Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 43 tema :)

QUOTE(blondie* @ 2011 07 12, 16:45)
Oh, matai ir tu kokia gudrutė, pasiankstinai vizitą..  smile.gif  Daug pridarė čia tau..  thumbup.gif  Ir sumokėjai visai normaliai, sakyčiau, aš tik už lanką tiek sumoku..  biggrin.gif
Buvau dėl to kanalo, tai net nesutvarkė per vieną kartą, vaistų uždėjo, fe, koks šlykštus man tas skonis burnoj nuo jų..  doh.gif  Tikiuosi neišbyrės man tie vaistai per atostogas..  unsure.gif

Aisku gudrute tongue.gif is taves ismokau biggrin.gif
Nezinau del tu kainu. Gal ji man mazina uz paslaugas kad sutilpti i ta kaina kuri ji pradzioj pasake? g.gif Nors as jau dabar virsiju apie 1000lt. Rudieni bus dar daugiau.
Ryte ji turejo berniukui breketus deti, bet jis neatvare. Man labai pasiseke kad ji turejo tiek laisvo laiko.
Nemanau kad tau iskris vaistai, nes jie pagal ideja gali laikytis apie menesi. Zinau kad zmones ir metus su jais pravaiksto doh.gif nes bijo arba neturi laiko nueiti vel pas odontologa. o skonis man atrodo paskui praeina irnesakyk.gif
Atsakyti
Sveikos, jau ir as busiu breketuota, tikiuos rugsejui suspesiu. Buvau vienoje konsultacijoje, bet baisoka pasidare, nes liepe traukt 5 dantis. 2 protinius apacioje, ir visus 3 ketvirtukus (virsuje vienas 4 istrauktas vaikysteje, protiniai virsuje irgi istraukti). Dar istraukus dantis reiketu mikroimplantu virsuje, ir kazkokio lanko apacioje. Visi sie "pribumbasai" + 800-900 lt. Breketai beligaturiniai abiem zandikauliams 5000. + konsultacijos. Isgasdino ne tik dantu traukimas bet ir kaina. Kaip supratau beskaitinedama, yra mokanciu uz ta pati gerokai pigiau. Dantu traukima paaiskino taip, kadangi nera 4 virsuje vieno, del ko pavaziavo centras, tai norint atstatyt reikia ir kitoje puseje traukt. Apacioje dantys susigrude gerokai, todel kad tilptu i lanka ir nenuvaziuotu centras reikia ir apacioje traukt abu 4. Gal yra pas ka panasi situacija ir issprende ort kitaip? Eisiu rugpjucio 11 i konsultacija pas kita ort. Gal ka lenvesnio pasiulys smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingabag: 12 liepos 2011 - 20:37
QUOTE(ingabag @ 2011 07 12, 21:37)
Sveikos, jau ir as busiu breketuota, tikiuos rugsejui suspesiu. Buvau vienoje konsultacijoje, bet baisoka pasidare, nes liepe traukt 5 dantis. 2 protinius apacioje,  ir visus 3 ketvirtukus (virsuje vienas 4 istrauktas vaikysteje, protiniai virsuje irgi istraukti).  Dar istraukus dantis reiketu mikroimplantu virsuje, ir kazkokio lanko apacioje. Visi sie "pribumbasai" + 800-900 lt. Breketai beligaturiniai abiem zandikauliams 5000. + konsultacijos. Isgasdino ne tik dantu traukimas bet ir kaina. Kaip supratau beskaitinedama, yra mokanciu uz ta pati gerokai pigiau. Dantu traukima paaiskino taip, kadangi nera 4 virsuje vieno, del ko pavaziavo centras, tai norint atstatyt reikia ir kitoje puseje traukt. Apacioje dantys susigrude gerokai, todel kad tilptu i lanka ir nenuvaziuotu centras reikia ir apacioje traukt abu 4. Gal yra pas ka panasi situacija ir issprende ort kitaip? Eisiu rugpjucio 11 i konsultacija pas kita ort. Gal ka lenvesnio pasiulys smile.gif

Pas mane identiska situacija. Sprendimas- rove 3 dantis: protinius apacioje ir penktuka virsuje (vietoj ketvirtuko). Virsuje protinius paliko.
Pas mane apacioje labai buvo dantys susigrude, bet salino kaip monejau tik nedygusius protinius. O su beligaturiniais breketais dantukai labai graziai susistate ir dar tarpai tarp kai kuriu pasidare (veliau truputi paslifuos krastus ir suglaus).
Beligaturiniai breketai dar kazkiek praplecia zandikauli, todel ir dantu paprastai salinti nereikia...

As tau siulyciau pasikonsultuoti ir pas kita gydytoja 4u.gif

O pas ka konsultavaisi?
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2011 07 12, 21:55)
O pas ka konsultavaisi?

As buvau Pileneje, pas Ramune Pakarkliene. Sekanti konsultacija bus pas Dalia Latkauskiene. Pas ja uzsirasiau del jusu pagyru jai. ax.gif

Man tai atrodo, kad jei man dar virsuje pasalintu viena danti, o apacioje ne, tai apatinis lankas butu atsikises i prieki.. g.gif na nebet traukti protinius, kad butu kur pavaziuot atgal visiems..
Papildyta:
QUOTE(ingabag @ 2011 07 13, 10:32)
As buvau Pileneje, pas Ramune Pakarkliene. Sekanti konsultacija bus pas Dalia Latkauskiene. Pas ja uzsirasiau del jusu pagyru jai.  ax.gif

Man tai atrodo, kad jei man dar virsuje pasalintu viena danti, o apacioje ne, tai apatinis lankas butu atsikises i prieki.. g.gif  na nebet traukti protinius, kad butu kur pavaziuot atgal visiems..

Tikiuos tiek uzteks ir man. Butu smagu issaugoti bevt 2 dantis. Protiniu tai negaila, bet tu 4 tai labai verysad.gif
O tau ar kruminiai gerai susistate, nes man tai dar sake, kad jei apacioje netrauktu, tai del dantu kiekio skirtumu negaletu kruminiu gerai sustayt, sukandimas butu nekoks g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingabag: 13 liepos 2011 - 09:39
QUOTE(ingabag @ 2011 07 12, 21:37)
Sveikos, jau ir as busiu breketuota, tikiuos rugsejui suspesiu. Buvau vienoje konsultacijoje, bet baisoka pasidare, nes liepe traukt 5 dantis. 2 protinius apacioje,  ir visus 3 ketvirtukus (virsuje vienas 4 istrauktas vaikysteje, protiniai virsuje irgi istraukti).  Dar istraukus dantis reiketu mikroimplantu virsuje, ir kazkokio lanko apacioje. Visi sie "pribumbasai" + 800-900 lt. Breketai beligaturiniai abiem zandikauliams 5000. + konsultacijos. Isgasdino ne tik dantu traukimas bet ir kaina. Kaip supratau beskaitinedama, yra mokanciu uz ta pati gerokai pigiau. Dantu traukima paaiskino taip, kadangi nera 4 virsuje vieno, del ko pavaziavo centras, tai norint atstatyt reikia ir kitoje puseje traukt. Apacioje dantys susigrude gerokai, todel kad tilptu i lanka ir nenuvaziuotu centras reikia ir apacioje traukt abu 4. Gal yra pas ka panasi situacija ir issprende ort kitaip? Eisiu rugpjucio 11 i konsultacija pas kita ort. Gal ka lenvesnio pasiulys smile.gif

pas mane irgi virsuje vienas dantukas trauktas vaikysteje. bet man operavo tik protinius dantis, nes jie gulejo... ir gydytoja viska tvarko dabar, sake virsuje del centro gali reiketi traukti viena dantuka kitoje puseje nei traukta vaikysteje, bet sake bandysim ir be to issiversti. esu nemazai savo dantuku nuotrauku cia dejusi, gali pavartyti buvusias temas
Atsakyti
Merginos, ar matot kuri pas mane pokyčius?? Mane jie taip džiugina, kad norisi su jumis kartu pasidžiaugti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gretoote @ 2011 07 13, 23:57)
Merginos, ar matot kuri pas mane pokyčius?? Mane jie taip džiugina, kad norisi su jumis kartu pasidžiaugti. ax.gif

matosi, žinoma smile.gif kairė pusė jau gerokai pasilygino, ir dešinėj iltinis jau žymiai nusileidęs smile.gif Dar du mėnesiai ir bus visai tiesūs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gretoote @ 2011 07 14, 00:57)

Tikrai matosi ir virsuj ir apacioj. Neuzilgo galesi dziaugtis tiesiais dantukais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 07 14, 00:12)
matosi, žinoma smile.gif kairė pusė jau gerokai pasilygino, ir dešinėj iltinis jau žymiai nusileidęs smile.gif Dar du mėnesiai ir bus visai tiesūs  smile.gif

QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 07 14, 10:19)
Tikrai matosi ir virsuj ir apacioj. Neuzilgo galesi dziaugtis tiesiais dantukais smile.gif

Ačiū, aš irgi taip pagalvojau, kad greit man jie čia išsitiesins. 4u.gif Bet po to prasidės visokie centrai, elastikai ir pan.. doh.gif
Atsakyti
Aš po vizito.. Pamatytumėt, kokį Hanibalą Lekterį iš manęs padarė.. doh.gif lotuliukas.gif Deduosi net 4 elastikus.. Sunku net kalbėt, kol nepripratau.. smile.gif
Užtat sakė, kad ir man jau galas.. thumbup.gif Žiūrės, kas bus po šitų elastikų ir tada gal jau ir man nuėmimą paskelbs.. smile.gif Dabar eisiu rugsėjo pirmą..
Tai šiandien keitė vielą apačioj, biškiuką pašlifavo dantukus, gavau 4 maišiukus elastikų ir apačioj grandinėlę metalinę apsuko aplink breketus, total 200lt..
Atsakyti
QUOTE(blondie* @ 2011 07 14, 15:20)
Aš po vizito.. Pamatytumėt, kokį Hanibalą Lekterį iš manęs padarė..  doh.gif  lotuliukas.gif  Deduosi net 4 elastikus.. Sunku net kalbėt, kol nepripratau..  smile.gif
Užtat sakė, kad ir man jau galas..  thumbup.gif  Žiūrės, kas bus po šitų elastikų ir tada gal jau ir man nuėmimą paskelbs..  smile.gif  Dabar eisiu rugsėjo pirmą..
Tai šiandien keitė vielą apačioj, biškiuką pašlifavo dantukus, gavau 4 maišiukus elastikų ir apačioj grandinėlę metalinę apsuko aplink breketus, total 200lt..

ujėj..nu ir super naujienos pas tave:)
Įsivaizduoju tuos elastikus..man net baisu darosi, pagalvojus apie tokį turtą burnoj biggrin.gif na bet jei man šviestųsi nuėmimas, tai aš ir ant visų dantų užsikabinėčiau elastikus biggrin.gif dvigubus biggrin.gif

man tai vakar pakeitė grandinėlę. pusė dantų šoninių jau vietoj stovi, tai kitą mėnesį jau pradės priekinius traukti į centrąsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(blondie* @ 2011 07 14, 16:20)
Aš po vizito.. Pamatytumėt, kokį Hanibalą Lekterį iš manęs padarė..  doh.gif  lotuliukas.gif  Deduosi net 4 elastikus.. Sunku net kalbėt, kol nepripratau..  smile.gif
Užtat sakė, kad ir man jau galas..  thumbup.gif  Žiūrės, kas bus po šitų elastikų ir tada gal jau ir man nuėmimą paskelbs..  smile.gif  Dabar eisiu rugsėjo pirmą..

Smagu, kad jau i pabaiga viskas 4u.gif Kokius elastikus ir ant kelintu dantu kabini?
Atsakyti