Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 43 tema :)

QUOTE(Flegma @ 2011 07 14, 21:59)
Ziuriu, ka visas bedas per darbus. doh.gif

Joa, ir dantys mūsų visų kreivi tikriausiai nuo darbo biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(natale @ 2011 07 14, 20:36)
Ziuriu Dalia isijaute su elastikais biggrin.gif  As tai vienoj pusej kabinu irgi toki kvadrata virsutiniai 6-7 ir apatiniai 6-7, o kitoje pusej virsuje 4-5, o apacioje 5-6. Nu ir kaip visada istrizai: nuo 3 virsutinio i 6 apatini. Tai valgyt irgi nelabai iseina arba labai smulknti reikia.
Bet ko nepadarysi del nuemimo  ax.gif  Bet as supratau man rugseji dar nenuims  ax.gif  as tai galvojau kad 2 metia praeis ir nuims, bet sake turbut nespes viska padaryt.
Man vizitas anksciau  tongue.gif  Rugpjucio pradzioj  smile.gif

Tai ir tu keturis elastikus dediesi? Bet gerai, kad nors ant priekinių nereikia, nes pas mane vaizdelis.. doh.gif Va toks: lotuliukas.gif

user posted image

Skausmelis naktį ir po nakties, tai ojojoj, gerai, kad nors krūminių neskauda, tai pavalgyt galiu..
Prisijuokiau aš iš tos Dalios, pakelia man ji nuotaiką pastoviai.. Sako vienu metu jau kad išsigandus buvau, kai tave pamačiau, sako įeina į kabinetą pirma dantys, o paskui mergaitė.. lotuliukas.gif Ir galvoju, kodėl mes tau dantų nerovėm, kaip dabar atstatysim.. O man tai nesakė nieko, ot kokia.. Tipo viskas čia gerai, viskas taip ir turi būt.. biggrin.gif Bet pavyko ir be rovimų atstatyt.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(blondie* @ 2011 07 15, 09:57)
Tai ir tu keturis elastikus dediesi? Bet gerai, kad nors ant priekinių nereikia, nes pas mane vaizdelis..  doh.gif  Va toks:  lotuliukas.gif

ahahahahaha lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
nu šaize biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 07 15, 10:08)
ahahahahaha  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 
nu šaize biggrin.gif

Tau juokas, o man taip 1,5 mėnesio gyvent.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blondie* @ 2011 07 15, 10:16)
Tau juokas, o man taip 1,5 mėnesio gyvent..  lotuliukas.gif

tai palauk palauk, aš pati nežinau, kas manęs laukia biggrin.gif prisijuoksiu dar biggrin.gif

nors šiaip tai man kitą mėnesį ant priekinių jau tą gumkę tokią kabins, grandinėlė ji vadinas ar kaip ten biggrin.gif tai jaučiu, kad irgi ne prastai atrodysiu biggrin.gif

nu o tas tarpas tarp pirmuko ir antruko tai mane žudo - nu visiška bomžė atrodau biggrin.gif jei nepamiršiu, tai šian nusifotkinsiu smile.gif tau ramiau gal bus, kad ne tu viena paturbinta esi wink.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif Vakar buvau pas ortodonte, teko atsisveikinti su rožinėm gumytėm, sudėjo pilkas, nes viršuje vienoje pusėje nuo priekinio dantuko iki paskutinio uždėjo tokią kaip grandinėlę pilką, tam, kad atstatyti centrą. Dar taip nėra skaudėję po vizito, kaip šį kartą. verysad.gif Beje, labai didele jėga ta grandinėlė traukia, nes per naktį užsitraukė buvęs tarpas tarp pirmuko ir antruko, o atsirado tarp priekinių dantukų. verysad.gif Nu vaizdas ne koks ir skauda labai. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 07 15, 10:19)
tai palauk palauk, aš pati nežinau, kas manęs laukia biggrin.gif prisijuoksiu dar biggrin.gif

nors šiaip tai man kitą mėnesį ant priekinių jau tą gumkę tokią kabins, grandinėlė ji vadinas ar kaip ten biggrin.gif  tai jaučiu, kad irgi ne prastai atrodysiu biggrin.gif

nu o tas tarpas tarp pirmuko ir antruko tai mane žudo - nu visiška bomžė atrodau biggrin.gif jei nepamiršiu, tai šian nusifotkinsiu smile.gif tau ramiau gal bus, kad ne tu viena paturbinta esi wink.gif

Jei grandinėlė, tai tikriausiai elastinė, kad tą tarpuką ir užtrauktų, tai ji tikrai nėra baisi.. Tik tiek, kad greit pageltonuoja ir tada dantys labai geltoni atrodo.. doh.gif Bet ji per breketus eina, tai beveik nesimato, jei mes apie tą pačia kalbam.. 4u.gif

QUOTE(inggusik @ 2011 07 15, 10:20)
Labas rytas smile.gif Vakar buvau pas ortodonte, teko atsisveikinti su rožinėm gumytėm, sudėjo pilkas, nes viršuje vienoje pusėje nuo priekinio dantuko iki paskutinio uždėjo tokią kaip grandinėlę pilką, tam, kad atstatyti centrą. Dar taip nėra skaudėję po vizito, kaip šį kartą. verysad.gif Beje, labai didele jėga ta grandinėlė traukia, nes per naktį užsitraukė buvęs tarpas tarp pirmuko ir antruko, o atsirado tarp priekinių dantukų. verysad.gif Nu vaizdas ne koks ir skauda labai. sad.gif

Man šiandien irgi labai dantis skauda, draugaujam.. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(blondie* @ 2011 07 15, 10:23)
Man šiandien irgi labai dantis skauda, draugaujam..  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(blondie* @ 2011 07 15, 09:57)
Tai ir tu keturis elastikus dediesi? Bet gerai, kad nors ant priekinių nereikia, nes pas mane vaizdelis..  doh.gif  Va toks:  lotuliukas.gif

user posted image

Skausmelis naktį ir po nakties, tai ojojoj, gerai, kad nors krūminių neskauda, tai pavalgyt galiu..
Prisijuokiau aš iš tos Dalios, pakelia man ji nuotaiką pastoviai.. Sako vienu metu jau kad išsigandus buvau, kai tave pamačiau, sako įeina į kabinetą pirma dantys, o paskui mergaitė..  lotuliukas.gif  Ir galvoju, kodėl mes tau dantų nerovėm, kaip dabar atstatysim.. O man tai nesakė nieko, ot kokia..  Tipo viskas čia gerai, viskas taip ir turi būt..  biggrin.gif Bet pavyko ir be rovimų atstatyt..  thumbup.gif

JO,as irgi keturis elastikus nesioju. Kruminius skauda doh.gif valgyt tik minksta maista galiu. Per nakti man taip suspaudzia elastikai dantukus, kad as vos prasizioju. Ryte is pradziu pripuciu zandus kad jie atsiklijotu nuo breketu, o paskui bandau prasizioti biggrin.gif Visa laime kad priekiniu nesukabino cool.gif kalbet normaliai galiu smile.gif
o tas bajeris su dantim ir mergaite tai geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
isivaizduoju kaip Dalia su asistente pletkino kai tu isejei lotuliukas.gif gerai kad viskas ciki gavosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inggusik @ 2011 07 15, 10:20)

O aš tai prašau savo daktarės, kad man darytų viską greičiau ir nesvarbu kiek stipriai skaudės..nes nervina, nes niekad neskauda doh.gif viskas tada atrodo, kad labai lėtai vyksta..
man jaučiu tą patį kitą mėnesį darys..tikiuosi, kad ir man taip greit tą tarpą tarp 1 ir 2 užtrauks:)
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2011 07 15, 10:29)
JO,as irgi keturis elastikus nesioju. Kruminius skauda  doh.gif  valgyt tik minksta maista galiu. Per nakti man taip suspaudzia elastikai dantukus, kad as vos prasizioju. Ryte is pradziu pripuciu zandus kad jie atsiklijotu nuo breketu, o paskui bandau prasizioti  biggrin.gif Visa laime kad priekiniu nesukabino  cool.gif kalbet normaliai galiu  smile.gif
o tas bajeris su dantim ir mergaite tai geras  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
isivaizduoju kaip Dalia su asistente pletkino kai tu isejei  lotuliukas.gif  gerai kad viskas ciki gavosi  4u.gif

Man lygiai taip pat, šiandien prabudus net neišsižiojau, nes elastikai per naktį neišsitampė, skausmelis ojoj, tai kalbu sukandus dantis.. unsure.gif Dabar pusryčiam nusiėmiau, tai atleido skausmą, bet naujus susidėsiu, tai vėl "smagumėlis" bus..
Tikiu, kad papletkino neblogai, nes tikrai tie mano dantys gulėjo beveik, nu žiauriai atsilenkę buvo, bet gerai, kad man nieko nesakė, o tai būčiau išsigandus, o dabar viską super sutvarkė ir mano nervus išsaugojo.. biggrin.gif Sakė jai labai patinka su sunkiais pacientais dirbti, ypač tais, kuriuos operuoja, džiaugės, kad kažkokia mergaitė labai gražiai po operacijos atrodo.. smile.gif
Išvis sakė, kad aš labai gera pacientė, neturi kuo skųstis dėl manęs ir kad ji abai gera, nes nori mane gražią padaryt.. lotuliukas.gif Geros nuotaikos buvo.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blondie* @ 2011 07 15, 10:23)
Jei grandinėlė, tai tikriausiai elastinė, kad tą tarpuką ir užtrauktų, tai ji tikrai nėra baisi.. Tik tiek, kad greit pageltonuoja ir tada dantys labai geltoni atrodo..  doh.gif  Bet ji per breketus eina, tai beveik nesimato, jei mes apie tą pačia kalbam..  4u.gif
Man šiandien irgi labai dantis skauda, draugaujam..  drinks_cheers.gif

Jo jo, ta pati grandinėlėsmile.gif tai va tas ir yra, kad baisiai greit nusidažo ir vistiek priedas ant dantų geras atrodo:)

Savaitgalį buvau susitikus su drauge, kuri iš prigimties turi nerealiai gražus ir baltus dantis. Tai liepiau jai išsišiept ir nekalbėt biggrin.gif galėčiau žiūrėt ir žiūrėt į jos dantis. ot kaip pavydžiu 4u.gif
Atsakyti