Įkraunama...
Įkraunama...

Catrice dekoratyvinė kosmetika

QUOTE(FoxLady @ 2011 11 15, 10:19)
Dar domina sis:
user posted image

Nagas blizga, ir man atrodo, nagų lakas ilgiau išsilaiko. Tik nežinau, kaip greitai džiūna, nes naudoju džioviklį
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2011 11 15, 12:31)
nes naudoju džioviklį

Koki? blush2.gif
Atsakyti
kažkokį Classics už 5 litus biggrin.gif bet džiovina stebuklingai
Atsakyti
Savaitgali pirkau laką nr."640 Grey's Kelly", o tik vakar kai susiruošiau lakuoti nagus pastebėjau, kad visai ne tą spalvą pasiėmiau doh.gif verysad.gif (pasiėmiau nr."200 From Dusk To Dawn). Pasiėmusi lyginau šias dvi spalvas, ir kurios norėjau padėjau atgal į lentyną greičiausiai verysad.gif
Tai šiandien ėjau į Eurokosą pirkti nr.640, bet nebuvo, tai prigriebiau šitą:
user posted image

Apžiūrėjau paletes, tai visai neblogos pasirodė, bet man patinkančios "Sydney" neužvežta blink.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
As ir zygiavau siandien pirkti paletes bet gryzau tusciom nes...
Pasirode kaina didoka. Pati pakuote kiek gremezdiska (palyginus su tiek kiek turinio pacioj peletej), ir dar uzkliuvo kad tie skaistaliukai nedideli tai kaip su sepetuku uzkabint spalva kazi patogu ar...
O spalvos tai tokios visai nieko, Berlin paletes nuziuretos...
Atsakyti
Buvau nusipirkusi Ultimate Nudes laką, numeriuko nepamenu, laikė gerai, kelias dienas, bet labai netolygiai pasidengdavo, pats lakas per skystas pasirodė. Ultimate nail Laquer patinka daug labiau.
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2011 11 15, 15:08)
kažkokį Classics už 5 litus biggrin.gif bet džiovina stebuklingai

oho, sudomino kur perkate? bigsmile.gif
Atsakyti
Nuorodą į keleta nagų lakų swatch'ų:
Catrice

Man visos tokios gražios pasirodė (Gal išskyrus žalia..)
Atsakyti
QUOTE(_sala_ @ 2011 11 16, 18:14)
Nuorodą į keleta nagų lakų swatch'ų:
Catrice

Man visos tokios gražios pasirodė (Gal išskyrus žalia..)

It Blue My Mind!
Plum Play With Me.
From Dusk To Dawn.
sie trys lakai labai patiko, spalvos nerealiai grazios wub.gif kazi kaip del laikymosi, nes iki siol mano tureti catrice lakai laikymosi atzvilgiu nelabai patiko man unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo koko_sa: 16 lapkričio 2011 - 18:21
QUOTE(koko_sa @ 2011 11 16, 18:20)
It Blue My Mind!
Plum Play With Me.
From Dusk To Dawn.
sie trys lakai labai patiko, spalvos nerealiai grazios wub.gif kazi kaip del laikymosi, nes iki siol mano tureti catrice lakai laikymosi atzvilgiu nelabai patiko man unsure.gif

Siandien papirkau Plum Play With Me spalvyte, bet isbandyti galesiu tk savaitgali, dar prigriebiau ir Top Coat'a. Laukiu nesulaukiu kaga geli nusiimsiu nuo nagu ir galesiu isbandyti ryskias spalvas thumbup.gif
Atsakyti
Nusipirkau blizgesį ir nepataikiau verysad.gif Gaila 15 lt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2011 11 16, 12:28)
oho, sudomino kur perkate?  bigsmile.gif

Išparduotuvėse (Saulės ar Aisruolės) ir dar kartais matau Koslinoj (čia ta, kur daug rusiškos kosmetikos)
Atsakyti