Įkraunama...
Įkraunama...

Catrice dekoratyvinė kosmetika

QUOTE(-Jzh- @ 2011 09 19, 17:06)
Dar gal suo pakastas tame, kad pastebejau, jo jokiu budu negalima padaugint ir uztepti vienu sykiu per storu sluoksniu smile.gif

nusipirkau vakar nauja. Bandysiu is naujo susidraugaut. Be to kazkokia akcija buvo thumbup.gif
Atsakyti
nusipirkau stay with me akių šešėlius, labai gražios spalvos thumbup.gif bet norėjau paklaust, su kokio tipo šepečiuku juos užtepat? kažkaip nesugebėjau tolygiai ryškiai pasitept blush2.gif
Atsakyti
Catrice maskuoklis Allround Concealer Palette neatitiko lūkesčių, gal jis ir tiktų smulkiems netobulumams paslėpt, o jau matyt, kad mano juodų paakių niekas nesugebėtų užmaskuot - jaučiuos lyg į šiukšliadėžę išmetus 14 lt, nors aišku, kieno kaltė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2011 09 20, 14:11)
nusipirkau stay with me akių šešėlius, labai gražios spalvos  thumbup.gif  bet norėjau paklaust, su kokio tipo šepečiuku juos užtepat? kažkaip nesugebėjau tolygiai ryškiai pasitept  blush2.gif

Aš tai su pirštu tepu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2011 09 20, 21:01)
Aš tai su pirštu tepu  mirksiukas.gif

šiandien bandžiau su pirštu, dublis antras pavyko labiau nei pirmasis, bet vis vien jie man sunkiai sklaidosi su pirštu ir pritapšnoju ne ten, kur reikia. reikės gal dar ką nors galvot g.gif nes spalvos tai man labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2011 09 22, 09:53)
šiandien bandžiau su pirštu, dublis antras pavyko labiau nei pirmasis, bet vis vien jie man sunkiai sklaidosi su pirštu ir pritapšnoju ne ten, kur reikia. reikės gal dar ką nors galvot  g.gif  nes spalvos tai man labai patinka  thumbup.gif

Na sunkokai ir man pasiskirsto, nes jie tokie "lipnūs", bet dėl to ir nesubėga po 5 min. į raukšles. Gal reikia su mažuoju piršteliu bandyti, nes aš naudojau vidurinį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2011 09 22, 10:59)
Na sunkokai ir man pasiskirsto, nes jie tokie "lipnūs", bet dėl to ir nesubėga po 5 min. į raukšles.

o šiaip subėga jie per dieną ar ne? su pagrindu naudojat? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 22 rugsėjo 2011 - 14:20
QUOTE(Estela_ @ 2011 09 22, 15:20)
o šiaip subėga jie per dieną ar ne?  su pagrindu naudojat?  g.gif

aš šiandien su pagrindu juos tepiau, tai dabar jau praėjo gal kokios 5 val vis dar taip pat gerai atrodo rolleyes.gif

p. s. aš iš tų, kurioms be pagrindo šešėliai subėga į raukšles.
Atsakyti
as panasius seselius su aplikatoriais seseliu tepu, patogu gana blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2011 09 22, 14:20)
o šiaip subėga jie per dieną ar ne?  su pagrindu naudojat?  g.gif

Naudojau pagrindą, bet net ir su juo kai kurie šešėliai subėga gana greitai. Šie kaip cementas išsilaikė visą ilgą ilgą mano dieną ir nepajudėjo iš vietos nė kiek.
Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2011 09 22, 20:36)
Naudojau pagrindą, bet net ir su juo kai kurie šešėliai subėga gana greitai. Šie kaip cementas išsilaikė visą ilgą ilgą mano dieną ir nepajudėjo iš vietos nė kiek.

o kokį pagrindą naudojat? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2011 09 22, 19:44)
o kokį pagrindą naudojat?  4u.gif

E.L.F. mineralinį:
user posted image
Atsakyti