Įkraunama...
Įkraunama...

Apranga apvalutėms gražuolėms II

QUOTE(Ne kas @ 2012 03 26, 21:02)
Niu ne visai tiesa  blush2.gif

Nesioju eur 44-46,tikrai pasirinkimas nemenkas.Nuostabi parduotuve akropolio next,mozaik (ten visada ka nors nusiperku),monton,ir aisku Lindex.Aisku yra tokiu pardziu kur kaip as sakau paaugliu dydziai,pvz reserved,niujorkeris......Gaila man,kad zara dtdziais skurdi,o rubai grazus.

Tai tiek mano pastebejimu.Paskutini karta pries savaite,nusipirkau sarafana is "desimto teksto",mano dydzio neturejo,bet atveze.As manau pasistengiant rast imanoma.

Beje mama mano nesioja 20-22,tai as ja internetu apiperku ir no problem.Be to dar kuistukai yra  biggrin.gif

oj 44-46 nera dar didelis, bet va ka daryti kai 54 dydis yra, o lindex pvz 54 jau pats dydziausias, bet dar aciu D buna, kad ir i 52 ilendu kelnes, bet buna ir jos per mazos doh.gif

Det siaip pritariu jei nori galima rasti istikruju...
As irgi kazkada zaroj buvau uzejusi sese rubus ieskojosi, tai seiles pavarvinau kokie grazus keli rubeliai buvo ax.gif
Atsakyti
Pasižvalgymui...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Blakstute @ 2012 03 26, 11:04)
Prajuokinot. Visur pilna L ir XL rūbų, tik reikia mokėti ieškoti. Aišku nekalbu apie tokias kurioms reika gerokai didesnių nei XL, bet teigti, kad parduotuvėse rūbai vien anoreksikėms - juokinga.wink.gif

NA nezinau as nesioju 46 d. -tai Klaipedoje atrasti kazka grazaus sau tikamo beveik misija neimanoma. I kai kurias parduotuves nueini paklausi ar turite XL dydziu , sako taip taip , o kai parodo ta XL-tai ka as zinau, maziausiai M-as. As ir kaip ir visos noriu atsinaujinti siek tiek pavasariui. Tai siandiena uzsukau i Urpeja, tai tenai visai nemazai modeliuku man patiko (ir dydi galima atrasti), bet aisku kainos taijau viskas gerokai virs 120 Lt verysad.gif Viena daikta gali gal isigyti, bet kai reikia ir kelniu ir striukytes ir megztuko ir bliuskytes-tokios kainos ne man. Kuistukuose kazkaip ir sunkiai ka berandu-zodziu katastrofa.
Atsakyti
Labai gražūs modeliukai kur vaivaij idėjo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivaj @ 2012 04 01, 18:44)
Pasižvalgymui...

na nezinau, tie jumpsuit'ai tai kuri jau is musu iseitu su tokiu, is priekio sukryziuotom kojom vienaip atrodo, bet kai reiktu zygiuot su tokiu apredu pilnoj patalpoj zmoniu, nezinau nezinau....

balta suknele, ziurint kokia medziaga, bet speju irgi apvalumus neblogai paryskina smile.gif

raudonoji suknute nieko tokia, oficiali gan

o melynoji, nu sorry, bet kuri stambuole su tokia atrodo kaip kaimo boba
Atsakyti
Mano akiai ziurint, tai tos suknutes ir tie sliauztinukai biggrin.gif grynai skirti tokios figuros merginoms, kurios cia ir pozuoja. Stambesnei tikrai nelabai tiktu smile.gif
Atsakyti
Apvalutė apvalutei nelygu mirksiukas.gif
Vienos aukštos, dailiom kaojom, kitos žemutės, ne tokiomis daliomis.

O čia dar šis bei tas
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Labai patiko šis psl.
http://www.eloquii.com/

Atsakyti
QUOTE(vaivaj @ 2012 04 01, 21:49)
Apvalutė apvalutei nelygu mirksiukas.gif
Vienos aukštos, dailiom kaojom, kitos žemutės, ne tokiomis daliomis.

O

pirmas derinukas suuuuuuper. Bet deja, tik kitam rudeniui/ziemai. Dabar norisi kazko spalvingo, lengvo, grazaus
Atsakyti
user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
http://www.ashleyste...NYS/NewArrivals

dayg labai grazaus ir nebrangaus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SummerXXX: 01 balandžio 2012 - 22:46
Na va, man, matyt, tiktų tik juodoji suknutė, nors visa kita irgi labai gražu...
Tiesiog mano figūrai netiktų. Su tokiomis atrodau lyg nėščia blush2.gif
Atsakyti
Grazus rubeliai, bet, kad visi nepilvotoms blush2.gif
Vis reklamose randu marina rinaldi zenklo reklama. Dydziai nuo 42 iki 54.Gal kuri nors buvote, matete rubelius, kainas? Man iki Vilniaus i kainas atvaziuot psiziuret truputi toloka.
Atsakyti
Pati pirma suknele tai wub.gif wub.gif ,kazin kiek kainuotu tokia pasisiuti g.gif
Atsakyti