Įkraunama...
Įkraunama...

Dolitos batai

o man Dolitos batai tai jegele. ir grazus nerealiai ir patogus! zieminius "dralinu" antra ziema - ir nieko! neieko nekeiciau. visishkai. oj meluoju - raihstelius tik. va reiktu jau trecius pakeisti. dar turiu bateliu - irgi nerealus. ir grazus ir neshiojasi pasakishkai. as palaukiu nukainavimo - kad nors shimta numeta, ir tada jei kaina iki 3-4 shimtu - tai imu. visada pasitvirtina. o va Danija tai nafik - kiek pirkau tiek shudini visi - parejo tuoj pat.
Atsakyti
QUOTE(Zhvirbliuke @ 2006 03 11, 21:34)
o man Dolitos batai tai jegele. ir grazus nerealiai ir patogus! zieminius "dralinu" antra ziema - ir nieko! neieko nekeiciau. visishkai. oj meluoju - raihstelius tik. va reiktu jau trecius pakeisti. dar turiu bateliu - irgi nerealus. ir grazus ir neshiojasi pasakishkai. as palaukiu nukainavimo - kad nors shimta numeta, ir tada jei kaina iki 3-4 shimtu - tai imu. visada pasitvirtina. o va Danija tai nafik - kiek pirkau tiek shudini visi - parejo tuoj pat.

Zhvirbliuke, geriau parasyk kokios firmos-gamintojos tie batai buvo, nes kaip matau vieningos nuomones apie pardavejus nerasim, tai bent isgirde maziau zinomos firmos varda zinosime ko tiketis ax.gif
Atsakyti
girdejau ,kas Dolitos batai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cold_girl @ 2006 03 08, 00:17)
Tada bent jau negaila, kad batai per viena sezona susidevi, kai moki tik puse kainos ar maziau  rolleyes.gif

O as asmeniskai turiu Carnaby batus pirktus Dolitoje, tai jau antra sezona nesioju ir dziaugiuosi, nes tik kulniukus reikejo is naujo pakalti.

Is tikruju ir as rekomenduoju Carnaby batus. Beje, ir Akropolyje prie ledo arenos yra batu parde, nepamenu pavadinimo, kuri jais prekiauja. Madingi modeliai ir kainos 200-300 Lt. O svarbiausia, kad uztaikius ispardavima galima ten batus us 50-60 Lt nusipirkti. As jau pirkau vienus tokius, niekaip nenudrengiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelagija @ 2006 04 23, 21:14)
Is tikruju ir as rekomenduoju Carnaby batus. Beje, ir Akropolyje prie ledo arenos yra batu parde, nepamenu pavadinimo, kuri jais prekiauja. Madingi modeliai ir kainos 200-300 Lt. O svarbiausia, kad uztaikius ispardavima galima ten batus us 50-60 Lt nusipirkti. As jau pirkau vienus tokius, niekaip nenudrengiu smile.gif

tos firmos neblogi batai.
Atsakyti
Carnaby thumbup.gif . Vyras jau trecius batus nesioja ir labai patenkintas.
Atsakyti
Dolitos batais nera teke nusivilti. Zieminiai jau dvi ziemas atgyveno ir, manau, dar trecia bus geri, o nesiojami beveik kiekviena diena smile.gif Taciau tokios pacios geros kokybes batu galima nusipirkti ir pigiau, nes Dolitoje tiek daug investuota i parduotuves aplinka, pastatus, etc. blink.gif Nemazai sumokame uz malonuma apsipirkti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linxma: 26 balandžio 2006 - 15:25
Dabar pasižiūrėjau kokius aviu batus, pasirodo Cucuti firmos pirktus Dolitoje, tai galiu pasakyti kad dar kelias poras batų esu pirkusi Dolitoje, o išvada: viena kaina neatitnka kokybės.
Ne stie visi batai labai greitai oda nusitirina, nors aviu ne kiekvieną dieną tuos pačius batus, tačiau po kelių savaičių atrodo kaip po kelių sezonų avėjimo.
Ir net geriausios batų priežiūros priemonės nepadeda.
Atsakyti
QUOTE(Irmaite @ 2006 04 27, 09:37)
Dabar pasižiūrėjau kokius aviu batus, pasirodo Cucuti firmos pirktus Dolitoje, tai galiu pasakyti kad dar kelias poras batų esu pirkusi Dolitoje, o išvada: viena kaina neatitnka kokybės.
Ne stie visi batai labai greitai oda nusitirina, nors aviu ne kiekvieną dieną tuos pačius batus, tačiau po kelių savaičių atrodo kaip po kelių sezonų avėjimo.
Ir net geriausios batų priežiūros priemonės nepadeda.

Mano batų užrašas nusitrynę, bet gale ...TREND, tai išvada kad ko gero tik CARNABY yra geri iš Dolitos, o visa kita-š...tai yra nelabai kas mirksiukas.gif neįsižeiskit please blush2.gif
Atsakyti
Na,užklydau ir aš į šitą temą pasimokyti iš Jūsų klaidelių.... ax.gif Bet turiu paprieštarauti dėl Carnaby....
Praeitą rudenį įsigijau ilgaulius batus(tik pirkau ne Dolitoj,o Carnaby Gedimino prospekte) už 600Lt...Nu jau tokie jie man fainučiai buvo wub.gif Tą patį vakarą važiavau į svečius naujais batais avėdama...Užvažiavau į parduotuvę,nupirkt šio to į svečius,ir besigrožėdama savo batukais apstulbau-visa siūlė nuo nosies galo iširus apie 15cm... verysad.gif Nu žinokit,šokas buvo....Neturėjau dar nei vienų batų,kad po pusvalandžio suplyštų doh.gif
Atsakyti
Manau, kad Dolitos batai verti dėmesio. Ir stilius fainas ir kokybė labai gera 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fajerė @ 2006 04 29, 00:15)
Na,užklydau ir aš į šitą temą pasimokyti iš Jūsų klaidelių.... ax.gif Bet turiu paprieštarauti dėl Carnaby....
Praeitą rudenį įsigijau ilgaulius batus(tik pirkau ne Dolitoj,o Carnaby Gedimino prospekte) už 600Lt...Nu jau tokie jie man fainučiai buvo wub.gif Tą patį vakarą važiavau į svečius naujais batais avėdama...Užvažiavau į parduotuvę,nupirkt šio to į svečius,ir besigrožėdama savo batukais apstulbau-visa siūlė nuo nosies galo iširus apie 15cm... verysad.gif Nu žinokit,šokas buvo....Neturėjau dar nei vienų batų,kad po pusvalandžio suplyštų doh.gif

o ka toliau darei? pridavei atgal? g.gif
Atsakyti