Įkraunama...
Įkraunama...

Apranga apvalutėms gražuolėms II

QUOTE(axma @ 2012 04 02, 11:42)
Pati pirma suknele tai  wub.gif  wub.gif ,kazin kiek kainuotu tokia pasisiuti  g.gif

4u.gif ITARIU NEBAIS DAUG..PRIKLAUSO NUO AUDINIO g.gif .TURIU PANASIA.BET PO GIMDYMO ISAUGAU-GAL SUKUSIU DAR blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(vaivaj @ 2012 04 01, 19:44)
Pasižvalgymui...

user posted image

MAN TA BALTA SU JUODA,NOOORIU doh.gif doh.gif doh.gif BLOGIAUSIA,KAD TOKIOS PATI NEPASISIUSIU,NEBENT NUSIMEGZT g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivaj @ 2012 04 01, 23:59)
Na va, man, matyt, tiktų tik juodoji suknutė, nors visa kita irgi labai gražu...
Tiesiog mano figūrai netiktų. Su tokiomis atrodau lyg nėščia blush2.gif

Man lygiai tas pats, mano didziausia problema-pilvas-tai ir turiupirkti drabuzius lurie neaptempia pilvo. Kitaip amzinai besilaukianti atrodau. va ta juodoji-tai faina ir tai neaisku jei susirisciau dirzu ar neisrysketu labai pilvas.
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2012 04 02, 11:59)
MAN TA BALTA SU JUODA,NOOORIU doh.gif  doh.gif  doh.gif BLOGIAUSIA,KAD TOKIOS PATI NEPASISIUSIU,NEBENT NUSIMEGZT g.gif

Man atrodo mezginiai storina. Nors pati sau dabar mezguosi kiaurarasciu mocherine suknele. Bet kartu ir bijau, kad didele su ja atrodysiu.
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2012 04 02, 12:56)
Man atrodo mezginiai storina. Nors pati sau dabar mezguosi kiaurarasciu mocherine suknele. Bet kartu ir bijau, kad didele su ja atrodysiu.

DIDELE'nereiskia,kad nepatraukli mirksiukas.gif svarbu,kaip jauties devedama ruba ax.gif
Atsakyti
va kaip skiriasi skoniai 4u.gif man tie kostiumai ir ta balta tai baisuokliai biggrin.gif uz jokius pinigus nesideciau, net nesimatuociau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivaj @ 2012 04 01, 22:49)

kaip noriu tokio megztinio.. wub.gif kaip tik tokiam pavasariui, koks dabar už lango biggrin.gif
Atsakyti
bet jus atkreipkit demesi, kokios reklamines foto sudetos, tiksliau kokios manekenes. kad ir didelis dydis bet realiai be figuros trukumu, didesne krutine, platus klubai ir siauras liemuo, todel graziai atrodo net ir apkunios, o ta pati ruba uzsidejus su atsikisusiu pilvu nieko gero nebus schmoll.gif
mane tai tokios foto nervuoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2012 04 02, 13:02)
DIDELE'nereiskia,kad nepatraukli mirksiukas.gif svarbu,kaip jauties devedama ruba ax.gif

Ne ne as tai be proto patrauli, tik rupuzki rubus lievus siuva. Bet pasigirsiu, nusipirkau suknenka ne juoda, o tokia gana ryskiai violetine su rastais. Jau kaip laukiu kada atsils... ikelsiu ir cia teismui.
Atsakyti
QUOTE(Shiraz @ 2012 04 04, 20:33)
bet jus atkreipkit demesi, kokios reklamines foto sudetos, tiksliau kokios manekenes. kad ir didelis dydis bet realiai be figuros trukumu, didesne krutine, platus klubai ir siauras liemuo, todel graziai atrodo net ir apkunios, o ta pati ruba uzsidejus su atsikisusiu pilvu nieko gero nebus schmoll.gif
mane tai tokios foto nervuoja doh.gif

nesinervink,ramiai biggrin.gif
O ka tu tikiesi,kad i reklamas des apkunias manekenes su baisiniais pilvais? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2012 04 04, 21:41)
Ne ne as tai be proto patrauli, tik rupuzki rubus lievus siuva. Bet pasigirsiu, nusipirkau suknenka ne juoda, o tokia gana ryskiai violetine su rastais. Jau kaip laukiu kada atsils... ikelsiu ir cia teismui.

o as mezguos kaip tik,po 2sav.tikiuos baigsiu...irgi imesiu jusu teismui-ir pilvas yra,ir kumpiai 130cm ax.gif bet manau,kad visvien super atrodysiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Lauksim smile.gif
Atsakyti
Greitai grazuolytes rodotes biggrin.gif ax.gif thumbup.gif
Atsakyti