Įkraunama...
Įkraunama...

Dolitos batai

QUOTE(Elitute @ 2012 11 28, 08:48)
Laba diena, pirma karta nusipirkau is dolitos isparduotuves batus Vic ir noriu grazinti. Ar priima normaliai, be konfliktu? mano koja 40, kartais net 41. Įkalbėjo pardavejas pirkti 41, nes ziema silciau ir t.t. įsidėsiu vitpadi ir bus gerai..susigundziau, nes modelis geras, 40 dydzio nebuvo. Pavaiksciojau pora dienu ir kazkaip jauciu, kad didoki sad.gif nelabai patogu eiti, bet tik vos vos. Tiesa, su siltesniu vitpadziu nebandziau. Ar kam teko isspresti dydzio problema su vitpadzio pagalba? Ir pasislikti noriu, bet kaip ir nelabai patogu..siaubas, kaip pasimeciau. Siandien vaziuojam i vilniu, jei sugalvosiu paskutine minute, tai grazinsiu arba pasiliksiu g.gif

Jei jau lauke nešioti ir jokio broko nėra, grąžinti bus sunku. Vidpadis gerokai pamažina batą, ypač jei žieminis.
Atsakyti
QUOTE(Elitute @ 2012 11 28, 07:48)
Pavaiksciojau pora dienu ir kazkaip jauciu, kad didoki sad.gif

jeigu yra matomų vaikščiojimo žymių - nebeturėtų priimti atgal ax.gif

pamėginkite su vidpadžiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Mamytes ar matet,kad nuo siol Dolita batus galima isigyti ir internetu,tereikia nueiti i ju pusl.www.dolita.lt
Na bet as visada uztai,kad geriau pirkti gyvai ir matuotis,nes batai toks jau dalykas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ginciucha @ 2012 12 02, 15:40)
Mamytes ar matet,kad nuo siol Dolita batus galima isigyti ir internetu,tereikia nueiti i ju pusl.www.dolita.lt
Na bet as visada uztai,kad geriau pirkti gyvai ir matuotis,nes batai toks jau dalykas ax.gif

labai ačiū už info, nieko nežinojau apie intrenetinę parduotuvę dolitos thumbup.gif thumbup.gif
labai gerai, patogiau bus įsigyti, wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Dolitoje patiko vieni italu gamintojo NOW ilgaauliai. Niekad neteko girdeti tokios firmos, tad pries tai nusprendziau panarsyti internete. Kaip tai gali buti, kad nera gamintojo oficialaus puslapio? g.gif Bent jau Dolitoje, mano nuziuretu ilgaauliu kaina siekia kelis simtus eu, tai keista, kad salyginai nepigios avalynes gamintojas net oficialaus webo neturi, arba as nemoku susirasti, kas butu neitiketina schmoll.gif Gal teko kuriai girdeti apie NOW?
Atsakyti
QUOTE(Joviva @ 2015 01 17, 21:01)
Sveikos 4u.gif  Dolitoje patiko vieni italu gamintojo NOW ilgaauliai. Niekad neteko girdeti tokios firmos, tad pries tai nusprendziau panarsyti internete. Kaip tai gali buti, kad nera gamintojo oficialaus puslapio?  g.gif  Bent jau Dolitoje, mano nuziuretu ilgaauliu kaina siekia kelis simtus eu, tai keista, kad salyginai nepigios avalynes gamintojas net oficialaus webo neturi, arba as nemoku susirasti, kas butu neitiketina schmoll.gif  Gal teko kuriai girdeti apie NOW?

Yoxx paziurekit,pigiau😉
Atsakyti
Sveiki,

perskaiciau Dolitos temoj, kad gal jus turite ir Dolitos batu nuolaidu kortele?
Perkant internetu gal ten tik koda koki suvesti reikia. Nereikia nei korteles smile.gif

Dar svarstau, bet jeigu ka, paskolintumete? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daivius @ 2015 11 09, 19:42)
Sveiki,

perskaiciau Dolitos temoj, kad gal jus turite ir Dolitos batu nuolaidu kortele?
Perkant internetu gal ten tik koda koki suvesti reikia. Nereikia nei korteles smile.gif

Dar svarstau, bet jeigu ka, paskolintumete? smile.gif

Aha, merginos, ir man idomu, gal kas zino?? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, Dolitos batų gerbėjos 4u.gif . Aš irgi šį sezoną kažkaip pro šią parduotuvę negaliu praeiti blush2.gif ... Tokių gražių ilgaaulių yra wub.gif . Dabar kaip tik geras laikas, nukainuotiems batams dar 15 proc papildomai nuolaidos duoda. Bet kaip taisyklė, išsirenku batus iš naujos kolekcijos, kuriems neduoda jokios nuolaidos verysad.gif ... Reikėtų Dolitos svarbaus klijento kortelės, kuri turi kažkokią nuolaidą, gal kas galit pasidalinti?... Į a.ž. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 12 16, 22:16)
Sveikos, Dolitos batų gerbėjos  4u.gif . Aš irgi šį sezoną kažkaip pro šią parduotuvę negaliu praeiti blush2.gif ... Tokių gražių ilgaaulių yra  wub.gif . Dabar kaip tik geras laikas, nukainuotiems batams dar 15 proc papildomai nuolaidos duoda. Bet kaip taisyklė, išsirenku batus iš naujos kolekcijos, kuriems neduoda jokios nuolaidos verysad.gif ... Reikėtų Dolitos svarbaus klijento kortelės, kuri turi kažkokią nuolaidą, gal kas galit pasidalinti?... Į a.ž. Ačiū  4u.gif

Pažiūrėkite www.yoox.com tinklapyje. Gal jūsų batai be jokių nuolaidos kortelių bus pigesni. Siuntimas į LT nemokamas. Grąžinimas taip pat. Yoox labai daug Dolitos asortimento, ir kainos bent per išpardavimus kitokios
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Gal kuri turit Dolitos nuolaidu kortele ir galetumet paskolinti korteles nuolaida? Nusiziurejau vienus batukus ir kaip tycia nera jiems jokios ispardavimu nuolaidos, o taip noretusi nusipirkti pigiau ir sutaupyti pinigeliu blush2.gif Buciau labai dekinga jei kas sutiktu pagelbeti 4u.gif

Beje, fiziskai kortele nera reikalinga, uztenka parduotuveje pasakyti tik korteles turetojo telefono numeri ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mademoisellee: 13 sausio 2016 - 13:38
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 12 17, 08:31)
Pažiūrėkite www.yoox.com tinklapyje. Gal jūsų batai be jokių nuolaidos kortelių bus pigesni. Siuntimas į LT nemokamas. Grąžinimas taip pat. Yoox labai daug Dolitos asortimento, ir kainos bent per išpardavimus kitokios

Taip, nemazai Dolitiniu batu yooxe gerokai pigiau galima nusipirkti drinks_cheers.gif bet kaip taisykle, kad geidziamiausio modelio - nebus ir teks pacioj Dolitoj pirkti biggrin.gif pvz, Fru.it, kurie man asmeniskai visuomet dailiausi buna, yooxe asortimentas labai kuklus (tiek us, tiek lt)

Beje, kaip seniau tas lojalumo korteles duodavo? dabar sustabdytas ju dalinimas..tai man keista, kai jie padaro akcijas, kurios tik su tom kortelem, o ju isigyt niekaip neimanoma ir apskritai labai mazai kas jas turi...
Atsakyti