Įkraunama...
Įkraunama...

Pastojimas po KT

QUOTE(PAJŪRIO SMILTIS @ 2013 03 22, 14:03)
pastojau per pirmą ciklą po KT nutraukimo. Bet prieš tai pasidariau tyrimus, truputį pasigydžiau (buvo radę kažkokių zarazų).

tai gydetes dar kt gerdama ar po ju nutraukimo? g.gif
Atsakyti
labuka 4u.gif O man po KT pavyko laaabai greitai. pamenu nustojau gerti KT sulaukiau mmmm ir po ju daugiau jau nieko nebsulaukiau thumbup.gif nors galvojau kad uztruksime ilgaiu. lygiai taip pat gavosi ir su antruoju nestumu thumbup.gif Cia manyciau nuo mamytes organizmo priklauso. Gal bandykt folines rugsties pagerti, mano pazystama 8 men. bande noeko nesigavo, pagere foli gal pora menesiuku ir pastojo thumbup.gif tai arba sutapimas buvo arba folis padejo. Sekmes visoms bandancioms 4u.gif
Atsakyti
Man irgi labai greitai pavyko. KT geriau apie 6 metus be pertrauku. Tada sugalvojau padaryt pertrauka, mmm buvo labai nereguliarios, tai pasidariau visus tyrimus- nieko nerado, atsakymas buvo, kad mano tiesiog toks ciklas, kad mmm svyruoja tarp 4-6 sav ir kad gali buti, kad planuojant nestuke.gif teks ilgiau dirbti, negu siaip...
Tada pradejau gerti KT vel, bet darydama keliu menesiu pertrauaks kas 6-8 men. Tai va sausi nusprendziau daryt pertrauka, sulaukiau vienu mmm ir po ju jau ipusejus ciklui nusprendem bandyt nestuke.gif ir iskart uzkibo thumbup.gif

O jau prisiklausius visko buvau, kazkur net skaiciau, kad 6 metus be pertrauku naudojus KT jau gali niekad nepastot ir tt ir pan. taip, kad tai netiesa biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Planuoju ir as nutraukti gerti KT, geriau beveik 3metus be pertraukos. Dabar skaitineju apie folio rugsti. Sakykit ar jus ja pradejot gerti is karto po KT nutraukimo?
Galvoju gal reiks ir pas gydytoja apsilankyt pasikonsultuot, bet gyvenu Danijoje ir kalba dar ne labai gerai moku, tai sunku man kartais su tuo gydytoju susisneket blush2.gif Idomu ar darotes kokius tyrimus pries pradedamos planuot nestuke.gif ir jei taip tai kokius? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gizzy @ 2013 04 01, 11:17)
Sveikos  smile.gif

Planuoju ir as nutraukti gerti KT, geriau beveik 3metus be pertraukos. Dabar skaitineju apie folio rugsti. Sakykit ar jus ja pradejot gerti is karto po KT nutraukimo?
Galvoju gal reiks ir pas gydytoja apsilankyt pasikonsultuot, bet gyvenu Danijoje ir kalba dar ne labai gerai moku, tai sunku man kartais su tuo gydytoju susisneket  blush2.gif Idomu ar darotes kokius tyrimus pries pradedamos planuot  nestuke.gif  ir jei taip tai kokius?  ax.gif

Siaip folio rugsti gerai pradet gert isanksto, tai jei jau nusprended planuotis, tada ir pradekit gert. As susivelinau truputi, nes mum taip greitai gavos viskas, buciau norejus ilgiau ja pagerti, bent jau nuo paskutinio ciklo pradzios, na bet yra kaip yra.
Del turimu mes jokiu nesidarem, kai viskas gerai, tai kazkaip atrodo, kad nelabai ju ir reikia g.gif Jei butume bande ir niekas nesigave kazkiek laiko, tada buciau ejus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-Vakare- @ 2013 04 01, 17:42)
Siaip folio rugsti gerai pradet gert isanksto, tai jei jau nusprended planuotis, tada ir pradekit gert. As susivelinau truputi, nes mum taip greitai gavos viskas, buciau norejus ilgiau ja pagerti, bent jau nuo paskutinio ciklo pradzios, na bet yra kaip yra.
Del turimu mes jokiu nesidarem, kai viskas gerai, tai kazkaip atrodo, kad nelabai ju ir reikia  g.gif  Jei butume bande ir niekas nesigave kazkiek laiko, tada buciau ejus  ax.gif

Dėkui labai už atsakymą 4u.gif Šiandien kaip tik paskutinę KT išgersiu ir viskas smile.gif Rytoj, jei pavyks, bandysiu apsilankyti pas gydytoja, gal pavyks nors truputi pasikonsultuot smile.gif Ir rytoj reiks tos folio rūgšties nusipirkt smile.gif
Atsakyti
Nutraukiau KT po pusantrų metų, dar mėnesiuką pasisaugojom kitaip (norėjau dar folio prieš nestuke.gif pagerti), ir ką.. nustojom visiškai saugotis ir iš pirmo ciklo užkibo smile.gif tikiuosi viskas gerai bus wub.gif

visoms visoms planuojančioms linkiu lengvai sulaukti savo angeliukų 4u.gif
Atsakyti
Sveikos ,
as po pirmojo nestumo KT geriu jau metus , su vyru galvojame apie antra leliuka smile.gif . Buvau pas gyd. sake kad reik dabar dagert KT pakuote iki galo . kad ciklas neissibalansuotu , tada menesi pasisaugoti ir jau galima bus bandyti smile.gif tikiuosi pavyks neuzislgo pastoti smile.gif bet sake kad geriau butu jog is pirmo ciklo nepastociau , nes kazkaip gimdos glivyne turi atsigauti , atsistatyti , tada lengvensne implantacija buna .
Ir liepe folio rugsti gerti , tai jau pradejau
Atsakyti
Man atvirksciai sake, bandyt iskart po KT nutraukimo pastot (nors man juos ir gert liepe del hormonu bardako ir geriau tik 4 men.) O foline iskart po KT nutraukimo pradet, po 800mcg gert, nes kad jinai pasisavintu ir organizmas jos prisisotintu reikia ~3men. Taip kad galima ja pradet gert ir dar naudojant KT, rysio jokio tarp ju ner, nes folio rugstis reikalinga embrionui apsaugoti nuo apsigimimu. Jos ir seip moterim patariama karts nuo karto pagert, nes gerai veikia organizma wink.gif
Atsakyti
Sveikos. as ir geriau kt. man gydytoja liepe foline pradet gert ir begerdama su kt, nes vistiek laukti turejau, kada paskutine tablete isgersiu. Planuot pastot galima iskarto nutraukus kt, nes per pirmaja menesiniu diena pradeda formuotis nauja kiausialaste ir kas buvo iki tol (KT gerimas), jau nebeturi reiksmes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intelektuale: 22 balandžio 2013 - 09:01
QUOTE(Jasminele7 @ 2013 04 17, 19:51)
Sveikos ,
bet sake kad geriau butu jog is pirmo ciklo nepastociau , nes kazkaip gimdos glivyne turi atsigauti , atsistatyti , tada lengvensne implantacija buna .
Ir liepe folio rugsti gerti , tai jau pradejau

man gine liepė iškart, tik nustojus vartoti kontraceptines tabletes, bandyti nestuke.gif o folinę rūgštį aš jau geriu, nes iki planuojamo nėštumo reikia 3mėn pagerti ją
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2013 04 22, 15:19)
man gine liepė iškart, tik nustojus vartoti kontraceptines tabletes, bandyti nestuke.gif o folinę rūgštį aš jau geriu, nes iki planuojamo nėštumo reikia 3mėn pagerti ją

Kazi kodel man liepe padaryti 1men pertrauka, t.y. sulaukti bent vienu menesiniu, atseit implantacija gali nepavykti , nes gimdos sieneles isplonejusios ? g.gif gal priklauso nuo kontraceptiko rusies . Ka jus vartojate?
Atsakyti