o kai taip atsitiko, tai pradejau galvoti, kad ne man skirta veikla
sveikos merginos
as naujoke siame sokyje, dar tik nuo siu metu
zinoma stengiuosi ir visa kita, bet su atmintim man ne kas kai prasidejo visokie junginukai- tai prasidejo "grybo" pjovimas....
ir nezinau ar dar lankyt ar ne
nors labai patinka, gera kuno manksta, bet....
QUOTE(Clarion Mergyte @ 2009 03 22, 00:42)
sveikos merginos
as naujoke siame sokyje, dar tik nuo siu metu
zinoma stengiuosi ir visa kita, bet su atmintim man ne kas kai prasidejo visokie junginukai- tai prasidejo "grybo" pjovimas....
ir nezinau ar dar lankyt ar ne
nors labai patinka, gera kuno manksta, bet....
manau tai normalu ir viskas ateis su laiku
tad kantrybes ir viskas tikrai pavyks, svarbiausiai megautis tuo "grybu" jug sokdama jautiesi puikiai o nuslifuosi viska su laiku
gal ir taip
iskart norisi visko ir greitai
o kai is kart nesigauna tai ir prada visokios mintys list
Sveikos, merginos!
.Vis negaliu apsispręsti, noriu truputėlį svorio numest ir nežinau kas geriau - ar pilvo šokį šokt, ar aerobika užsiiminėti? Gal galit patart
QUOTE(rolali @ 2009 03 24, 14:02)
Sveikos, merginos!
.Vis negaliu apsispręsti, noriu truputėlį svorio numest ir nežinau kas geriau - ar pilvo šokį šokt, ar aerobika užsiiminėti? Gal galit patart

ziurek kas tau smagiau. tai svarbiausia. as pvz nemegstu trypscioti pagal aerobika, nzn, bet tai mane nervuoja.
o pilvo sokyje as pailsiu, jauciuosi moteris. ir nesvarbu, kad sikniokas didesnis, bet man tai tampa grazu, pradedi susidraugauti su kunu, o ne siaip kaip prisuktas robotukas varai.
QUOTE(rolali @ 2009 03 24, 15:02)
Sveikos, merginos!

jei konkreciai domina tik svorio numetimas tai- aerobika, nes ten didesnis tempas, daugiau kruvio kunui
jei nori atsipalaiduoti, tapti lankstesne, lavint savo kuno galimybes tai- pilvo sokis
tai, kad pati spresk kas tau geriausiai
sekmes
Ačiū už patarimus, jaučiu, kad eisiu šokti, labiau atsipalaiduosiu
, tegu tas užpakaliukas didesnis būna
o yra specializuotu pilvo sokiu nestukems?
QUOTE(rolali @ 2009 03 24, 13:02)
Sveikos, merginos!

be abejo geriau aerobika. Juk tuomet visas kunas dirba!
As ir ieskau,kur i pilvo sokius Vilniuje,norejau eiti i impuls+ bet vakare tik, o man geriau iki pietu
QUOTE(Atidela @ 2009 03 27, 15:09)
o yra specializuotu pilvo sokiu nestukems?
o man nieks nepatarsit?