Įkraunama...
Įkraunama...

Apranga apvalutėms gražuolėms II

QUOTE(jurgacka @ 2011 09 14, 16:20)
thumbup.gif
Cia jei veidas tobulas. Jei ne, maisa uzristi reikia ties virsugalviu smile.gif

Galima palikt kojų pėdas atviras... Hm... man atrodo tai tokia gana kūda pas visas kūno dalis biggrin.gif

QUOTE(Derra @ 2011 09 14, 16:40)
Va va ir man tas pats. Labiausiai gaila, kad kojos labai storos virš kelių - tai jau jokio trumpesnio sijonuko neužsidėsi...

Tas tai taip... Pats geriausias ilgis iki keliu arba 2 cm virš kelių.
Jokiais būdais iki pusės blauzdų, bent aš su tokiu ilgiu kaip boba atrodau, tik šluotos trūksta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aggree: 14 rugsėjo 2011 - 17:09
QUOTE(aggree @ 2011 09 14, 18:08)
Galima palikt kojų pėdas atviras... Hm... man atrodo tai tokia gana kūda pas visas kūno dalis biggrin.gif
Tas tai taip... Pats geriausias ilgis iki keliu arba 2 cm virš kelių.
Jokiais būdais iki pusės blauzdų, bent aš su tokiu ilgiu kaip boba atrodau, tik šluotos trūksta.

Mano pedos 41 dydis doh.gif gal ir gerai, jei kas i ezera su tuo maisu istums, tai kaip lastai lotuliukas.gif

Beje, as nors per subine net savo storiausiais laikais daugiau 105-110 apimties nesu turejus, tik pilva kaip arbuza (backos figura smile.gif), bet man iki vidurio blauzdu sijonai irgi buvo bobos-raganos apranga smile.gif. Uztat man labai tiko, ir tinka kelnes iki puses blauzdu, butinai siauros.
Atsakyti
user posted image

geda, bt rodausi, siandieninis darbinis, kai bus nuotaika, parodysiu laisvalaikio, ir taip, as nesveikai kritiska, tik ne savo lekstei biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SummerXXX: 14 rugsėjo 2011 - 21:10
QUOTE(SummerXXX @ 2011 09 14, 22:10)
user posted image
geda, bt rodausi, siandieninis darbinis, kai bus nuotaika, parodysiu laisvalaikio,  ir taip, as nesveikai kritiska, tik ne savo lekstei biggrin.gif

bet tai kokia simpatiska moteryte 4u.gif as tai asmeniskai to virsutinio noreciau ilgesnio per sprindi koki,kad butu siek tiek zemiau uz kelniu uztrauktuka.
Atsakyti
QUOTE(jurgacka @ 2011 09 14, 19:26)
Mano pedos 41 dydis  doh.gif gal ir gerai, jei kas i ezera su tuo maisu istums, tai kaip lastai  lotuliukas.gif

Beje, as nors per subine net savo storiausiais laikais daugiau 105-110 apimties nesu turejus, tik pilva kaip arbuza (backos figura smile.gif), bet man iki vidurio blauzdu sijonai irgi buvo bobos-raganos apranga smile.gif. Uztat man labai tiko, ir tinka kelnes iki puses blauzdu, butinai siauros.

uch per ispardavimus randi batu papigiai thumbup.gif

As kudziausiais laikais per sike turejau 100... dabar storiausi laikai... tai gal 105 ax.gif

geda, bt rodausi, siandieninis darbinis, kai bus nuotaika, parodysiu laisvalaikio,  ir taip, as nesveikai kritiska, tik ne savo lekstei biggrin.gif

Please, neisizeisk del kritikos, stengiuosi pasakyt, ka manau keisciau:

-pasileisk plaukus, gal net pasiulyciau susigarbanoti,
-isisek didelius kabancius auskarus, tinka raudoni, ar kiti gana ryskus, bet ne apvalius,
-palaidine gal keisciau i iliemenuota, nors gal ir nekeisciau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aggree: 14 rugsėjo 2011 - 22:11
apsiginu smile.gif

plsukai siaip palaidi, tik si karta galveles nespejau isplaut
auskarai - ziauriai pamirstu ir nuo ne auksiniu skauda ausytes
bliuska - tunika, nzn kaip pavadint - ji tokia permatoma, skaros medziagos (ar kaip ji ten vadinasi), laisva, o po apacia juoda paprasta bliuskute

zvaigz_leja - aciu uz nuomone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SummerXXX @ 2011 09 14, 23:21)
apsiginu smile.gif

plsukai siaip palaidi, tik si karta galveles nespejau isplaut
auskarai - ziauriai pamirstu ir nuo ne auksiniu skauda ausytes
bliuska - tunika, nzn kaip pavadint - ji tokia permatoma, skaros medziagos (ar kaip ji ten vadinasi), laisva, o po apacia juoda paprasta bliuskute

zvaigz_leja - aciu uz nuomone smile.gif

Patarimai apie auskarus - prisitaisyk prie paprastu auskaru auksini iverima, visuose rankinukuose, kosmetickose ir pan., nesiokis "atsarginius" auskarus biggrin.gif cia jau mano mada tokia biggrin.gif

Va tokie kazkokie auskarai manau tiktu, nors tavo veidas pailgas tai gal tiktu ir visokie apvalus g.gif bet ne rinkes ir ne blynas g.gif greiciau tokie kaip antroj foto.
user posted image
user posted image
Atsakyti
SummerXXX, atrodai labai graziai, labai grazus derinukas ir tau labai tinka smile.gif

Auskaru gal ir man noretusi kazkokiu, bet nebutinai ryskiu kazkokiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hobite: 14 rugsėjo 2011 - 23:01
QUOTE(zaRAza @ 2011 09 14, 15:32)
Na, nieko nera baisiau, kai apvalutes maisais rengiasi, pvz. Beinaryte, Bileviciute, Telebimbam  (neatsimenu pavardes) biggrin.gif

Čereškienė ji. O man jos stilius įdomus - ji tikrai turi savo stiliu ir nebijo drąsiai, žaismingai rengtis.
aišku, visada galima susipakuoti į ką nors juodo ir plataus cool.gif

QUOTE(SummerXXX @ 2011 09 14, 21:10)

išsami nuotrauka. Dviračiais dažnai lakstote? bigsmile.gif
Atsakyti

1. Šaunuolė, už drąsą 4u.gif
2. Palaidinukę rinkčiausi vos ilgesnę.
Atsakyti
as galvoju, man reik nusinest pas siuveja ta bliuskute, ir pasisiut kazka tokio, tik kitu spalvu ir ilgio, nes sita baigiu nudrengti. Bet labai patogi ji, vasara nesioju viena ja, ziema po aoacia kazka pasirengiu.

Aha, palaukstau kelis kart i sav, ziauriai fainai pasivezint
Atsakyti
SummerXXX, vakar pamiršau pagirti - jūsų labai graži veido forma smile.gif
Atsakyti