Dolitoj ir kokybe ir modeliai patinka

Geri modeliukai,kokybe irgi visai nebloga,bet atradau parduotuve kur daug daugiau taip sakant dolitos batu,yra panasiu modeliu,yta tokiu pat.Kainos irgi panasios.Gedimino9,Parduotuve "Carlo pazolini"Dabar ten tokia sale...mmmm:))
QUOTE(Liolika @ 2007 08 13, 11:46)
Geri modeliukai,kokybe irgi visai nebloga,bet atradau parduotuve kur daug daugiau taip sakant dolitos batu,yra panasiu modeliu,yta tokiu pat.Kainos irgi panasios.Gedimino9,Parduotuve "Carlo pazolini"Dabar ten tokia sale...mmmm:))
nu pasakei

As jau 3 poras uzkabinau per pora menesiu...
ir vyrui 2 poros..

Gal zinot, kaip galima internete paziureti Dolitos batus su kainomis? Pamenu budavo puslapis, bet dabar neberandu... Ar didele ziemos kolekcija? Gal kas matet, ar turi jau Fru.it ilgaauliu? Vasaros pabaigoj dar neturejo...
www.dolita.lt
bet be kainu,abejoju kad db bus ilgauliu,rugsejo vidury manau turetu uzvezti..

QUOTE(Liolika @ 2007 08 20, 14:06)
www.dolita.lt

tai va, man kainu reikia

ilgaauliu jau buvo birzelio pabaigoj

stilius liux, man laaaabai patinka

QUOTE(ugnuzhe @ 2007 08 29, 16:00)
Jau dauguma rudeniniu gavo batu, is pat pradziu veza graziasias kolekcijas:) jau rugsejo vidury tikrai nebeves ilgaauliu, dauguma jau stovi prekistaly:)
QUOTE(ugnuzhe @ 2007 08 29, 14:00)
o jau si rudenine/ziemine kolekcija kokia faina

Is dolitas jau turiu kelias poras batu. Labiausiai patinka CAMPER - turiu net zieminius, man nuostabus, draugas tik juos perka, turi irgi jau gal 3 poras.
Nusiskundimu nulis ir kainos nera uzkeltos, atitinka realybe! Ne karto netaisyti.
Taip pat turiu SAX basutes, odinis padas tai beabejo greit susidevi, tai klijavau gumini, bet patogumas super, oda minkstutele.
Pries pora metu buvau nusipirkus CHESTER makasinus tai irgi dziaugiausi patogumu ir nesiojau gal 2 metus, kol per siulus suplyso. buvo labai megstami ir laaabai daznai devimi.
Papildyta:
gal kas turit is dolitos NOW ar kazkaip panasiai skambancio pavadinimo batu?
ketinu isigyti ilgaaulius, bet sios firmos batu dolitoj dar nepirkau... gal kas zinot, jei taip parasykit savo nuomone

Nusiskundimu nulis ir kainos nera uzkeltos, atitinka realybe! Ne karto netaisyti.
Taip pat turiu SAX basutes, odinis padas tai beabejo greit susidevi, tai klijavau gumini, bet patogumas super, oda minkstutele.

Pries pora metu buvau nusipirkus CHESTER makasinus tai irgi dziaugiausi patogumu ir nesiojau gal 2 metus, kol per siulus suplyso. buvo labai megstami ir laaabai daznai devimi.

Papildyta:
gal kas turit is dolitos NOW ar kazkaip panasiai skambancio pavadinimo batu?

ketinu isigyti ilgaaulius, bet sios firmos batu dolitoj dar nepirkau... gal kas zinot, jei taip parasykit savo nuomone