Įkraunama...
Įkraunama...

Catrice dekoratyvinė kosmetika

QUOTE(Märchen @ 2011 10 05, 11:10)
Ar yra naudojančių Catrice "Quick Dry & High Shine" top coat'ą?

Na aš top coat'ą nesvarbu šį ar bet kokį kitą visada tepu tik lako sluoksniui nudžiuvus. Lygiai taip pat kaip lakuojant tepu pirmą nagų lako sluoksnį, nudžiūna, tepu antrą, nudžiūna ir tada tepu top coat'ą.
Temoj jau minėjau, man šis Catrice top coat'as labai patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-Jzh- @ 2011 10 05, 12:02)
Na aš top coat'ą nesvarbu šį ar bet kokį kitą visada tepu tik lako sluoksniui nudžiuvus.
Temoj jau minėjau, man šis Catrice top coat'as labai patinka  mirksiukas.gif

Aš turiu top coat'ą ne iš Catrice, bet laukti visiškai nereikia, galima tepti ant šviežiai nudažyto nago, dar drėgno lako sluoksnio, ir lakas nesusigadina smile.gif Maniškis Ciate
Atsakyti
QUOTE(-Jzh- @ 2011 10 03, 23:21)
Cia kuri kolekcija? as jau pasimeciau  doh.gif

cia bus pastovaus asortimento seseliai kuriu yra keletas panasiu i mac gaminius 4u.gif 4u.gif

QUOTE(aurums @ 2011 10 04, 21:06)
Šį turiu

user posted image

Mėginau kartą dar tik, ypatingo lyginamojo efekto nepastebėjau (nors maskuoti ir lyginti tikrai yra ką...), laikymosi negaliu įvertinti, nes diena buvo vėsi, neperkaitau, paprakaituoti neteko, tad tokiomis sąlygomis makiažas man išsilaikytų ir be jokio pagrindo. Kolkas atrodo, kad nereikalingą daiktą nusipirkau  blush2.gif

Todėl būtų išgirsti ir atsiliepimus iš kitų.

as ir kiek ziurinejau tai ji lygina su loreal preimeriu, pagrindiniai skirtumai yra sie tarp ju, loreal preimeris visu pirma yra kiek kietesnes konsistencijos, su kuria pasidarbavus isgaunamas grazus lygus veidas su mazesnem porom, catrice preimerio konsistencija lengvesne, tarsi kremas uzsiteptu, todel ji ant veido buna tokia sakyciau slapesne rolleyes.gif veiduka ji sulygina, taciau poru nepadaro mazesniu, zodziu va kokie skirtumai tarp ju 4u.gif
Atsakyti
Nemaciau, jog kur butu pamineta naujoji kolekcija doh.gif Idomu ar ji bus Lietuvoje? Turiu omeny Big city life:
user posted image
Atsakyti
pirmoji kaireje palete labai faina atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(razinka999 @ 2011 10 18, 10:32)
pirmoji kaireje palete labai faina atrodo  4u.gif

Man irgi šita labiausiai patiko smile.gif
Atsakyti
Man taip pat Sidney palete patiko, bet ar bus Lietuvoje? g.gif Nes as manau visai mielai isigyciau cool.gif
Atsakyti
Nusimato, jog šita kolekcija bus pas mus jau greit.
Atsakyti
Kauno Akre atsirado Catrice stendas mirksiukas.gif
Atsakyti
mhm, ateinu apraudoti catrice maskavimo rinkinuka. taip patiko kaip uz tokia kaina, bet baisiai oda sausina ilgiau panaudojus doh.gif verta del to pagalvoti perkant
Atsakyti
QUOTE(razinka999 @ 2011 10 22, 22:20)
mhm, ateinu apraudoti catrice maskavimo rinkinuka. taip patiko kaip uz tokia kaina, bet baisiai oda sausina ilgiau panaudojus  doh.gif  verta del to pagalvoti perkant

Jau antrą kartą girdžiu, kad sausina. Kaip įdomu, aš naudojau jį 9 mėnesius, ir nesausino nei kiek unsure.gif Matyt, viskas individualu.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 10 23, 08:24)
Jau antrą kartą girdžiu, kad sausina. Kaip įdomu, aš naudojau jį 9 mėnesius, ir nesausino nei kiek  unsure.gif  Matyt, viskas individualu.

na gal cia del sezono man oda kvailioja verysad.gif
Atsakyti