QUOTE(kavamale @ 2011 10 29, 23:48)
na, ziuriu, musu skoniai panasus, tikrai puikus batai

gaila, kad kainos nemazos, bet jei galima sau leist, tai kodel ne uz kokybiskus batus
mano bendraminte, kavamale, patikėkite, tikrai nėra lengva nueiti ir tiek sumokėti, kadabgi gyvenu provincijoje neturiu tiek laiko ir kuro atžvilgiu važiuoti po kokius tris kartus, kad gaučiau su sale batų, o be to , taip jau praeitais metais ir Vilniuje ieškojau ir Klaipėdoje per JAMAM buvau ir gruodžio mėn prieš kalėdinius išpardavimus važiavau

ir viskas kol trūko kantrybė ir į dolita atvažiavau ir pamačiau , kad čIa mano stiliaus ir skonio prekės, aišku kainos netenkina, pagal mūsų pragyvenimo lygį, didokos, bet jei žiūrint kainas ir lyginant kokios brendai batų akropolyje ir kokybė, tada aš dadedu 200 lt ir man nereikia blaškytis, po du mėn, aš sutaupau laiko, kuro ir dar gaunu tokius batus kuriais nei karto grįžusi nesuabejojau, ar man jų reikėjo ar man jie patinka, o iš kitų parduotuvių grįžus man taip būdavo
tai va mergaitės, tad dabar nebesiblaškau ir batus perku šioje parduotuvėje, aišku, kartais ir sale pataikau ir perku tikrai normaliomis kainomis, na kartais kaip šiuo atveju nelaukiau sale, nes norėjau gauti su kailiuku, nes praeitais metais belaukdama, nebegavau su kailiuku,

bet nusipirkau demisezoninius su 30 proc
ankščiau pirkdavau kokius penkis metus iš ESTE tai lyginant su dolita tikrai kainos kai kurių brendų panašios, bet kokybė geresnė tikrai dolitos batų, tad gavosi taip , kad este iškeičiau į dolitą