Pilvo sokiai - mano aistra, todel pasidalinsiu su jumis, ka zinau apie sia aistra Vilniuje

. Mano asmenine nuomone Seskineje yra geriausia vieta (
Atra, ten taip pat ir bodyflexas yra, ane?) Uzsiemimus veda labai gera mokytoja, patyrusi ir visa gyvenima sokusi pilvo sokius. Atsimenu, kai pamaciau ja pirma karta sokancia - tai yra nepakartojama

net nemaniau, kad judesiai gali buti tokie viliojantys, tokie grazus.... Be to, ji labai profesionaliai veda pamokas - ta prasme, kad pas ja mokaisi judesiu, slifuoji juos. Kartais siek tiek nuobodoka, bet kai pamatai rezultata, supranti, kad verta!
Tuo tarpu sporto klubuose (dabar beveik visuose) pilvo sokius veda kitaip - ten yra programele valandai, kuomet mokinamas sokio gabalas. Tai yra gerai, nes pamatai, koks gali buti tas pilvo sokis, pamatai visokiu kombinaciju, bet kas liecia darba su judesiais, tai

ir per metus nelabai ka ismoksi... ziuriu i merginas, kurios mokinosi pilvo sokiu sporto klubuose ir lieka jausmas, kad joms vis kazko truksta, vis kazkas ne taip... o truksta elementariausiai atidirbimo, slifavimo...
tai va... labai rekomenduoju Seskine. pati dabar ten negaliu lankyti, nes su darbu neiseina suderinti

, tenka kitur vaiksciuoti ir labai man del to gaila...
Zinai,
Ria, as visada darau taip (taip rinkausi ne viena treneri ir niekada sis budas neapvyle) - viena karta tiesiog nueik pasiziureti. Ir labai greitai taps aisku, ar sis treneris tau tinka