Įkraunama...
Įkraunama...

Pastojimas po KT

QUOTE(Jasminele7 @ 2013 04 23, 14:59)
Kazi kodel man liepe padaryti 1men pertrauka, t.y. sulaukti bent  vienu menesiniu, atseit implantacija gali nepavykti , nes gimdos sieneles isplonejusios ? g.gif gal priklauso nuo kontraceptiko rusies . Ka jus vartojate?

Neturėtų priklausyti nuo rūšies, nes jų visų poveikis juks vienodas - kalbu apie esminį poveikį.
Galbūt sakė vieną ciklą palaukti, kad pamatytumėt, jog tikrai viskas susinormalizavo.
Čia visi medikai skiria savus metodus - vieni ir vaistus skiria nuo tam tikros ciklo dienos, o kiti į ciklo dienas sako nežiūrėti mirksiukas.gif
Atsakyti
As kai paklausiau savo gydytojo ar reikia daryti pertrauka, nes beveik tris metus be pertraukos geriau KT, tai jis is pradziu paziurejo kokias tabletes geriau ir pasake, kad pertraukos daryti nereikia man smile.gif Tai manau gal vis tik priklauso nuo to kokias gerei, bet as ne gydytoja, tai cia tik siaip mano pamastymas blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif As ir damusiau paskutine tablete ir laukiu dabar mmm smile.gif Pradesiu siandien gerti folio ir su vyru pasitarem,kad saziningai 3 men atgersiu ir poto jai startuosim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jasminele7 @ 2013 04 23, 14:59)
Kazi kodel man liepe padaryti 1men pertrauka, t.y. sulaukti bent  vienu menesiniu, atseit implantacija gali nepavykti , nes gimdos sieneles isplonejusios ? g.gif gal priklauso nuo kontraceptiko rusies . Ka jus vartojate?

man sake 2 men palaukti.. kad ivyktu po 1 ovuliacija kiekvienoj pusej, o 3 men jau bandyti g.gif
Atsakyti
sveikos.kai tik nustojau gerti kt per pirma menesi nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vanesa9 @ 2013 03 22, 18:41)
tai gydetes dar kt gerdama ar po ju nutraukimo?  g.gif

Gydžiausi dar vartodama KT
Atsakyti
Sveikutės.
Jungiuosi prie jūsų 4u.gif

Aš KT naudojau nuo 18kos, o dabar man 25 bus. Buvau metų pauzę padarius prieš kelis metus, tai baigėsi tuo, kad tris mėnesius neturėjau mm, teko gert Duphaston'ą ir toliau gerti KT. smile.gif
Dabar jau turėtų ateiti antrosios mm po paskutinės tabletės. Nesisaugom nuo pat tada, kai paskutinę KT išgėriau. Pirmosios mėnesinės atėjo per anksti. Taigi, 25 rugpj. paskutinė KT, 17 rugs. prasidėjo mm. Dabar manau irgi panašiai turėtų prasidėt, jau kitą savaitę, bet labai tikiuosi, jog neprasidės. Gandrų jau laukiam, o dar mūsų antros vestuvių dienos rytą vienas porą valandų sukinėjos prie sodybos bigsmile.gif Vestuvės buvo prieš du su trupučiu mėn. wub.gif

Taigi, laukiu jau pirmojo testo (bent jau vaiduoklio) teigiamų rezultatų. Bandysiu iškentėti iki kitos savaitės dėl mm, ir jei neateis, darysiu testuką thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lamelaa: 10 spalio 2013 - 11:36
Sveikutes smile.gif As pastojau per antra cikla thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Po 7erių metų pertraukos nutarėme susiplanuoti antrą klecką wub.gif
KT gėriau apie du metus, kai nutraukiau, aišku susirgau. Na o daugiau mmm neulaukiau. Du testukai rodo II smile.gif Dabar mane labai neramina, na nesitikėjau taip greit, iškart po KT Etindros. Ar neatsiliepia vaikučiui ir kažkas panašaus ? Ryt eisu pas gine, bet vistiek toks gniužulas širdy...
Atsakyti
QUOTE(OVM @ 2014 01 13, 09:38)
Sveikos  4u.gif
Po 7erių metų pertraukos nutarėme susiplanuoti antrą klecką  wub.gif
KT gėriau apie du metus, kai nutraukiau, aišku susirgau. Na o daugiau mmm neulaukiau. Du testukai rodo II  smile.gif Dabar mane labai neramina, na nesitikėjau taip greit, iškart po KT Etindros. Ar neatsiliepia vaikučiui ir kažkas panašaus ? Ryt eisu pas gine, bet vistiek toks gniužulas širdy...

as naudojau KT ilgai ir nustojus naudot po pirmu mmm iskart pastojau- nestumas buvo labai lengvas ir leliukas gime didelis ir sveikas wub.gif ir apskritai, daug kam kai kazkiek laiko nepastoja, gines dabar pataria panadot KT ir nutraukus vel bandyt pastot, nes sako, kad tik nutraukus KT vaisingumas padidejes buna, tai viskas bus gerai- nepergyvenkit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-Vakare- @ 2014 01 13, 13:29)
as naudojau KT ilgai ir nustojus naudot po pirmu mmm iskart pastojau- nestumas buvo labai lengvas ir leliukas gime didelis ir sveikas  wub.gif  ir apskritai, daug kam kai kazkiek laiko nepastoja, gines dabar pataria panadot KT ir nutraukus vel bandyt pastot, nes sako, kad tik nutraukus KT vaisingumas padidejes buna, tai viskas bus gerai- nepergyvenkit  mirksiukas.gif

dėkui wub.gif
Atsakyti
Naudojau zieda, gyd patare padaryt 3 men pertrauka, mes padarem 1.5men pertraukele ir sakom reik bandyt, nes pirmas pavyko po pusmecio bandymu, o antras iskart nestuke.gif laukiam wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo permatoma: 04 birželio 2014 - 19:19