Įkraunama...
Įkraunama...

Dolitos batai

Dolitoj ir kokybe ir modeliai patinka bigsmile.gif
Atsakyti
Geri modeliukai,kokybe irgi visai nebloga,bet atradau parduotuve kur daug daugiau taip sakant dolitos batu,yra panasiu modeliu,yta tokiu pat.Kainos irgi panasios.Gedimino9,Parduotuve "Carlo pazolini"Dabar ten tokia sale...mmmm:))
Atsakyti
buna neblogu modeliuku;)
Atsakyti
QUOTE(Liolika @ 2007 08 13, 11:46)
Geri modeliukai,kokybe irgi visai nebloga,bet atradau parduotuve kur daug daugiau taip sakant dolitos batu,yra panasiu modeliu,yta tokiu pat.Kainos irgi panasios.Gedimino9,Parduotuve "Carlo pazolini"Dabar ten tokia sale...mmmm:))

nu pasakei doh.gif jauciu nueisiu, tai `uzsikabinsiu`.bet vistiek aciu.
Atsakyti
As jau 3 poras uzkabinau per pora menesiu... bigsmile.gif ir vyrui 2 poros..
Atsakyti
Gal zinot, kaip galima internete paziureti Dolitos batus su kainomis? Pamenu budavo puslapis, bet dabar neberandu... Ar didele ziemos kolekcija? Gal kas matet, ar turi jau Fru.it ilgaauliu? Vasaros pabaigoj dar neturejo...
Atsakyti
www.dolita.lt
bet be kainu,abejoju kad db bus ilgauliu,rugsejo vidury manau turetu uzvezti..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liolika @ 2007 08 20, 14:06)
www.dolita.lt
bet be kainu,abejoju kad db bus ilgauliu,rugsejo vidury manau turetu uzvezti..smile.gif

tai va, man kainu reikia smile.gif
ilgaauliu jau buvo birzelio pabaigoj smile.gif net ir su kailiu
Atsakyti
stilius liux, man laaaabai patinka didis.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnuzhe @ 2007 08 29, 16:00)

Jau dauguma rudeniniu gavo batu, is pat pradziu veza graziasias kolekcijas:) jau rugsejo vidury tikrai nebeves ilgaauliu, dauguma jau stovi prekistaly:)
Atsakyti
QUOTE(ugnuzhe @ 2007 08 29, 14:00)

o jau si rudenine/ziemine kolekcija kokia faina thumbup.gif
Atsakyti
Is dolitas jau turiu kelias poras batu. Labiausiai patinka CAMPER - turiu net zieminius, man nuostabus, draugas tik juos perka, turi irgi jau gal 3 poras. ax.gif
Nusiskundimu nulis ir kainos nera uzkeltos, atitinka realybe! Ne karto netaisyti.
Taip pat turiu SAX basutes, odinis padas tai beabejo greit susidevi, tai klijavau gumini, bet patogumas super, oda minkstutele. mirksiukas.gif

Pries pora metu buvau nusipirkus CHESTER makasinus tai irgi dziaugiausi patogumu ir nesiojau gal 2 metus, kol per siulus suplyso. buvo labai megstami ir laaabai daznai devimi. bigsmile.gif
Papildyta:
gal kas turit is dolitos NOW ar kazkaip panasiai skambancio pavadinimo batu? unsure.gif

ketinu isigyti ilgaaulius, bet sios firmos batu dolitoj dar nepirkau... gal kas zinot, jei taip parasykit savo nuomone g.gif
Atsakyti