Įkraunama...
Įkraunama...

Dolitos batai

Man Dolitos stilius nepatinka. Dažniausiai apžiūriu visas lentynas ir išeinu nieko nesimatavus, nepatinka nieko.
Atsakyti
QUOTE(fajerė @ 2006 04 28, 22:15)
Na,užklydau ir aš į šitą temą pasimokyti iš Jūsų klaidelių.... ax.gif Bet turiu paprieštarauti dėl Carnaby....
Praeitą rudenį įsigijau ilgaulius batus(tik pirkau ne Dolitoj,o Carnaby Gedimino prospekte) už 600Lt...Nu jau tokie jie man fainučiai buvo wub.gif Tą patį vakarą važiavau į svečius naujais batais avėdama...Užvažiavau į parduotuvę,nupirkt šio to į svečius,ir besigrožėdama savo batukais apstulbau-visa siūlė nuo nosies galo iširus apie 15cm... verysad.gif Nu žinokit,šokas buvo....Neturėjau dar nei vienų batų,kad po pusvalandžio suplyštų doh.gif

blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 03 08, 08:58)
Carnaby ir man puikiai nešiojasi  bigsmile.gif

Man irgi. Kol kas tai vieninteliai mano batai iš Dolitos - žieminiai buvo thumbup.gif . Kitų neįperku, nors dizainas man ten thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif mirtis. Tiesa, mano anyta yra nuolatinė Dolitos pirkėja ir visai neisikundžia.
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2006 04 29, 13:31)
o ka toliau darei? pridavei atgal?  g.gif

Tai,aišku,kad pridaviau....
Pardavėja pradėjo man siūlyti nemokamą taisymą,bet aš nesutikau,nes ,kai žinai,kad batai vos pusę valandos atlaikė,tai jau pradedi abejoti,kad jie ir pataisyti ilgiau atlaikys....
Bet priėmė tik tada,kai paskambino direktorei,ir kai vyras pradėjo vardint vartotojų teises ir t.t.Tai direktorė iškart liepė administratorei grąžinti mums pinigus....
Nors ir labai man tie batai patiko,teko jų atsisakyti....
Atsakyti
QUOTE(JaHarta @ 2006 04 29, 10:27)
Manau, kad Dolitos batai verti dėmesio. Ir stilius fainas ir kokybė labai gera 4u.gif

stilius - dalykas neapčiuopiamas, kas patinka tau, gali visai nepatikti kitam tongue.gif nors man patinka dolitos stilius, bet jau kainos ir kokybės santykis tai atleisk bet tikrai neatitinka realybės schmoll.gif
Atsakyti
tongue.gif ors man patinka dolitos stilius, bet jau kainos ir kokybės santykis tai atleisk bet tikrai neatitinka realybės schmoll.gif
[/quote]
Jeigu nebūtų kas perka, nebūtų ir šios parduotuvės.
Atsakyti
[quote=Ašara,2006 05 02, 12:36]
tongue.gif ors man patinka dolitos stilius, bet jau kainos ir kokybės santykis tai atleisk bet tikrai neatitinka realybės schmoll.gif
[/quote]
Jeigu nebūtų kas perka, nebūtų ir šios parduotuvės.
[/quote]
nepastebėjau, kad būčiau sakius, jog niekas neperka ax.gif . Ar čia tokia jūsų laisva interpretacija ax.gif g.gif ?
Atsakyti
stilius tai man tiesiog nerealus dolitos batuku,kai uzeinu tiek gerio prisiziuriu..kas antru uzsimanau ir susigadinu nuotaika verysad.gif del kainu...siaip ar taip 900lt moket nelabai galiu uz batus..
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2006 05 02, 11:36)
stilius - dalykas neapčiuopiamas, kas patinka tau, gali visai nepatikti kitam tongue.gif nors man patinka dolitos stilius, bet jau kainos ir kokybės santykis tai atleisk bet tikrai neatitinka realybės schmoll.gif

tai kad lietuvoj visur taip, kainos kosmines, galima pagalvoti kad turtuoliu salis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 05 02, 14:19)
stilius tai man tiesiog nerealus dolitos batuku,kai uzeinu tiek gerio prisiziuriu..kas antru uzsimanau ir susigadinu nuotaika verysad.gif del kainu...siaip ar taip 900lt moket nelabai galiu uz batus..

Tikrai, yra graziu batuku, as dazniausiai perku per ispardavima, nerealus, bet kokybe yra tokia: is masinos i masina dar galima pora sezonu isnesioti...
Atsakyti
man dolitos batu tiek stilius, tiek kokybe bendrai paemus thumbup.gif ta pati galiu pasakyt ir apie carnaby ar chester batu kokybe. turiu nemazai ju batu, tai tarnauja tikrai gerai. pagal mane ten optimalus kainos ir kokybes santykis. o jei ten kazkam ir pasitaike gamybinis brokas, tai dar nereiskia, kad visi ju batai s... tongue.gif tas pats galioja ir dolitai. ir aplamai as pirkdama batus visad gerai apziuriu ka perku. tai dar tfu tfu tfu kazkaip neteko prastos kokybes batu nusipirkt. vieninteliai sakyciau nenusiseke batai, tai balerinos is lacoste, kurios daze kojas. bet cia jau kita daina ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lanaa: 23 gegužės 2007 - 15:14
man patinka dolitoje, kad gali rasti isskirtiniu, stilingu ir patvariu batu tiek vyram, tiek moterim!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pop_mama: 23 gegužės 2007 - 19:51