Įkraunama...
Įkraunama...

Catrice dekoratyvinė kosmetika

QUOTE(Juxt @ 2011 11 17, 18:21)
dėkui labai, per pietus kaip tik tokį ir nusipirkau, bandysiu ir aš

atsiprašau visų, baigių off topinti  blush2.gif

Bet atsiliepimai vistiek labai įdomūs būtų biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2011 11 17, 18:52)
tikuos, kad tiks, nes jausiuos kalta taip išgyrus biggrin.gif

QUOTE(Orestes @ 2011 11 17, 22:59)
Bet atsiliepimai vistiek labai įdomūs būtų  biggrin.gif  biggrin.gif

nu visgi negaliu ne off topint doh.gif
DĖKUI Tibe!!! notworthy.gif
Nu NEREALUS dalykas, 3 sluoksniai (pagrindas + 2 sluoksniai spalva) išdžiuvo AKIMIRKSNIU swoon.gif nu čia tai atradimas clap.gif
Atsakyti
reikia ir man,kur perkate?
Atsakyti
QUOTE(IzzyLauren @ 2011 11 16, 22:15)
Man įdomu dėl Top Coat Quick Dry&Shine ar kam nors susidaro tokie mažyčiai oro burbuliukai ar kaip juos čia pavadinti..nes man jie susidaro..va pavyzdžiui dabar naudoju Orly tai labai patinka viskuo ir apie tuos burbuliukus kalbų nėra biggrin.gif o va Catrice gaunasi..galvojau dėl spalvoto nagų lako..bet na ne.. tongue.gif

man irgi susidaro..del to nenaudojamas guli. viena jau ismeciau, daviau antra sansa-nusipirkau vel. ir ta teks ismest g.gif
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2011 11 18, 13:01)
reikia ir man,kur perkate?

Taip, laukiam nuorodų, kur galima įsigyti šio stebuklo 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
taigi jau rašiau, kad išparduotuvėse turbūt visose yr biggrin.gif
Atsakyti
as svaros prekese pirkau, 5lt su kapeikom biggrin.gif
Atsakyti
Šiandien pirkau juodus šešėlius, tai toookiu juodų ir taip smarkiai dažančių dar nesu mačius biggrin.gif vakariniam makiažui thumbup.gif Dar pirkau blizgesiuką naturally Pink, patiko thumbup.gif
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif gal kas zinot ar is "Big city life" kolekcijos bus pas mus SYdney ir New York seseliu paletes 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Nebus.
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2011 11 19, 20:07)
Šiandien pirkau juodus šešėlius, tai toookiu juodų ir taip smarkiai dažančių dar nesu mačius  biggrin.gif vakariniam makiažui  thumbup.gif Dar pirkau blizgesiuką naturally Pink, patiko  thumbup.gif

Domina juodi seseliai... Kaip atrodo ipakavimas? Ar stipriai blizga? Kaina? ax.gif
Prie pabaigos visi mano tamsus seseliai, reikia pirkti naujus.
Atsakyti
QUOTE(Eljerny @ 2011 11 21, 01:23)
Domina juodi seseliai... Kaip atrodo ipakavimas? Ar stipriai blizga? Kaina?  ax.gif
Prie pabaigos visi mano tamsus seseliai, reikia pirkti naujus.

tie juodi seseliai turi pavienius blizgucius- bet ,kai as pasidazau- tai tu blizguciu nebelieka. man patinka juos naudoti kaip akiu pravedimus. Tikrai pigmentuoti, gerai issilaiko. tik nepatinka, kad atsispaudina voko virsuj ax.gif bet rekomenduociau pabandyti. be to ju kaina nera didele
Atsakyti