Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 43 tema :)

QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 07 14, 15:28)
ujėj..nu ir super naujienos pas tave:)
Įsivaizduoju tuos elastikus..man net baisu darosi, pagalvojus apie tokį turtą burnoj biggrin.gif na bet jei man šviestųsi nuėmimas, tai aš ir ant visų dantų užsikabinėčiau elastikus biggrin.gif  dvigubus biggrin.gif

man tai vakar pakeitė grandinėlę. pusė dantų šoninių jau vietoj stovi, tai kitą mėnesį jau pradės priekinius traukti į centrąsmile.gif

Tikrai vaizdelis nekoks, ai, bet man dzin.. biggrin.gif Aišku, kitą savaitę prie jūros važiuoju, tai dieną tikrai nenešiosiu, nes su jais nei valgyt, nei kalbėt normaliai.. Bet kuo dažniau nešiosiu, tuo nuėmimas arčiau bus.. Seselė sako, čia vyrui džiaugsmo bus, nes negalėsi rėkt ant jo.. biggrin.gif

O aš apie centrą ir pamiršau paklaust.. doh.gif Bet jau dabar galvoju, kad tikrai netiesinsiu aš jo.. Netrugdys man gyvent, o nešiot breketus dar kelis mėnesius dėl milimetro, ypač, kai yra galimybė jam grįžt, manau neverta.. smile.gif

QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 07 14, 15:30)
Smagu, kad jau i pabaiga viskas 4u.gif Kokius elastikus ir ant kelintu dantu kabini?

Oj, kabinu avinus ant viršutinių pirmukų ir apatinių antrukų (kaip beprotiškai_fantastiska nešiojo) ir antilopes.. Vienas nuo viršutinės ilties iki galinio dantuko, kitas abejose pusėse viršuj nuo kabliuko (tarp antruko ir trečiuko) per iltį iki apačioj nuo ilties per penktuką.. Kažin ar suprasi, kai čia paaiškinau.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blondie* @ 2011 07 14, 16:34)
Oj, kabinu avinus ant viršutinių pirmukų ir apatinių antrukų (kaip beprotiškai_fantastiska nešiojo) ir antilopes.. Vienas nuo viršutinės ilties iki galinio dantuko, kitas abejose pusėse viršuj nuo kabliuko (tarp antruko ir trečiuko) per iltį iki apačioj nuo ilties per penktuką.. Kažin ar suprasi, kai čia paaiškinau..  smile.gif

Nu mazdaug isivaizduoju, kad tokia raizgalyne lotuliukas.gif O avinus ant priekiniu dantuku du kabini (nuo pirmuko iki antruko) ar viena elastika (per visus keturis dantis)? Nu ir as turbut nelabai aiskiai parasiau blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 07 14, 15:49)
Nu mazdaug isivaizduoju, kad tokia raizgalyne  lotuliukas.gif  O avinus ant priekiniu dantuku du kabini (nuo pirmuko iki antruko) ar viena elastika (per visus keturis dantis)? Nu ir as turbut nelabai aiskiai parasiau  blush2.gif  biggrin.gif

Avinus kabinu vieną elastiką per šešis dantukus, t.y. viršuj per abu pirmukus, apačioj per abu antrukus, taip apvaliai jis išsitempia.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blondie* @ 2011 07 14, 16:58)
Avinus kabinu vieną elastiką per šešis dantukus, t.y. viršuj per abu pirmukus, apačioj per abu antrukus, taip apvaliai jis išsitempia..  4u.gif

Tada pas mane irgi labai panasiai, tik as viena avina kabinu nuo virsutiniu antruku iki apatiniu antruku rolleyes.gif
Bet man tik nakciai, o tau ir diena reikia taip kabint?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bon_Bon.: 14 liepos 2011 - 15:06
QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 07 14, 16:05)
Tada pas mane irgi labai panasiai, tik as viena avina kabinu nuo virsutiniu antruku iki apatiniu antruku  rolleyes.gif
Bet man tik nakciai, o tau ir diena reikia taip kabint?

Taip, man visą parą ir tris kartus dienoj dar keisti turiu.. Bet tikrai nenešiosiu taip sąžiningai, kaip anuos elastikus nešiojau, nes anų beveik nesimatė ir valgiau su jais, o su šitais nieko daryt negaliu.. biggrin.gif O dar vasara, atostogos, baliai visokie.. rolleyes.gif Tau pasisekė, kad tik nakčiai.. thumbup.gif
Atsakyti
Matos matos pokyciai, Gretoote! 4u.gif

As vizitui uzsirasiau rugseja 15d( su darbu da nesitariau), bet per sumautus kursus nusikeli vizits savaitei. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(blondie* @ 2011 07 14, 16:10)
Taip, man visą parą ir tris kartus dienoj dar keisti turiu.. Bet tikrai nenešiosiu taip sąžiningai, kaip anuos elastikus nešiojau, nes anų beveik nesimatė ir valgiau su jais, o su šitais nieko daryt negaliu..  biggrin.gif  O dar vasara, atostogos, baliai visokie..  rolleyes.gif  Tau pasisekė, kad tik nakčiai..  thumbup.gif

Ziuriu Dalia isijaute su elastikais biggrin.gif As tai vienoj pusej kabinu irgi toki kvadrata virsutiniai 6-7 ir apatiniai 6-7, o kitoje pusej virsuje 4-5, o apacioje 5-6. Nu ir kaip visada istrizai: nuo 3 virsutinio i 6 apatini. Tai valgyt irgi nelabai iseina arba labai smulknti reikia.
Bet ko nepadarysi del nuemimo ax.gif Bet as supratau man rugseji dar nenuims ax.gif as tai galvojau kad 2 metia praeis ir nuims, bet sake turbut nespes viska padaryt.
Man vizitas anksciau tongue.gif Rugpjucio pradzioj smile.gif
Atsakyti
gretoote, pokyčiai tikrai matosi 4u.gif dantukai kokie balti smile.gif ir šiaip FB kiek mačiau foto, pati labai simpatiška smile.gif

Mane tai nervina, neturiu aš laiko niekur vaikščiot dėl tų dantų, darbo grafikas žudantis kažkoks šiuo atžvilgiu doh.gif buvo paprasčiau, kol studijavau ir puse etato dirbau doh.gif
Atsakyti
Del apsilnakymu pas gydytojus tai man dabar dzin, kai atostogauju, bet nuo sausio grisiu i darba. Gyvenu Kaune, darbas Vilniuje... Todel grist i paskutines valandas nespesiu, teks prasytis.. O atstumas vistiek nemenkas.
Bet nespes man per pusmeti sutavarkyt tai tikrai...
Atsakyti
Ziuriu, ka visas bedas per darbus. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 07 14, 20:43)
gretoote, pokyčiai tikrai matosi  4u.gif dantukai kokie balti  smile.gif  ir šiaip FB kiek mačiau foto, pati labai simpatiška  smile.gif

Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2011 07 14, 21:59)
Ziuriu, ka visas bedas per darbus. doh.gif

jep... o dar kai mano ortodonte taip mazai dirba... vos viena diena ir nevisa, tai...
Atsakyti