Įkraunama...
Įkraunama...

Dolitos batai

QUOTE(_aRa @ 2012 08 20, 14:50)

Gal kartais kas turetumete daugiau negu 10% ir galima butu susitarti del pirkimo Vilniuje. Prisidetu ir Jums taskai:))

Aš irgi norėčiau paklausti gal kas paskolintų kortėlę Klp rugsėjo mėnesį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Abejoklė @ 2012 08 20, 15:20)
Aš irgi norėčiau paklausti gal kas paskolintų kortėlę Klp rugsėjo mėnesį ax.gif

del Klaipėdos galime susitarti su manimi, suderintume kokį savaitgalį galėtume susitikti pardeje, jei tinka toks jums variantas , jei ką rašykite man į až wub.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(_aRa @ 2012 08 20, 14:50)
Ok, labai aciu.
Pasiteiravau Dolitoje, tai sake duoda ir naujai tiek kiek yra korteleje sukaupta.

Gal kartais kas turetumete daugiau negu 10% ir galima butu susitarti del pirkimo Vilniuje. Prisidetu ir Jums taskai:))

Labai lauksiu.

Rasykite prasau i AZ arba ramune0118@gmail.com

taip reikia kaupti nuo 0 lt. iki 2000lt. tada duoda kortelę, o iki to duoda naujiems klientams tokias korteles laikinas, kai sukaupi, tada duoda, tą jau tikrą kortelę. Pas mane pakolkas tik 10 proc. tik nežinau kiek man trūksta iki 15 proc. reiks pasiklausti kitą kartą pardavėjos ax.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga_: 21 rugpjūčio 2012 - 17:03
QUOTE(inga_ @ 2012 08 21, 17:59)
del Klaipėdos galime susitarti su manimi, suderintume kokį savaitgalį galėtume susitikti pardeje, jei tinka toks jums variantas , jei ką rašykite man į až wub.gif  mirksiukas.gif
Papildyta:

taip reikia kaupti  nuo 0 lt. iki 2000lt. tada duoda kortelę, o iki to duoda naujiems klientams tokias korteles laikinas, kai sukaupi, tada duoda, tą jau tikrą kortelę. Pas mane pakolkas tik 10 proc. tik nežinau kiek man trūksta iki 15 proc. reiks pasiklausti kitą kartą pardavėjos ax.gif  smile.gif

Aciu uz info.
Dar vis tikiuosi, kad kokia mamyte atsilieps ir is Vilniaus:))
Atsakyti
Laba,
Vėl noriu batų is Dolitos.
Gal visdėlto jau kuri mamytė turi didesnę nuolaidą nei 10% Vilniuje?

Labai lauksiu žinutės
Atsakyti
Mergaites,na jus pabandykite pardavejos paprasyti kad jums pritaikytu tuos 15proc.jos tikrai ta gali.Man kazkada pavyko thumbup.gif Dabar turiu kortele su 15proc.galeciau duoti kam pasinaudoti Kaune mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ginciucha @ 2012 11 21, 15:35)
Mergaites,na jus pabandykite pardavejos paprasyti kad jums pritaikytu tuos 15proc.jos tikrai ta gali.Man kazkada pavyko  thumbup.gif  Dabar turiu kortele su 15proc.galeciau duoti kam pasinaudoti Kaune mirksiukas.gif

čia nuo merginos priklauso kuri duoda nuolaidą, jei duoda nuolaidą didesnę, tada pati mažiau uždirba, aš taip suprantu, kaip ir visur atlyginimas dar plius ir nuo apyvartos smile.gif ax.gif pas mane berods 10 proc. 15 proc nuo kada duoda kai 3000 lt suma? nebepamenu, buvai praeitą savaitę, tai kažkaip kad labai kokių norėčiau nemačiau, kai kurie net tie patys modeliukai, tik spalvos kitos, tai kai pirksiu kitą kartą reiks pasiklausti ką esu ten sukaupus kortelėje tongue.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2012 11 21, 19:48)
čia nuo merginos priklauso kuri duoda nuolaidą, jei duoda nuolaidą didesnę, tada pati mažiau uždirba, aš taip suprantu, kaip ir visur atlyginimas dar plius ir nuo apyvartos smile.gif  ax.gif  pas mane berods 10 proc. 15 proc nuo kada duoda kai 3000 lt suma? nebepamenu, buvai praeitą savaitę, tai kažkaip kad labai kokių norėčiau nemačiau, kai kurie net tie patys modeliukai, tik spalvos kitos, tai kai pirksiu kitą kartą reiks pasiklausti ką esu ten sukaupus kortelėje tongue.gif  ax.gif

Taip, priklauso nuo pardavejos. Man viena karta pardaveja padare nuolaida,nes korteles neturejau. O kita karta sako rasykite i offisa, kad perziuretu jums nuolaida.

Atsakyti
QUOTE(_aRa @ 2012 11 22, 16:37)
Taip, priklauso nuo pardavejos. Man viena karta pardaveja padare nuolaida,nes korteles neturejau. O kita karta sako rasykite i offisa, kad perziuretu jums nuolaida.

jo jo, man vieną taip pat net neturėjau kotelės nuo naujos kolekcijos 30 proc. padarė prieš kalėdas blink.gif o kitą kartą ne 5 proc. negavau, liepė kaupti taškus ką ir padariau, smile.gif ax.gif
Atsakyti
Na aisku kad viskas priklauso nuo pardavejos ir jos nuotaikos ax.gif Bet juk bandyti galima blush2.gif Jei neklystu si savaitgali su Dolitos klubo kortele visai avalynei ir rankinems bus taikoma 30proc.nuolaida
Atsakyti
Laba diena, pirma karta nusipirkau is dolitos isparduotuves batus Vic ir noriu grazinti. Ar priima normaliai, be konfliktu? mano koja 40, kartais net 41. Įkalbėjo pardavejas pirkti 41, nes ziema silciau ir t.t. įsidėsiu vitpadi ir bus gerai..susigundziau, nes modelis geras, 40 dydzio nebuvo. Pavaiksciojau pora dienu ir kazkaip jauciu, kad didoki sad.gif nelabai patogu eiti, bet tik vos vos. Tiesa, su siltesniu vitpadziu nebandziau. Ar kam teko isspresti dydzio problema su vitpadzio pagalba? Ir pasislikti noriu, bet kaip ir nelabai patogu..siaubas, kaip pasimeciau. Siandien vaziuojam i vilniu, jei sugalvosiu paskutine minute, tai grazinsiu arba pasiliksiu g.gif
Atsakyti
As siulyciau batukus grazinti kol dar imanoma mirksiukas.gif O del grazinimo,tai dar niekada neteko grazinti,tai nieko negaliu pasakyti kaip ten pas juos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ginciucha: 28 lapkričio 2012 - 11:04
Isparduotuvej nesu pirkusi,bet siaip teke grazint i Dolita,tai prieme be problemu,bet lauke su jais nevaiksciojus buvau.O siaip su vidpadziu bato dydis sumazeja nuo 0,5 iki pilno dydzio,Daznai tenka detis vidpadi,nes mano koja 37,5 realiai,todel daznai buna kad 37 mazokas,o 38 jau didokas,gelbeja vidpadis ziema.
Atsakyti