuksliu deze, nes bandydama nusilakuot nagus sunaudojau puse buteliuko lako(ir puse buteliuko lako nuemejo), o rezultate nelygus dengimasis su burbuliuotu pavirsiumi doh.gif Nesilakavo nei ranku, nei koju nagai. Visiskas pravalas verysad.gif Turbut ant lempu karstu ilgai parduotuvej buvo uzsigulejes. Bijosiu i siu laku puse net paziuret cool.gif

is tu pigesniu,tai jau essence geresni nagu lakai,tik dziusta man gana greitai
Atsakyti
QUOTE(Meskala @ 2011 07 23, 00:30)
Nusipirkau ir aš tą Infinite Matt kreminę pudrą.
Na, hmz. Dengiasi fantastiškai, neišryškina sausesnių odos plotų, tačiau ... Lipnumas lieka, greit išlenda stiprus blizgesys - netgi po pusvalandžio (ne riebumas, negaliu nupasakot, kas, veidas tiesiog spindėte spindi, tarsi išprakaitavęs).
Nežinau, ką ten vadinama matiškumu smile.gif Gal pataikiau nusipirkti pudrą iš netikusios partijos, ar ką.

tokia ir yra si pudra unsure.gif dengiasi ir prie odos ji laabai gerai prisitaiko, labai grazu veiduka padaro, bet tas blizgesys doh.gif teisinga meskala nupasakojote tarsi isprakaituotu, bandziau sia pudra menesi ir bandziau kremuka lengvesni det ir uztvirtint su pudra, vis tiek blizgesys islysdavo labai greit, mano oda misri, todel blizgesys islenda, su kitom pudrom blizgesys islysdavo tik i dienos pabaiga, o su sia tai stebetinai greitai g.gif unsure.gif
antrakart tikrai nepirkciau sios pudros, keista kad uzrasyta kad ji matine unsure.gif manau gal sausiaodems ji labiau tiktu g.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2011 07 27, 14:25)
tokia ir yra si pudra unsure.gif  dengiasi ir prie odos ji laabai gerai prisitaiko, labai grazu veiduka padaro, bet tas blizgesys doh.gif  teisinga meskala nupasakojote tarsi isprakaituotu, bandziau sia pudra  menesi  ir bandziau kremuka lengvesni det ir uztvirtint su pudra, vis tiek blizgesys islysdavo labai greit, mano oda misri, todel blizgesys islenda, su kitom pudrom blizgesys islysdavo tik i dienos pabaiga, o su sia tai stebetinai greitai g.gif  unsure.gif
antrakart tikrai nepirkciau sios pudros, keista kad uzrasyta kad ji matine unsure.gif  manau gal sausiaodems ji labiau tiktu g.gif

nu bet gal sausai odai neblizges?
Papildyta:
QUOTE(metamorphosis @ 2011 07 23, 08:51)
biggrin.gif
Aš, kaip tyčia, gelinio pravedimo ir neturiu biggrin.gif Turiu "Liquid Liner", va tokį:
user posted image
Bet, kai pirkau, nemačiau, kad dar būtų vandeniui atsparių, o internete yra. Kitą kartą turbūt pirkčiau vandeniui atsparų. Kodėl? smile.gif Atsakymas:

kaip tik snd stovejau prie stendo ir galvojau,ar pirkti.abejoju,nes zinau,kad randa neigudus-gules kosmetineje...tad papirkau akiu piestuka g.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2011 07 22, 14:20)
Pasidalinkit, kas tam sąrašiuke  ax.gif

ai,ka noriu isigyti??
na,catrice nera brangi kosmetika,atd saraiuke,jei jau ji yra,tai neperku del to,nes nebezinau,ar tikrai man TO REIKIA biggrin.gif
1. labai noriu pabandyti dvispalvius seselius
2.skysta akiu konturu pravedima
3. tuos "meteoritus"
4.saules pudra

pavadinimu konkreciai nezinau,kadangi vaizdine atmintis g.gif blink.gif
Papildyta:
QUOTE(rentabili @ 2011 07 20, 21:19)
user posted image
kalbame apie šią pudrytę-bronzantą
aš su ja ir rudinuosi ir kontūruoju, nu jau prirašiau apie ją nemažai, prieš tai...ir po kiek laiko vis taip pat labai patinka wub.gif  per mane ir prasidėjo šitas vajus, labai malonu kad nebuvo nusivylusių mirksiukas.gif

gal dėl naudojimosi nėra labai jau skalsi palyginus su ez, bet sočiai pakaks manau geram pusmečiui

bet viena tai gana sviesi g.gif
man baigiasi senas bronzantas,o pirkti vel toki pat..hm,ja gaila litu,reikes pabandyti sita varianta ax.gif
Papildyta:
ai,nu vel stovinejau prie catrice nagu laku,spalvos-tokios grazios,bet kiek saket,nelaiko,burbuliuojas..o gaila
Papildyta:
Perfect Resist Make-up- o kaip sita pudra??
Papildyta:
ir dar. o kokie atsiliepimai apie lupu blizgius? jei kalbejot-sorry,neskaiciau visos temos ax.gif ax.gif
Atsakyti
metamorphosis, kaip tau tie kreminiai tepami skaistalai? biggrin.gif vis dar patinka? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuolių Delčia @ 2011 07 28, 15:42)
Perfect Resist Make-up- o kaip sita pudra??

Man nepatiko. Labai sunki pasirodė schmoll.gif

QUOTE(SaiMita @ 2011 07 28, 15:48)
metamorphosis, kaip tau tie kreminiai tepami skaistalai?  biggrin.gif  vis dar patinka?  4u.gif

O tai nejau taip ir nenusipirkai??? biggrin.gif Man jie labai super, bet vat įdegiau (gal tiksliau būtų sakyti, kad parusvėjau biggrin.gif ), tai jie dabar man nelabai tinka, nes gana šviesūs. Kol kas jais tik lūpas pateplioju, o vietoj kreminių naudoju šiuos (Defining Duo Blush 020 Peach Sorbet):
user posted image
Fantastiška spalvytė, labai maloniai dengiasi, sunku padauginti, turi subtilaus auksinio spindesio. Būtinai kartosiu, kai baigsiu! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(metamorphosis @ 2011 07 28, 15:56)

ne nenusipirkau biggrin.gif pasipuošiau tuo gipsu, tai ir nelabai turėjau kada begastroliuot doh.gif tai jei jie labiau šviesiaodėm, tai nelabai tiks tada man rolleyes.gif

o va šito noooriu wub.gif
o jis pastovioj kolekcijoj? kokia kaina? ax.gif
O kaži nėra ji panaši į BB šimerį NECTAR? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaiMita: 28 liepos 2011 - 15:18
QUOTE(SaiMita @ 2011 07 28, 16:17)
ne nenusipirkau  biggrin.gif  pasipuošiau tuo gipsu, tai ir nelabai turėjau kada begastroliuot  doh.gif  tai jei jie labiau šviesiaodėm, tai nelabai tiks tada man  rolleyes.gif
o va šito noooriu  wub.gif
o jis pastovioj kolekcijoj? kokia kaina? ax.gif
O kaži nėra ji panaši į BB šimerį NECTAR?  g.gif

Na turbūt tada tikrai netiktų mirksiukas.gif
Aha, pastovioj kolekcijoj, bet va kainos nepamenu, šitoj temoj jau lygtais rašiau, o gal pirkiniuose... Kažkur 15-16 Lt gal smile.gif
Vat neturėjus to kito, tai nelabai galiu palyginti, bet Eurokose yra testeriai, galima pasitepliot į valias biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(metamorphosis @ 2011 07 28, 16:21)
Na turbūt tada tikrai netiktų mirksiukas.gif
Aha, pastovioj kolekcijoj, bet va kainos nepamenu, šitoj temoj jau lygtais rašiau, o gal pirkiniuose... Kažkur 15-16 Lt gal smile.gif
Vat neturėjus to kito, tai nelabai galiu palyginti, bet Eurokose yra testeriai, galima pasitepliot į valias biggrin.gif

reiks taip ir padaryt drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuolių Delčia @ 2011 07 28, 15:42)

3. tuos  "meteoritus"

"Meteoritus" kaži ar berasit unsure.gif Jie buvo sausio mėn limituotoje kolekcijoje unsure.gif
Atsakyti