Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo šokiai

sveikos merginos smile.gif as naujoke siame sokyje, dar tik nuo siu metu 4u.gif zinoma stengiuosi ir visa kita, bet su atmintim man ne kas kai prasidejo visokie junginukai- tai prasidejo "grybo" pjovimas.... blush2.gif
o kai taip atsitiko, tai pradejau galvoti, kad ne man skirta veikla verysad.gif ir nezinau ar dar lankyt ar ne unsure.gif nors labai patinka, gera kuno manksta, bet....
Atsakyti
QUOTE(Clarion Mergyte @ 2009 03 22, 00:42)
sveikos merginos  smile.gif  as naujoke siame sokyje, dar tik nuo siu metu  4u.gif  zinoma stengiuosi ir visa kita, bet su atmintim man ne kas kai prasidejo visokie junginukai- tai prasidejo "grybo" pjovimas....  blush2.gif
o kai taip atsitiko, tai pradejau galvoti, kad ne man skirta veikla  verysad.gif  ir nezinau ar dar lankyt ar ne  unsure.gif  nors labai patinka, gera kuno manksta, bet....

manau tai normalu ir viskas ateis su laiku 4u.gif as irgi grybauju bet nemaiso man tai jug tik ka pradejau ir tobulejimui oj kiek darbelio reikia, nepasiduok taip anksti jug tik ka pradejai lotuliukas.gif zinoma noris sokti kaip tuose klipukuose, bet suvokiu , kad tai galima pasiekti ne per menesi ne per du, o per kelis metaus intensyvaus darbo 4u.gif

tad kantrybes ir viskas tikrai pavyks, svarbiausiai megautis tuo "grybu" jug sokdama jautiesi puikiai o nuslifuosi viska su laiku
Atsakyti
gal ir taip smile.gif iskart norisi visko ir greitai blush2.gif o kai is kart nesigauna tai ir prada visokios mintys list g.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos! smile.gif .Vis negaliu apsispręsti, noriu truputėlį svorio numest ir nežinau kas geriau - ar pilvo šokį šokt, ar aerobika užsiiminėti? Gal galit patart ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rolali @ 2009 03 24, 14:02)
Sveikos, merginos!  smile.gif .Vis negaliu apsispręsti, noriu truputėlį svorio numest ir nežinau kas geriau - ar pilvo šokį šokt, ar aerobika užsiiminėti? Gal galit patart  ax.gif  4u.gif

ziurek kas tau smagiau. tai svarbiausia. as pvz nemegstu trypscioti pagal aerobika, nzn, bet tai mane nervuoja.
o pilvo sokyje as pailsiu, jauciuosi moteris. ir nesvarbu, kad sikniokas didesnis, bet man tai tampa grazu, pradedi susidraugauti su kunu, o ne siaip kaip prisuktas robotukas varai.
Atsakyti
QUOTE(rolali @ 2009 03 24, 15:02)
Sveikos, merginos!  smile.gif .Vis negaliu apsispręsti, noriu truputėlį svorio numest ir nežinau kas geriau - ar pilvo šokį šokt, ar aerobika užsiiminėti? Gal galit patart  ax.gif  4u.gif

jei konkreciai domina tik svorio numetimas tai- aerobika, nes ten didesnis tempas, daugiau kruvio kunui g.gif greiciau deginamos kolorijos ir tirpsta riebaliukai...

jei nori atsipalaiduoti, tapti lankstesne, lavint savo kuno galimybes tai- pilvo sokis mirksiukas.gif daug leciau bet kazkiek taippat svori reguliuosis- zinoma po ilgesnio laikotarpio

tai, kad pati spresk kas tau geriausiai mirksiukas.gif
sekmes
Atsakyti
Ačiū už patarimus, jaučiu, kad eisiu šokti, labiau atsipalaiduosiu ax.gif , tegu tas užpakaliukas didesnis būna hihihi.gif
Atsakyti
o yra specializuotu pilvo sokiu nestukems?
Atsakyti
QUOTE(rolali @ 2009 03 24, 13:02)

be abejo geriau aerobika. Juk tuomet visas kunas dirba! 4u.gif
Atsakyti
As ir ieskau,kur i pilvo sokius Vilniuje,norejau eiti i impuls+ bet vakare tik, o man geriau iki pietu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Atidela @ 2009 03 27, 15:09)
o yra specializuotu pilvo sokiu nestukems?

o man nieks nepatarsit? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Atidela @ 2009 04 02, 15:38)
o man nieks nepatarsit?  verysad.gif

Kad neteko girdėti unsure.gif
Atsakyti