Įkraunama...
Įkraunama...

Dolitos batai

QUOTE(Lyre @ 2011 10 27, 11:39)
Neeina nuotrauka nukopijuoti. Va http://www.dolita.lt...ms/we-are/32562  Antroj eilutej paskutini. wub.gif

SU Gėlyte šitie, taip? na tokie puošnūs smile.gif sveikinu su pirkiniuhttp://www.dolita.lt...erims/now/29842

na maniškiai kur sakiau rezervavusi esu tai tie pirmoje eilėje treti wub.gif

o turiu tokius pat iš 4 eilės antrus wub.gif praėjau nuo gruodžio mėn diena iš dienos thumbup.gif
o pavasarį dar tokius pirkau 6 eilė 4 modeliukas- paskutinis irgi nerealūs, visą dabar rugsėjo-spalio mėn. išėjau wub.gif
tai myliu ir aš šią parduotuvę wub.gif
gaila. kad foto neleidžia iškelt schmoll.gif iš dolita.lt
Atsakyti
Taip, su rozem, ju yra ne viena. Grozis neapsakomas, nuotraukoj gerai nesimato.

Pas tave pirmoje eilėje treti zomsiniai? Man patinka zomsas, bet kai turejau, pagalvojau, kad nebepirksiu, nes nusitrina greit, o as nusitrinusiu nenesioju.
Atsakyti
QUOTE(Lyre @ 2011 10 27, 12:51)
Taip, su rozem, ju yra ne viena. Grozis neapsakomas, nuotraukoj gerai nesimato.

Pas tave pirmoje eilėje treti zomsiniai? Man patinka zomsas, bet kai turejau, pagalvojau, kad nebepirksiu, nes nusitrina greit, o as nusitrinusiu nenesioju.

patikėkite aš ankščiau ir gi greitai nunešiodavau, o dabar kai nusipirkau dolitoje FRU.IT NOW tai iš nereikia priežiūros , užpučiu su juoda spalva impregnatorių ir varau thumbup.gif gyvenime netikėjau , kad žomšas taip gali gerai dėvėtis, o kai pirkdavau iš este tai ten jo kaina didelė ir kokybė verysad.gif doh.gif
tai va ką reiškia kokybiškai išdirbta ir paruošta oda thumbup.gif todėl vėl grįšiu poryt pirkti panašių, o senieji atrodo puikiai ir teko per druskas žiemą praeiti, tikrai labai geros kokybės tie batai, bent jau tos firmos
na pasigirsiu kokiam šeštadienio vakarą , ką man ten teko įsigyt smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2011 10 27, 13:37)
http://www.dolita.lt...erims/now/29842

na maniškiai kur sakiau rezervavusi esu tai tie pirmoje eilėje treti wub.gif 

o pavasarį dar tokius pirkau 6 eilė  4 modeliukas- paskutinis irgi nerealūs, visą dabar 

kokie grazus abieji, kokios kainos? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 28 spalio 2011 - 08:10
Labai faini modeliukai jusu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2011 10 28, 09:08)
kokie grazus abieji, kokios kainos?  bigsmile.gif

kainos tų su kailiuku bus apie 930 lt.
už tuos kitus ilgaaulius pirkau praeitais metais gruodžio mėn , pataikiau tą savaitgalį į 30 proc nuolaidą tai sumokėjau 579 lt, o kaina buvo 819 lt

Papildyta:
QUOTE(ginciucha @ 2011 10 28, 12:01)
Labai faini modeliukai jusu thumbup.gif

ačiū jums ginciucha , tikrai malonu, kad ir jie jums patiko wub.gif čia foto tie batai dolitos puslapiuose juoduose fonuose ir dar batas juodas, tai sunku įžiūrėti realybėje, kaip jie atrodo, jūs mačiau ir gi perkate doitos batus , berods smile.gif gerbėja esate 4u.gif
Atsakyti
na mergaitės jau grįžau iš šopingų, tai įsigijau, kitus taip pat viduje su pašiltinimu su natūraliu kailiuku paduke thumbup.gif nes būtent paduke norėjau, kad būtų, o ne kur aulas eina,ne sdažnai taip būna vitpadis plikas, o šonuose kailiai, tai kam g.gif gi jei pėda pradeda šalti, tai nuo pado, o ne nuo blauzdos ax.gif
tai modeliukas šis iš antros eilės pirmi- pilkai rudi(dunkelgrau)

wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga_: 29 spalio 2011 - 20:50
QUOTE(inga_ @ 2011 10 29, 22:48)
na mergaitės jau grįžau iš šopingų, tai įsigijau, kitus taip pat viduje su pašiltinimu su natūraliu kailiuku paduke thumbup.gif nes būtent paduke norėjau, kad būtų, o ne kur aulas eina,ne sdažnai taip būna vitpadis plikas, o šonuose kailiai, tai kam g.gif  gi jei pėda pradeda šalti, tai nuo pado, o ne nuo blauzdos ax.gif
tai modeliukas šis iš antros eilės pirmi- pilkai rudi(dunkelgrau)

wub.gif  wub.gif

na, ziuriu, musu skoniai panasus, tikrai puikus batai bigsmile.gif gaila, kad kainos nemazos, bet jei galima sau leist, tai kodel ne uz kokybiskus batus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2011 10 29, 23:48)
na, ziuriu, musu skoniai panasus, tikrai puikus batai bigsmile.gif  gaila, kad kainos nemazos, bet jei galima sau leist, tai kodel ne uz kokybiskus batus  4u.gif

mano bendraminte, kavamale, patikėkite, tikrai nėra lengva nueiti ir tiek sumokėti, kadabgi gyvenu provincijoje neturiu tiek laiko ir kuro atžvilgiu važiuoti po kokius tris kartus, kad gaučiau su sale batų, o be to , taip jau praeitais metais ir Vilniuje ieškojau ir Klaipėdoje per JAMAM buvau ir gruodžio mėn prieš kalėdinius išpardavimus važiavau doh.gif ir viskas kol trūko kantrybė ir į dolita atvažiavau ir pamačiau , kad čIa mano stiliaus ir skonio prekės, aišku kainos netenkina, pagal mūsų pragyvenimo lygį, didokos, bet jei žiūrint kainas ir lyginant kokios brendai batų akropolyje ir kokybė, tada aš dadedu 200 lt ir man nereikia blaškytis, po du mėn, aš sutaupau laiko, kuro ir dar gaunu tokius batus kuriais nei karto grįžusi nesuabejojau, ar man jų reikėjo ar man jie patinka, o iš kitų parduotuvių grįžus man taip būdavo verysad.gif
tai va mergaitės, tad dabar nebesiblaškau ir batus perku šioje parduotuvėje, aišku, kartais ir sale pataikau ir perku tikrai normaliomis kainomis, na kartais kaip šiuo atveju nelaukiau sale, nes norėjau gauti su kailiuku, nes praeitais metais belaukdama, nebegavau su kailiuku, verysad.gif bet nusipirkau demisezoninius su 30 proc thumbup.gif
ankščiau pirkdavau kokius penkis metus iš ESTE tai lyginant su dolita tikrai kainos kai kurių brendų panašios, bet kokybė geresnė tikrai dolitos batų, tad gavosi taip , kad este iškeičiau į dolitą wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos,
Nusiziurejau labai vienus tokius superinius batus is naujos kolekcijos Vilniuje.

O sakykite kokia yra maksimali nuolaida kokia gali sukaupti pirkejas?

Ankstesnuose psl rase, kad 15%. Ar jo tokia ir dabar yra ar kas nors pasikeite?

Aciu
Atsakyti
QUOTE(_aRa @ 2012 08 17, 12:54)
Sveikos,
Nusiziurejau labai vienus tokius superinius batus is naujos kolekcijos Vilniuje.

O sakykite kokia yra maksimali nuolaida kokia gali sukaupti pirkejas?

Ankstesnuose psl rase, kad 15%. Ar jo tokia ir dabar yra ar kas nors pasikeite?

Aciu

kiek žinau reikia nupirkti už 2000 lt. sukaupti kortelėje pirkinių už tokią sumą, tada duoda 10 proc. naujai kolekcijai, o 15 proc. duoda kai jau kortelėje yra 3000 lt. o apie didesnę nuolaidą reikia paklausti pardavėjų, kad suteiktų info arba palaukti nuolaidos, bet dar negreit naujai duos smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2012 08 20, 09:39)
kiek žinau reikia nupirkti už 2000 lt. sukaupti kortelėje pirkinių už tokią sumą, tada duoda 10 proc. naujai kolekcijai, o 15 proc. duoda kai jau kortelėje yra 3000 lt. o apie didesnę nuolaidą reikia paklausti pardavėjų, kad suteiktų info arba palaukti nuolaidos, bet dar negreit naujai duos smile.gif  ax.gif

Ok, labai aciu.
Pasiteiravau Dolitoje, tai sake duoda ir naujai tiek kiek yra korteleje sukaupta.

Gal kartais kas turetumete daugiau negu 10% ir galima butu susitarti del pirkimo Vilniuje. Prisidetu ir Jums taskai:))

Labai lauksiu.

Rasykite prasau i AZ arba ramune0118@gmail.com
Atsakyti